Nyelv kiválasztása

Esc

Segítségnyújtás és kapcsolatfelvétel

Az Ön közvetlen kapcsolata velünk

Kérdése van szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban? Vagy segítségre van szüksége?

Azonnali kiszolgálás
+36 30 552 6600

Hétfő - péntek

7:30 - 16:00

Szombat, vasárnap és munkaszüneti napok nem vehetők igénybe.

Vagy talán nem is olyan közvetlen?

Vasárnap és ünnepnapok nem vehetők igénybe

Lépjen kapcsolatba velünk
Kapcsolatfelvételi lehetőségek
Segítség és támogatás közvetlenül a helyszínen
Keresse meg a legközelebbi fiókot

Esc

Csővégek megmunkálása és speciális szerelvények méretre gyártása

A HANSA-FLEX a csővégek megmunkálásának különböző módszereivel előállított csatlakozástípusok választékát kínálja. A HANSA-FLEX a kiváló minőségű vágógyűrűs és karimás csatlakozások gyártásán kívül a csőalakító csatlakozási megoldások széles választékát is kínálja. A HANSA-FLEX jól felszerelt gyártócsarnokkal rendelkezik, olyan gépekkel és berendezésekkel, amelyek képesek az ügyfél egyedi igényei szerinti csőalakításra sajtolással, hengerléssel vagy különböző eljárások kombinációjával. A HANSA-FLEX speciális forrasztási és hegesztési szakértelemmel is rendelkezik.

A csővég-feldolgozás és a csatlakozások specialistái

A HANSA-FLEX rendelkezik a know-how-val és a technológiával a csővégek megmunkálására vonatkozó sokféle követelmény megvalósításához, beleértve a szabványos és speciális megoldásokat is, akár egyedi darabként, akár sorozatgyártásban.

 • Vágógyűrűs, menetes és karimás szerelvények a HANSA-FLEX-től

  A HANSA-FLEX kiváló minőségű vágógyűrűs, menetes és karimás szerelvényeket szerel elő a csövek összekötéséhez a kereskedelemben kapható összes típusból. A HANSA-FLEX kérésre egyedi sajtolási formák, valamint különböző névleges átmérők és csatlakozási típusok kombinációi is rendelkezésre állnak. A kínálatban megtalálhatóak például a következők:

  • DIN 3861 szerinti vágógyűrűk
  • DIN, EN, ISO vagy SAE szerinti menetek
  • DIN, EN, ISO, SAE, CETOP, ANSI, JIS és VG szerinti karimák
 • Kúpos csavarzatok a HANSA-FLEX-től

  A HANSA-FLEX fúvókák optimálisan alkalmazhatók a mobil hidraulikában, például építőipari vagy mezőgazdasági gépeknél. A cső végén a formázás anyagtakarékos módon, forgó alakítási technológiával valósul meg. A szerszámváltozatok folyamatosan bővülő választéka lehetővé teszi, hogy a csővégeket sokféleképpen megmunkáljuk. A HANSA-FLEX sokféle csőcsatlakozást gyárt, többek között ezeket:

  • 37°-os tömítő kúp JIC (Triple-Lok), ISO 8434-2/SAE J 514
  • D-E-F típusú fékcső- és csatlakozócsatlakozások, DIN 74234
 • Innovatív HF-Form csőformázó rendszer

  A saját fejlesztésű HF-Form csőformázó rendszerével a HANSA-FLEX új mércét állít fel a tömítési teljesítmény, a tisztaság, az áramlási jellemzők, a megbízhatóság és a könnyű szerelhetőség tekintetében. A beépített túlhúzásvédelem leegyszerűsíti a csőrendszer telepítését. A csövek csatlakoztatása szabványosított kötőanyával történik. A gyártás vagy összeszerelés során nincs szükség speciális alkatrészekre vagy speciális szerszámokra. A vágógyűrű mellőzése csökkenti a hibás összeszerelés kockázatát is.

Pipes processed precisely to meet your requirements

A HANSA-FLEX a folyadéktechnológiai ágazat vezető alkatrészgyártójaként rendelkezik a know-how-val és a gyártási erőforrásokkal ahhoz, hogy különböző eljárásokkal testreszabott csővégeket készítsen.

 • A legmagasabb minőség és pontosság

  A HANSA-FLEX a legmodernebb gépekre és számítógép-vezérelt gyártási folyamatokra támaszkodik.

