Nyelv kiválasztása

Esc

Segítségnyújtás és kapcsolatfelvétel

Az Ön közvetlen kapcsolata velünk

Kérdése van szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban? Vagy segítségre van szüksége?

Azonnali kiszolgálás
+36 30 552 6600

Hétfő - péntek

7:30 - 16:00

Szombat, vasárnap és munkaszüneti napok nem vehetők igénybe.

Vagy talán nem is olyan közvetlen?

Vasárnap és ünnepnapok nem vehetők igénybe

Lépjen kapcsolatba velünk
Kapcsolatfelvételi lehetőségek
Segítség és támogatás közvetlenül a helyszínen
Keresse meg a legközelebbi fiókot

Esc

HANSA-FLEX előformázott tömlők a nagyfokú rugalmasságért a legszűkebb helyeken is

Előformázott tömlőket általában ott alkalmaznak, ahol a hagyományos tömlővezetékek a korlátozott beépítési hely miatt nem használhatók. Például olyan helyzetekben, amikor a motorok vagy akkumulátorok üzemanyagot vagy hűtőfolyadékot szállító tömlőjét egyébként élesen meg kellene hajlítani, a HANSA-FLEX előreformázott tömlői hatékony és költséghatékony megoldást jelentenek. Rendkívül rugalmasak, nagyon robusztusak és szinte bármilyen alakúra elkészíthetők.

Méretre gyártott előreformázott tömlők a HANSA-FLEX-től

 • HANSA-FLEX a tervezéstől a sorozatgyártásig

  A HANSA-FLEX a szabványos előreformált tömlők széles választékával rendelkezik, és teljes körű szolgáltatást kínál azon ügyfelek számára, akiknek egyedi gyártású, pontosan az ő igényeiknek megfelelő előreformált tömlőkre van szükségük:

  • A HANSA-FLEX mérnökcsapat tervezte
  • A prototípusgyártástól a sorozatgyártásig
  • Az XYZ-adatok opcionális digitális meghatározása
 • Egyedi előformázott tömlők minden geometriához

  Az előformázott tömlőket úgy kell megtervezni és gyártani, hogy tökéletesen megfeleljenek a tervezett beépítési helyzetnek. Ezért az első lépés a kívánt végleges tömlőgeometrián alapuló, acélból vagy rozsdamentes acélból készült formázott tüskék elkészítése. Az előformázott tömlő anyagát ezután feltekerik vagy ráhúzzák a formázott tüske pontos geometriájára, és felveszi azt. Több réteg is alkalmazható, így például az előformázott tömlő belső rétege megfelel az ügyfél által meghatározott közegellenállási követelményeknek. Az előformázott tömlőket textil vagy fémfonattal lehet megerősíteni. A fémkomponensek a rétegekbe vulkanizálhatók, vagy gumikomponenseket lehet rájuk vulkanizálni, hogy még több lehetőséget biztosítsanak a tömlő kialakítására és rögzítésére.

Előformázott tömlők a HANSA-FLEX-től, az ön innovatív rendszerpartnerétől

A HANSA-FLEX szakértői többéves tapasztalatukkal és átfogó iparági ismereteikkel mindig meg tudják határozni a tökéletes formát és anyagkeveréket bármilyen összetett vevői igényhez.

 • Szabad forma

  A HANSA-FLEX egyedi megoldásokat készít szinte bármilyen sugarú hajlítással.

 • Nagymértékben ellenálló a terhelésnek

  Kérésre erősítő rétegeket lehet beépíteni nagynyomású vagy vákuumos alkalmazásokhoz.

 • Magas hőmérsékleti ellenállás

  Az üzemi hőmérséklet az anyagkeveréktől függően -40 °C és +320 °C között mozog.

 • A vizsgálatok során megerősített anyagkeverék-minőségek

  Például a DIN 73411 szerinti tanúsított keverékek vagy a DIN 5510 / EN 45545 tűzvédelmi szabványok.

