Nyelv kiválasztása

Esc

Segítségnyújtás és kapcsolatfelvétel

Az Ön közvetlen kapcsolata velünk

Kérdése van szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban? Vagy segítségre van szüksége?

Azonnali kiszolgálás
+36 30 552 6600

Hétfő - péntek

7:30 - 16:00

Szombat, vasárnap és munkaszüneti napok nem vehetők igénybe.

Vagy talán nem is olyan közvetlen?

Vasárnap és ünnepnapok nem vehetők igénybe

Lépjen kapcsolatba velünk
Kapcsolatfelvételi lehetőségek
Segítség és támogatás közvetlenül a helyszínen
Keresse meg a legközelebbi fiókot

Esc

Az elmélet és a gyakorlat összekapcsolása a duális képzések során

Szeretne munkatapasztalatot szerezni, és közvetlenül a gyakorlatban kamatoztatni készségeit, miközben sokkal mélyebben elmerül a témában? Akkor a duális tanulmányi képzéseink pontosan az Ön számára megfelelőek! A HANSA-FLEX-en folytatott tanulmányai az üzleti adminisztráció, az informatika, az ipari mérnöki vagy a gépészmérnöki szakon számos nemzetközi elismeréssel rendelkező kurzust és gyakorlatot kínálnak.

Jelenlegi tanulmányi programok

Az üzleti adminisztrációtól az informatikán át a gépészmérnöki tudományokig: szakjaink

Akár üzleti adminisztráció, ipari mérnöki, gépészmérnöki vagy informatikai alapképzésben veszel részt - az elméletet a gyakorlatba ültetjük!

 • Üzleti adminisztráció: A tanulmányi program irodavezetők számára

  A duális üzleti adminisztráció szakon a brémai City University of Applied Sciences tanfolyamain fogsz részt venni. Különböző alapelemeket fogsz tanulni, hogy műszaki és módszertani ismereteidet üzletorientáltan tudd alkalmazni a mindennapi munkád során. A szakmai gyakorlatod során háromhavonta változatos időbeosztást kapsz, és a vállalat különböző területein dolgozhatsz. Természetesen szívesen látjuk, ha a gyakorlat intenzívebb részét valamelyik külföldi telephelyünkön teljesíti. Még mindig nem győzte meg? Az első két év után a kereskedelmi és iparkamarai (IHK) vizsgát is leteheted, hogy irodavezető ügyintéző lehess. Aggódsz a költségek miatt? Mi fedezzük őket, hogy minden ajtód nyitva maradjon.

 • Informatika: A tanulmányi program az informatika szerelmeseinek

  A brémai City University of Applied Sciences-en folytatott informatikai tanulmányai során vállalati oktatóink szoros felügyeletet biztosítanak Önnek. Az ABAP és a JAVA programozási nyelvekkel való foglalkozás során megtanulja alkalmazni technikai ismereteit, és végül a szakmai gyakorlat intenzív szakaszában részt vesz belső informatikai projektjeinkben. Végeredményben nemcsak informatikai alapdiplomát, hanem egy teljes körű képzést is kapsz. Informatikai szakemberként ideális felkészültséggel rendelkezel az SAP-tájképek támogatására és továbbfejlesztésére.

 • Ipari mérnöki tevékenység: A tanulmányi program mindeneseknek

  A diepholzi Private Hochschule für Wirtschaft & Technik (PHWT) magániskolában folytatott ipari mérnöki tanulmányaid során a mérnökök és az üzemgazdászok közötti kapcsolattartó leszel, megtanulod, hogyan működnek a műszaki és üzleti folyamatok egy vállalaton belül, és hogyan találsz megoldást a tipikus mérnöki kihívásokra. Különböző részlegeken, például a műszaki, a beszerzési és az üzleti SAP osztályokon fogsz dolgozni, mielőtt a hatodik félévben specializálódnál.

Gépészet: A tanulmányi program géprajongók

Gépészmérnöki duális hallgatóként különböző részlegeken fogsz dolgozni. A technológia, fejlesztés és minőségbiztosítás területén már a kezdetektől fogva saját projekteket vállalsz, így műszaki ismereteidet a lehető leghamarabb közvetlenül a gyakorlatban kamatoztathatod. A Private Hochschule für Wirtschaft & Technik (PHWT) magániskolában folytatott tanulmányaid során alapdiplomád mellett a marógép-technológia területén is képzést kapsz, és egy külső oktatóműhellyel való együttműködésünknek köszönhetően még több szakismeretre teszel szert. Különösen érdeklik a gyártási folyamatok? Akkor szívesen látjuk Önt valamelyik gyártóüzemünkben az Ön által választott szakirányon.

