Nyelv kiválasztása

Esc

Segítségnyújtás és kapcsolatfelvétel

Az Ön közvetlen kapcsolata velünk

Kérdése van szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban? Vagy segítségre van szüksége?

Azonnali kiszolgálás
+36 30 552 6600

Hétfő - péntek

7:30 - 16:00

Szombat, vasárnap és munkaszüneti napok nem vehetők igénybe.

Vagy talán nem is olyan közvetlen?

Vasárnap és ünnepnapok nem vehetők igénybe

Lépjen kapcsolatba velünk
Kapcsolatfelvételi lehetőségek
Segítség és támogatás közvetlenül a helyszínen
Keresse meg a legközelebbi fiókot

Esc

Kockázatok elkerülése, a gépek karbantartása

A megelőző karbantartás segít elkerülni a kockázatokat és a károkat, miközben gépei és rendszerei hosszabb élettartamot biztosítanak. A HANSA-FLEX rendszerkarbantartóként számos értékes szolgáltatással tudja támogatni Önt. Vegye igénybe átfogó szolgáltatásainkat az Ön hidraulikatömlő-vezetékeinek tömlőkezelésében, valamint a különböző munkaeszközök és rendszerek hatóságilag felhatalmazott személyek által végzett, jogszabályban előírt ellenőrzéseinek elvégzésében és dokumentálásában.

 • A megelőző karbantartás kihívásai és előnyei

  Legyen szó munkabiztonságról, a rendszerek rendelkezésre állásáról vagy költségmegtakarításról, a természeti erőforrások megőrzéséről, energiahatékonyságról vagy digitalizációról: a karbantartással szemben támasztott követelmények ma ugyanolyan sokrétűek, mint amilyen összetettek. A rendszerkarbantartás egyre inkább a proaktív és előremutató stratégiákra támaszkodik, hogy a termelési folyamatokban a lehető legkevesebb meghibásodás forduljon elő. A megelőző karbantartás részeként a szervizelés és az ellenőrzések szisztematikus megtervezése csökkentheti a nem tervezett gépmeghibásodások számát, és jelentősen hozzájárulhat a termelés általános sikeréhez.

 • Hidraulikus és egyéb alkatrészek megelőző karbantartása

  A hidraulikus alkatrészek, például a tömlővezetékek vagy a nyomástárolók különleges jellemzői és a rájuk vonatkozó, jogszabályban előírt ellenőrzési és csereintervallumok miatt ezek a berendezések a szakszerűen megtervezett megelőző karbantartási terveket igénylő berendezések elsőszámú példái.

  Használja ki a HANSA-FLEX hidraulika-szakértők eszközeit és know-how-ját az egyéni karbantartási stratégiájának megtervezésében, megvalósításában és a jogszabályoknak megfelelő, gyakorlati megvalósításában. Gépei hosszabb ideig megbízhatóbban fognak működni, és csapatának több ideje marad a nem tervezett események kezelésére.

 • A rendszerek és munkaeszközök biztonságos és a jogszabályoknak megfelelő üzemeltetése.

  A hidraulikavezetékek élettartama korlátozott, és rendszeres időközönként szakszerűen ellenőrizni kell, hogy gépei és rendszerei biztonságosan és a jogszabályoknak megfelelően működjenek.

  Az ellenőrzéseket minden esetben a jogszabályban előírt kockázatértékeléssel összhangban kell elvégezni, és azokat megfelelően dokumentálni kell. A-tól Z-ig 360°-os tömlőkezeléssel támogatjuk Önt e kötelezettségek teljesítésében. Így Ön jobban tud az alaptevékenységére koncentrálni.

  Tömlők kezelése

Tömlőkezelés HANSA-FLEX stílusban

A professzionális tömlőkezelés több alapvető elemből áll. Tudjon meg mindent a sokoldalú tömlő-kódolási rendszerünkről, az egyedülálló tömlőkezelési szoftverről és a szakképzett szerelőink által nyújtott szolgáltatásokról.

X-CODE tömlőazonosító rendszer

Az X-CODE, a HANSA-FLEX kódolási és azonosítási rendszere a gyakorlatban már milliószor bizonyított. Minden egyes tömlővezetéket az X-CODE alapján egyedileg…

Tudjon meg többet

X-CODE Manager

Az X-CODE Manager a My.HANSA-FLEX ügyfélportálon a kényelmes szoftveres megoldás a hidraulikus rendszerek kezeléséhez. Az X-CODE Managerben létrehozhatja és kezelheti…

Tudjon meg többet

Szolgáltatási csomagok

A HANSA-FLEX tömlőkezelési szolgáltatáscsomagja méretre szabott szolgáltatásokat kínál Önnek a hidraulikus rendszerek biztonságos és jogszabályoknak megfelelő üzemeltetéséhez. Akár a kezdőcsomagot,…

Tudjon meg többet
 • A HANSA-FLEX segítségével biztonságban van

  Tapasztalt, hatóságilag felhatalmazott személyként képzett szakemberek támogatják Önt rendszereinek és munkaeszközeinek a mindenkor hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelő ellenőrzésében. Profitáljon szakértelmünkből és tapasztalatunkból!