 • Gyors rendelkezésre állás

  Egyszeri vagy sorozatgyártású alkatrészekre vonatkozó megrendelések egyformán gyorsan teljesülnek

 • Minden általánosan elérhető forma

  Az ügyfelek a HANSA-FLEX-től a csőcsatlakozásokhoz az összes általánosan elérhető csatlakozási változatot beszerezhetik.

 • Testreszabott gyártás

  A HANSA-FLEX speciális szerelvényeket gyárt rendszerekhez és gépekhez, pontosan az ügyfél igényei szerint.

HANSA-FLEX által gyártott speciális szerelvények

 • Speciális szerelvények a csavaros szerelvények tornyai helyett

  A HANSA-FLEX speciális szerelvényeket gyárt különböző iparágak és alkalmazások számára. Többszörösen hajlított szerelvények, bármilyen típusú adapterek különböző menetekkel, beleértve az összetett gyűjtőket és elosztókat. A tervezést mindig az ügyféllel egyeztetve határozzuk meg, rajzban rögzítjük, majd legyártjuk.
  A speciális szerelvényekkel elkerülhető, hogy több adaptert és csatlakozó darabot kelljen egymás után csatlakoztatni. Ez pedig jelentősen csökkenti az anyagfelhasználást, a súlyt és a szivárgás kockázatát.

 • Különleges eljárások forrasztáshoz és hegesztéshez

  A HANSA-FLEX a biztonságos csatlakozások kialakításához az összes rendelkezésre álló forrasztási eljárást kínálja. Folyamatos forrasztókemence kemény és magas hőmérsékletű forrasztáshoz védőgáz alatt, például 16 m hosszúság forrasztásához kb. 100 kg/h sebességgel, 1130 °C maximális hőmérsékleten.
  A HANSA-FLEX a GSI, a DIN EN 15085 2, a DIN 2303 Q2 BK1 és a DIN EN ISO 3834 szabványoknak megfelelő hegesztési eljárások elvégzésére rendelkezik tanúsítvánnyal. A HANSA-FLEX orbitális hegesztőgéppel is rendelkezik. Ez a technika az átmenettől függetlenül egyenletesen magas és reprodukálható hegesztési minőséget eredményez.

 • Személyes tanácsadás a helyszínen

  A különböző alkalmazásokhoz a csatlakozási lehetőségek, anyagok és felületkezelések széles skálája jöhet szóba.
  A HANSA-FLEX ezért nagyon fontosnak tartja az átfogó, személyes helyszíni tanácsadást a tökéletes megoldás megtalálásában minden felhasználási területen. Ezáltal minden ügyfél profitálhat a folyadéktechnikai technikusaink és szakembereink több évtizedes tapasztalatából számos iparágban.

 • Minden kapcsolat ugyanattól a szállítótól származik

  Az ügyfelek a HANSA-FLEX-től megvásárolhatják az összes kereskedelmi forgalomban kapható csatlakozást. Ezek közé tartozik a hagyományos vágógyűrűtől kezdve a különböző formázott fém megoldásokig minden, sőt kérésre még a speciálisan tervezett csatlakozások is.

  • 90° ORFS, ISO 8434-3, bukó- és forgácsolási eljárás és forgó alakítás
  • 24°-os tömítő kúp, ISO 8434-1/DIN 2353
  • Dupla élű vágógyűrű, DIN 3861
  • D-E-F típusú fékcső- és csatlakozócsatlakozások, DIN 74234
  • 37°-os tömítő kúp JIC (Triple-Lok), ISO 8434-2/SAE J 514
  • Felhúzás gyöngyként rugós szalagbilincshez DIN 3021-3
 • Ezek a témák is érdekelhetik önt

  Karimák

  A HANSA-FLEX karimás szerelvények ideálisak nagy átmérőjű, nagynyomású alkalmazásokhoz és korlátozott beépítési helyzetekhez A karimás csatlakozások eredendően ellenállnak az erős…

  Tudjon meg többet

  Csőhajlítások

  A hajlított csöveket nem csak szűk beépítési helyzetekben, hanem összetett csőrendszereknél is használják. A HANSA-FLEX egy csőhajlító központot hozott létre,…

  Tudjon meg többet

  Csőszerelvények

  A hidraulikus rendszerekben az alkatrészek közötti átmenetek mindig alapos megfontolást igényelnek. A HANSA-FLEX csőszerelvényei a DIN EN ISO 8434-1 és…

  Tudjon meg többet