Nyelv kiválasztása

Esc

Segítségnyújtás és kapcsolatfelvétel

Az Ön közvetlen kapcsolata velünk

Kérdése van szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban? Vagy segítségre van szüksége?

Azonnali kiszolgálás
+36 30 552 6600

Hétfő - péntek

7:30 - 16:00

Szombat, vasárnap és munkaszüneti napok nem vehetők igénybe.

Vagy talán nem is olyan közvetlen?

Vasárnap és ünnepnapok nem vehetők igénybe

Lépjen kapcsolatba velünk
Kapcsolatfelvételi lehetőségek
Segítség és támogatás közvetlenül a helyszínen
Keresse meg a legközelebbi fiókot

Esc

A legjobb védelem az emberek és a gépek számára.

A HANSA-FLEX tömlőkezelési szolgáltatáscsomagja méretre szabott szolgáltatásokat kínál Önnek a hidraulikus rendszerek biztonságos és jogszabályoknak megfelelő üzemeltetéséhez. Akár a kezdőcsomagot, akár a digitális vagy az ellenőrzést és dokumentációt is tartalmazó, mindenre kiterjedő gondtalan csomagot választja, a fix napi átalányár jelentősen megkönnyíti a tervezést és a költségbecslést. Válassza ki a legmegfelelőbb szolgáltatásokat tömlővezetékei kezeléséhez.

Csak a szükséges szolgáltatásokat szerezze be.

 • Alapszolgáltatási csomag 1: Az ingyenes kezdőcsomag

  Az Alap szolgáltatási csomag a mi megoldásunk azon ügyfeleink számára, akik maguk szeretnék elvégezni az ellenőrzéseket, kicserélni a tömlővezetékeket és rögzíteni az információkat a tömlőkezelő szoftverben. Hozzáférést kap az X-CODE Manager szoftverünkhöz (SMART licenc két felhasználó számára) és némi kezdeti oktatást szakértőnktől: Bemutatjuk a funkciókat, és támogatjuk Önt a személyre szabott tömlővezeték-adatbázis létrehozásában. Minden mást Ön és alkalmazottai maguk végeznek, teljesen a mi segítségünk nélkül. Ez nem kerül semmibe, de nagyon sokat ér.

 • Plusz szolgáltatási csomag: Az átfogó adatcsomag

  A Plus szolgáltatási csomag az Ön karbantartását szolgáló digitális adatcsomagunk. Az X-CODE Manager szoftverben létrehozzuk az Ön személyre szabott tömlővezeték-adatbázisát, megadjuk Önnek az összes releváns adatot, és az adatbázist rendszeresen naprakészen tartjuk. Az eredmény az Ön digitális vezérlőközpontja az összes hidraulikus tömlővezetékhez. Egyetlen kattintás, és máris minden fontos információ az Ön rendelkezésére áll. Természetesen az Ön meglévő tömlővezetékeinek adatait is rögzítjük, és X-CODE-dal látjuk el őket.

 • Prémium szolgáltatási csomag: A mindenre kiterjedő csomag

  A Prémium szolgáltatáscsomag tartalmazza az Alap és Plus csomagok összes szolgáltatását. Ezen túlmenően a hatóságilag ellenőrzésre felhatalmazott személyeink elvégzik az összes, jogszabályban előírt ellenőrzést, és elkészítik Önnek a jogszabályoknak megfelelő dokumentációt. Ön kinyomtatott példányt kap a gépnaplójába és egy digitális ellenőrzési nyilvántartást az X-CODE Manager adatbázisában, amelyet bármikor előhívhat és megtekinthet. Ennek eredményeképpen bármikor ellenőrizheti rendszerei hidraulikájának állapotát, és karbantartási erőforrásait más fontos ügyekre összpontosíthatja.

 • Pro szolgáltatási csomag: Az extra adag szolgáltatás

  A Pro szolgáltatáscsomag tartalmazza az Alap, Plus és Prémium szolgáltatáscsomagok összes szolgáltatását. Ezen túlmenően tanácsadással állunk rendelkezésére a kockázatelemzéssel és a jogszabályban előírt kockázatértékelés elkészítésével kapcsolatban minden egyes tömlővezetékre vonatkozóan. Szükség esetén szakértőink tanácsot adnak Önnek az olyan alkatrészek, mint például a nyomásakkumulátorok ellenőrzésével kapcsolatban is. A Pro csomag szolgáltatásainak körét egy professzionális napi olajelemzés teszi teljessé.

Áttekintés az összes szolgáltatási csomagunkról és szolgáltatásunkról

Szakszerű telepítés a helyszínen

Képzett technikusaink kicserélik és beszerelik a hidraulikatömlő-vezetékeket, bárhol is legyen ránk szüksége.

Összeszerelés és telepítés

Kiválóan képzett szerviztechnikusaink végzik a hidraulikus rendszerek összeszerelési és telepítési munkáit. Függetlenül attól, hogy a munka álló vagy mobil egységet,…

Tudjon meg többet

X-CODE Manager

Az X-CODE Manager a My.HANSA-FLEX ügyfélportálon a kényelmes szoftveres megoldás a hidraulikus rendszerek kezeléséhez. Az X-CODE Managerben létrehozhatja és kezelheti…

Tudjon meg többet

X-CODE tömlőazonosító rendszer

Az X-CODE, a HANSA-FLEX kódolási és azonosítási rendszere a gyakorlatban már milliószor bizonyított. Minden egyes tömlővezetéket az X-CODE alapján egyedileg…

Tudjon meg többet