Egyenletes minőség és hosszú élettartam

A HANSA-FLEX előformázott tömlők nagy teherbírásukról, hőmérséklet- és agresszív közegállóságukról nevezetesek. Az anyagválasztás az adott alkalmazási területtől függ

Előformázott tömlők EPDM-ben

Előformázott tömlők NBR-ben

Előformázott tömlők SBR-ben

Előformázott tömlők ECO-ban

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

Az etilén-propilén-dién-monomerből (EPDM) készült előregyártott tömlők ellenállnak a vizes közegnek, ezért gyakran használják őket hűtőfolyadék víz szállítására. Ez a sokoldalú anyag az öregedéssel, az időjárással és az ózonnal szembeni nagyfokú ellenálló képességéről is nevezetes.

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

A nitril-butadién gumi (NBR) egy szintetikus gumi, amely nagyfokú vegyszer- és kopásállósággal rendelkezik. Az NBR-ből készült előregyártott tömlők ellenállnak az alkoholoknak, olajoknak, zsíroknak, híg savaknak és lúgoknak.

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

A sztirol-butadién gumi (SBR) még az NBR-nél is jobban ellenáll a kopásnak. Az anyag ellenáll a hideg hőmérsékletnek és tűzálló. Az SBR ezért kiválóan alkalmas gépjárművek hidraulikájához vagy elektromos szigeteléshez.

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

Az epiklórhidrin gumiból (ECO) gyártott előreformázott tömlők ideálisak olyan alkalmazásokhoz, amelyeknél kiváló ellenállást igényelnek az ásványi olajokkal szemben, ugyanakkor nagyon jó időjárásállóságot. Ezek a tömlők -40 °C és +120 °C közötti hőmérsékletnek is ellenállnak.

Mit mondanak ügyfeleink

Az első osztályú termék- és szolgáltatásminőség lenyűgözi az ügyfeleket a világ minden táján.

"Nagyra értékeljük a HANSA-FLEX-et, mint rendkívül megbízható partnert. Különösen a számunkra egyedileg gyártott előreformázott tömlők minősége és a megoldásközpontú tanácsadás volt számunkra lenyűgöző."

Waldemar Pöchhacker

Marketing és értékesítési vezető, Belassi

Előformázott tömlők nagy teljesítménye

A HANSA-FLEX a Belassi által gyártott 320 LE-s Marine Hypercraft jet skihez illeszkedik az üzemanyag-, a hűtővíz- és a turbófeltöltő levegőellátásához szükséges előreformázott tömlőkkel. Az előformázott tömlőknek nemcsak a közvetlenül a motoron uralkodó magas hőmérsékletnek, a korrozív sós víznek és a napsugárzásnak kell ellenállniuk, hanem a menet közben rájuk ható mechanikai terheléseknek is. Az akár 120 km/h sebesség és az akár 5 m magasan a levegőbe történő ugrás különleges követelményeket támaszt a tömlőkkel szemben.

 • Pontosan az ügyfél igényei szerint gyártott előregyártott tömlők

  A HANSA-FLEX tökéletesen illeszkedik az ügyfél által megrendelt előregyártott tömlőkhöz, a méretekhez, az anyagkövetelményekhez és az alkalmazási területhez.

  • Egyénre szabott megoldások szinte bármilyen mértékű hajlításhoz
  • Extrudált vagy tüskésen csomagolt az adott alkalmazásnak megfelelően
  • Poliészter- vagy műselyemszövet betétekkel megerősítve
  • Az előformázott tömlők több be- és kimeneti nyílást tartalmazhatnak.
 • Ezek a hansa-flex termékek is érdekelhetik Önt

  Csővezetékek

  A HANSA-FLEX csővezeték-termékcsalád tágulási kötéseket, hajlított csöveket és speciális szerelvényeket tartalmaz folyadékokhoz, gázokhoz és hűtővízhez. A HANSA-FLEX legkorszerűbb gyártási technológiái…

  Tudjon meg többet

  Ipari tömlők

  Az ipari tömlőket ott alkalmazzák, ahol a közeget nem energiaátvitelre használják. Az ipari tömlők a közegek széles skáláját szállítják a…

  Tudjon meg többet

  Rendkívül nagynyomású tömlők

  A HANSA-FLEX rendkívül nagynyomású tömlők mindig az első választás olyan rendszerekben, ahol magas nyomás uralkodik. Az olaj- és gáziparban, a…

  Tudjon meg többet