Kezdje tanulmányait a HANSA-FLEXnél

HANSA-FLEX előnyei

Előnyökkel teli tanulmányi program

 • HANSA-FLEX-hez illeszkedik

  Képezze magát és tartsa fitten magát a Qualitrain és a Hansefit segítségével minden partnerhelyszínen.

 • Ingázási támogatás

  A nettó fizetésed mellett az utazási költségeid egy részét is megtérítik.

 • Társasági eseményeken való szocializálódás

  Vegyen részt rendszeres vállalati rendezvényeinken, hogy megismerje a többi kollégát, és ismerkedjen a csapatával.

 • Támogatjuk az Ön know-how-ját

  Rengeteg továbbképzési lehetőséget kínálunk Önnek.

Hogyan működik a jelentkezési folyamatunk

Jelentkezés elküldése

Átvételi elismervény

Az interjú

Esélyed a kiválasztási napon

Beépítés

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

Küldje el nekünk jelentkezését kényelmesen online űrlapunkon keresztül. Kollégáink a toborzási osztályon átnézik a jelentkezését, és továbbítják a megfelelő részlegnek.

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

A beküldés után röviddel e-mailben visszaigazolást kap a beérkezésről. Legkésőbb három hét múlva személyesen jelentkezünk.

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

Szeretnénk megismerni Önt! Meghívjuk Önt egy virtuális találkozóra.

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

Egy jó első interjú után meghívjuk Önt a kiválasztási napra a központi irodába. Várnak rejtvények és csoportos feladatok, ahol megmutathatod képességeidet.

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

Üdvözöljük a HANSA- FLEX-nél! Vegye át munkaszerződését és ismerkedjen meg a csapattal.

Részletek a HANSA-FLEXnél

Szeretnéd tudni, hogy milyen lesz az első néhány hét, hogyan szervezik meg az óráidat, és hogyan válsz majd részévé a cég mindennapjainak? Íme egy áttekintés a legfontosabb információkról:

Tanulmányaid során gyakornokainkhoz hasonlóan te is részt veszel különböző szemináriumokon, és gyakornoki águnk tagja leszel. Várhatóan különböző helyszíneken fogsz dolgozni:

 • Üdvözlő szeminárium Brémában (egy hét);
 • Kétnapos online szeminárium a kommunikáció alapjairól;
 • Háromnapos szeminárium Drezdában a folyadéktechnika és a hidraulikavezeték-berendezések alapjairól;
 • Egy kéthetes gyakorlat a gyakornoki kirendeltségünkön, ahol önállóan dolgozhatsz ügyfeleinkkel, más gyakornokokkal közös lakásban lakhatsz, és mi fedezzük az utazási költségeket a gyakornoki kirendeltségre és vissza, beleértve az étkezési költségeket is.

Mi fizetjük az összes egyetemi díjat, hogy nyugodtan tanulhasson. Önnek csak a félévi díjat kell fizetnie, amely félévente esedékes, és egyetemenként változik, de a tanulmányok megkezdése előtt közöljük Önnel. A tanulmányaid elméleti szakasza alatt is teljesen ingyenes vagy.

A HANSA-FLEX-en duális hallgatóként saját pénzt is kereshetsz. A következő bruttó fizetéseket fizetjük a képzési éveid alatt:

 • 875 euró a tanulmányok első évében
 • 925 euró a tanulmányok második évében
 • 1025 euró a tanulmányok harmadik évében
 • 1075 euró a negyedik tanévben

Házon belüli tanfolyamainkon bemutatjuk Önnek a különböző üzleti területeket, így alapos betekintést nyerhet a HANSA-FLEX családba, és megtudhatja, hogyan kapcsolódnak egymáshoz a fogaskerekek.

Lehetőséget kínálunk arra, hogy a diploma megszerzése után is csiszolja készségeit és bővítse tudását. Hat-tizenkét hónapot tölthet nálunk egy külföldi vándorév keretében, részt vehet belső képzéseken vagy külső képzéseken.

Kezdje karrierjét most a HANSA-FLEXnél