Nyelv kiválasztása

Esc

Segítségnyújtás és kapcsolatfelvétel

Az Ön közvetlen kapcsolata velünk

Kérdése van szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban? Vagy segítségre van szüksége?

Azonnali kiszolgálás
+36 30 552 6600

Hétfő - péntek

7:30 - 16:00

Szombat, vasárnap és munkaszüneti napok nem vehetők igénybe.

Vagy talán nem is olyan közvetlen?

Vasárnap és ünnepnapok nem vehetők igénybe

Lépjen kapcsolatba velünk
Kapcsolatfelvételi lehetőségek
Segítség és támogatás közvetlenül a helyszínen
Keresse meg a legközelebbi fiókot

Esc

Cső- és tömlőszerelés komplett üzemek számára

A hidraulikus gépek és rendszerek csöveit és tömlőket már csak biztonsági okokból is rendszeresen cserélni kell. De más projektek, például a hatékonyság növelése is lehet oka a teljes cserének. Kiválóan képzett szerviztechnikusainkkal az ilyen megrendeléseket megbízhatóan, magas színvonalon és szoros határidőn belül is teljesítjük.

A rendszer optimalizálása a hidraulikavezetékek rendszeres cseréjével

A gépek és berendezések cső- és tömlővezetékeinek cseréje nem csak biztonsági kérdés, hanem döntően hozzájárul a hidraulikus rendszerek optimalizálásához is.

 • Átfogó értékelés és tanácsadás

  Hidraulikai szakértőink először elvégzik a gép vagy berendezés szakszerű felmérését, azonosítva a kezdeti optimalizálási lehetőségeket, amelyek a pozicionálással, méretezéssel, anyagválasztással és hatékonysággal kapcsolatosak lehetnek, majd becslést készítenek a projekt várható költségeiről. Ha túlzottan elhasználódott cső- vagy tömlővezetékeket találnak, megkeresik az okot, és megoldásokat dolgoznak ki a probléma orvoslására. A hidraulikus rendszerekre vonatkozó biztonsági előírások folyamatosan módosulnak. Szakértőink biztosítják, hogy tanácsaik eredményeként olyan hidraulikus rendszerek jöjjenek létre, amelyek megfelelnek a jogszabályoknak, és a biztonság és a technológia tekintetében a legkorszerűbbet képviselik.

 • Pontos idő- és erőforrás-tervezés

  Tanácsadóink az Ön igényeinek és javaslatainak figyelembevételével kiszámítják a projekthez szükséges időt és erőforrásokat. Önnel együttműködve olyan időablakot határozunk meg a munkára, amely illeszkedik az Ön működési követelményeihez. Gyakran csak néhány nap van az évben, amikor a gépeket vagy berendezéseket teljesen le lehet állítani a hidraulikavezetékek karbantartása miatt. Ezért részletes munkafolyamat-tervet készítünk, és a projektmenedzsmentben szerzett többéves tapasztalatunkat felhasználva biztosítjuk a mérföldkövek és határidők betartását. Ha a megrendelő úgy kívánja, nagy építkezéseken más szakmák koordinálását is vállaljuk, hogy minden munka hatékonyan és biztonságosan elvégezhető legyen.

 • Szakszerű, határidőre történő végrehajtás

  A projektek megvalósításához egész Németországban igénybe vehetjük szerviztechnikusaink állományát. Ez azt jelenti, hogy mindig van elegendő munkatársunk, hogy megbirkózzunk a megrendeléscsúcsokkal a forgalmas időszakokban vagy karácsonykor, illetve a nagyobb projektek esetében. Minden munkánkat magasan képzett személyzet végzi. Mobil műhelyeinkben személyre szabott cső- és tömlővezetékeket tudunk gyártani közvetlenül a helyszínen. A HANSA-FLEX csőhajlító központjában nagy mennyiségű csővezetéket igénylő ipari méretű megrendeléseket is teljesít. A speciális szerelvények saját gyártási területe rugalmasan és gyorsan gyártja az ügyfélspecifikus megoldásokat.

Az ön juttatásai egy pillantásra

 • Kipróbált és tesztelt tervek

  Optimalizáljuk termékeink kialakítását, hogy a lehető legjobban kihasználjuk a rendelkezésre álló helyet, miközben nagy hatékonyságot és biztonságot érünk el.