  A következőket ellenőrizzük az Ön számára:

  • A DGUV és a BetrSichV szerinti hidraulikavezetékek
  • Ipari tömlővezetékek a TRBS 1201 szabvány szerint
  • A nyomástartó berendezésekről szóló irányelvnek (PED) és a BetrSichV-nek megfelelő nyomásakkumulátorok
  • A DGUV és a BetrSichV szerinti emelőállványok és rakodóhidak
 • A tömlővezetékektől az emelőállványokig mindenféle ellenőrzéseket végeznek

  • A hidraulikus tömlővezetékek ellenőrzése

   Elvégezzük az Ön számára a hidraulikatömlő-vezetékek BetrSichV / DGUV szerinti, jogszabályban előírt ellenőrzését, és gondoskodunk az eredmények jogszabályoknak megfelelő dokumentálásáról. Az ellenőrzéseket közvetlenül a helyszínen végzik el Önnek a hidraulikavezeték-berendezések ellenőrzésére hivatalosan felhatalmazott személyek. Minden ellenőrzés lefoglalható egyedi szolgáltatásként vagy a tömlőkezelési csomagunk részeként a 360°-os tömlőkezelési szolgáltatásunk keretében.

   Olvassa tovább
  • A hidraulikus hidroakkumulátorok ellenőrzése

   Pressure or hydraulic accumulators are work equipment that can give rise to special risks. As pressurised containers, they are among the systems that need to be monitored in accordance with product safety legislation and are classified into one of four categories in accordance with the Pressure Equipment Directive (PED). We can perform the inspections required before hydraulic accumulators Category I are brought into use and the recurring inspections of hydraulic accumulators Categories I & II. An officially authorised person for pressure equipment with additional qualifications performs these inspections for you.

  • Ipari tömlővezetékek ellenőrzése

   Vizsgáljuk a vegyi anyagok, élelmiszerek, gyógyszerek és egyéb közegek tömlővezetékeinek minden típusát. Az ellenőrzéseket a tömlőtechnológiai ellenőrzésre szakosodott központjainkban vagy közvetlenül a helyszínen végezzük. A mobil ellenőrző szolgáltatás esetében a TRBS 1203 szabvány szerinti ellenőrzésre hivatalosan felhatalmazott személy egy teljesen felszerelt ellenőrző járművel végzi el az összes előírt ellenőrzést. Az ellenőrzési tanúsítványok, az azonosító címkecsíkok és az ellenőrzési matricák a járművön elkészíthetők és azonnal felragaszthatók.

  • Emelőállványok ellenőrzése a következők szerint

   A DIN EN 1493, DIN EN 1494 és DIN EN 1495 európai szabványok szerinti emelőállványok és rakodóhidak rendszeres, ismétlődő ellenőrzését végezzük el az Ön számára. A német munkavédelmi törvény (BetrSichV) értelmében a vizsgálatokról a jogszabályban előírt dokumentációt is elkészítjük. Szerviztechnikusaink a DGUV 308-002-es, az emelőállványok ellenőrzésére vonatkozó szabályának megfelelően tanúsított emelőállvány-szakértők. Elvégzik a szemrevételezéses ellenőrzéseket és a működési teszteket a GUV R-500 “Munkaeszközök üzemeltetése” című szabály követelményeinek megfelelően.

  Ez is érdekelheti önt

  Folyadékkezelés

  Az olajápolás kulcsfontosságú tényező a hidraulikus rendszerek és berendezések zavartalan működésének biztosításában. A folyadékban lévő szennyeződések súlyos következményekkel járhatnak. A…

  Tudjon meg többet

  Képzés és szemináriumok

  Az oktatás a legjobb eszköz a szakképzett munkaerőhiány leküzdésére A HANSA-FLEX aktív tudásátadást alkalmaz a tapasztalt szakemberektől a tanoncok, az…

  Tudjon meg többet

  Javítás és nagyjavítás

  A hidraulikus rendszerek folyamatosan terhelés alatt állnak, ezért az alkatrészek idővel elhasználódnak. Ha ezt nem észlelik időben, a hidraulikus rendszer…

  Tudjon meg többet