 • Hatékony projektmenedzsment

  A pontos projekttervezés és -irányítás biztosítja, hogy mindig időben és a költségvetésen belül maradjunk.

 • Szakemberek minden feladatra

  Az ország egész területéről tudunk szakembereket igénybe venni, hogy bármilyen méretű projektet lebonyolíthassunk.

 • Mindig könnyen hozzáférhető anyagok

  Az alkatrészek mindig rendelkezésre állnak a központi raktárakban és a fióktelepeken.

Csőszerelés a tömlővezeték-rendszereken részletesen

 • Megbízható munkahelyi egészségvédelem és biztonság

  A hidraulikával kapcsolatos munkavédelem egy rendkívül dinamikusan változó speciális környezet. Csak a témában nap mint nap elmélyült szakemberek tudnak naprakészek maradni. Hidraulika-szakértőink ismerik a hatályos munkavédelmi jogszabályok, különösen a vonatkozó DGUV-szabályok követelményeit. Vállalatunkban olyan szakemberek dolgoznak, akik ismerik az egyes iparágak sajátos szabályait. Teljesen kompetensek abban, hogy a vasúti ágazatban az EN 45545-ös szabványnak megfelelő anyagválasztást végezzenek, vagy a tengerészeti alkalmazásoknál a DNV GL összetett előírásait hajtsák végre. Szakértői tudásunkat az Ön rendelkezésére bocsátjuk és tanácsot adunk, hogy mindig a biztonságos oldalon álljon.

 • A hatékonyságra és a tartósságra összpontosítva az Ön m

  Nem csak a meglévő cső- és tömlővezetékeket cseréljük ki, hanem növeljük a rendszer hatékonyságát is. Tökéletesen kihasználjuk a szűk beépítési helyzetekben rendelkezésre álló korlátozott helyet. Mindig az optimális hajlítási sugarakat alkalmazzuk, és elkerüljük a vezetékek csavarodását. A csavarodás az egyik fő oka a hidraulikatömlő-vezetékek fokozott kopásának. Olyan helyzetekben, ahol a gépek dinamikusan mozognak, ügyelünk a tömlők tökéletes felszerelésére, és szükség esetén dörzsölés elleni védelemmel látjuk el a tömlőket. Ez növeli a gép megbízhatóságát és rendelkezésre állását.

 • Találd meg az utat a tömlődzsungelben az X-CODE segítségével

  Az X-CODE rendszer áttekintést nyújt a hidraulikatömlő-vezetékekről. A sárga címkén található hatjegyű kód egyértelműen azonosítja a hidraulikus csatlakozóelemek termékjellemzőit. Az X-CODE nem csak akkor hasznos, ha egy rendszer összes tömlővezetékét teljesen kicseréli, hanem a cserealkatrészek megrendelését is megkönnyíti a világ bármely pontjáról. A My.HANSA-FLEX tömlőkezelő portálon az összes tömlővezeték adatait könnyen kezelhető formátumban is tárolhatja. Így mindig teljes áttekintése van a közelgő ellenőrzési időpontokról és csereintervallumokról.

 • A tömlők, csatlakozók és speciális alkatrészek

  As Europe’s largest hydraulics equipment dealer and system partner for fluid technology, we have an extensive portfolio of hydraulic components for hose and pipelines. We are also experts in their installation. With two central warehouses and around 250 branches all over Europe, we can always supply the required components, even in large quantities. Using our international network and our in-house production facilities, we are also in the position to supply special components and manufactured parts at short notice.

Ezek a témák is érdekelhetik önt

Összeszerelés és telepítés

Kiválóan képzett szerviztechnikusaink végzik a hidraulikus rendszerek összeszerelési és telepítési munkáit. Függetlenül attól, hogy a munka álló vagy mobil egységet,…

Tudjon meg többet

Folyadékkezelés

Az olajápolás kulcsfontosságú tényező a hidraulikus rendszerek és berendezések zavartalan működésének biztosításában. A folyadékban lévő szennyeződések súlyos következményekkel járhatnak. A…

Tudjon meg többet

Mérnöki tevékenység

A HANSA-FLEX tapasztalt szakemberei támogatják Önt a hidraulikus rendszerek és alkatrészek tervezésével és projekttervezésével kapcsolatos valamennyi feladatban a tervezéstől a…

Tudjon meg többet