Nyelv kiválasztása

Esc

Segítségnyújtás és kapcsolatfelvétel

Az Ön közvetlen kapcsolata velünk

Kérdése van szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban? Vagy segítségre van szüksége?

Azonnali kiszolgálás
+36 30 552 6600

Hétfő - péntek

7:30 - 16:00

Szombat, vasárnap és munkaszüneti napok nem vehetők igénybe.

Vagy talán nem is olyan közvetlen?

Vasárnap és ünnepnapok nem vehetők igénybe

Lépjen kapcsolatba velünk
Kapcsolatfelvételi lehetőségek
Segítség és támogatás közvetlenül a helyszínen
Keresse meg a legközelebbi fiókot

Esc

Bármikor bevetésre kész: a hidraulikus gyorsszolgálat

Ha a hidraulikus alkatrészek váratlanul meghibásodnak, gyorsan kell cselekednie. Németországban 180 járművünkkel mobil gyors hidraulikai szervizünk mindig az Ön rendelkezésére áll, amely az év 365 napján, a nap 24 órájában rendelkezésre áll, hogy minimálisra csökkentse a leállási időt. Jól képzett és tapasztalt szerviztechnikusaink egy órán belül az Ön rendelkezésére állnak. A helyszínen, a fedélzeti műhelyükben kijavítják a meghibásodásokat, cserealkatrészeket szerelnek be és egyedi tömlővezetékeket gyártanak.

Jetzt anfordern

A mobil sürgősségi flexpress szolgálat küldése gyors és egyszerű

A mobil segélyszolgálat ott van, ha baj van. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és ügyfélszolgálati központunk gondoskodik a tervezésről és koordinál a szerviztechnikusokkal.

 • Telefonon

  Sie erreichen den Notfalldienst über die kostenlose Service-Hotline 0800 – 77 12345.

 • Kapcsolatfelvétel mobilalkalmazással

  Über die HANSA‑FLEX App können Sie kostenlos mit dem Notfallservice Kontakt aufnehmen.

 • Online űrlap

  Fordern Sie Unterstützung durch den mobilen Notfallservice direkt über unser Formular an.

Hatékony kezelés a feladástól a dokumentációig

 • Digitális küldés

  Tapasztalt diszpécsereink éjjel-nappal az Ön rendelkezésére állnak. A nagy teljesítményű szoftverek segítségével mindig teljes áttekintésük van az összes megrendelésről, minden jármű tervezett útvonaláról és jelenlegi helyzetéről. Egyetlen egérkattintással kiderül, hogy hol található az a mobil szervizjármű, amelyik a leggyorsabban eljuthat Önhöz. A diszpécserek elküldik a szerviztechnikusnak a megrendeléssel kapcsolatos összes fontos információt, amely a járműben lévő tableten megjelenik, mielőtt az a helyszínre érkezik, így a munka hatékonyan elvégezhető. Így a mobil sürgősségi szerviztechnikus teljesen felkészült, mielőtt a jármű megérkezik az Ön telephelyére.

 • Pontos leírás

  Szükségünk van az Ön támogatására, hogy a folyamatokat a lehető leggyorsabban tudjuk kezelni. Kérjük, ügyeljen arra, hogy a kért szolgáltatással kapcsolatos információi a lehető legpontosabbak legyenek:

  • Mik a kapcsolattartók nevei?
  • Mely alkatrészek vagy összetevők hibásak?
  • Vannak fényképek a telepítési helyzetről?
  • Milyen cserealkatrészekre van szükség?
 • Tökéletesen felszerelt

  A mobil szervizjárművek az adott felhasználási területhez leggyakrabban szükséges pót- és kopóalkatrészek készletét tartják. A mobil gyors hidraulikai szervizünkben használt szoftver közvetlenül kapcsolódik anyaggazdálkodási csapatunkhoz. A diszpécser így már a szervizmegrendelés leadásakor láthatja, hogy mely pótalkatrészek vannak minden járművön. Ha a helyszíni munkához további alkatrészekre van szükség, a mobil szervizjármű útközben tervezetten megállhat a legközelebbi HANSA-FLEX fióktelepen.

 • Mobil tömlőgyártás

  A mobil Rapid Hydraulic Service flottájának szervizjárművei kerekeken guruló műhelyek. A járműveken megtalálható minden olyan berendezés, amely a személyre szabott hidraulikatömlő-vezetékek gyártásához szükséges, beleértve a tömlővágó, hámozó és krimpelő gépeket. A padló alatti generátor megbízható, független áramellátást biztosít az építkezéseken vagy a távoli területeken, és lehetővé teszi, hogy a szerelők éjszaka is dolgozhassanak. A 400 voltos generátor a kerekeken guruló műhelyt teljesen függetlenné teszi a helyszíni körülményektől.

 • Átfogó dokumentáció

  A munka során a szerviztechnikusok tabletjükkel nagy felbontású fényképeket készítenek a sérülésről és az újonnan beszerelt alkatrészekről, és az összes információt a szervizjelentésben rögzítik. Ezt az ügyfél közvetlenül a helyszínen a tableten ellenjegyezheti, aki a jelentéssel együtt a számlával együtt e-mailben kapja meg a jelentést. Ha az ügyfélX-CODE-otés aMy.HANSA-FLEXtömlőkezelő portálthasználja, a szerviztechnikus közvetlenül a rendszerben tárolhatja a tömlővezeték cseréjének adatait.

A HANSA-FLEX mobil segélyszolgálat számos előnnyel jár

A nem tervezett leállások esetén minden perc számít. A HANSA-FLEX optimálisan felszerelt, fedélzeti mobil műhellyel felszerelt és tapasztalt szerviztechnikus által koordinált szervizflottája gyors segítséget nyújt vészhelyzetben.

Mindig elérhető

Rövid leállási idők

Képzett szerviztechnikusok

Minőségi tanúsítványok

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

A 180 szervizjárműből álló flotta egész Németországban éjjel-nappal szolgálatban van. Egyikük soha nincs messze az Ön tartózkodási helyétől, és csak egy telefonhívásnyira van. A mobil gyors hidraulikai szerviz mellett mintegy 200 telephelyünk bármikor elérhető a 24 órás szervizvonalon keresztül.

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

A HANSA-FLEX gyors hidraulikai szolgáltatása valóban gyors. A gyors reakcióidő, a hatékony kiérkezés-tervezés, a digitális eszközök és a diszpécserek és a szerviztechnikusok közötti teljesen hálózatba kapcsolt kommunikáció a lehető legkisebbre csökkenti a leállási időt.

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

A HANSA-FLEX szervizjárműveinek volánja mögött kizárólag szakemberek ülnek. Tapasztalt és képzett szerviztechnikusaink széleskörű műszaki és gyakorlati ismereteik segítségével biztosítják, hogy a helyszíni munkákat gyorsan és megbízhatóan végezzék el.

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

A DIN EN ISO 9001 szabvány szerint tanúsított minőséget szállítunk, és megfelelünk az OHSAS 18001 munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági követelményeinek. Az általunk használt alkatrészek megfelelnek a bevált HANSA-FLEX minőségi szabványoknak.

Mi ott vagyunk az ön számára

Ez történik, amikor a mobil segélyszolgálat akcióba lép.

Ebben a videóban láthatja, hogyan minimalizálják szerviztechnikusaink mobil műhelyeikkel az Ön gépeinek és rendszereinek állásidejét.

Tervezhető szolgáltatás

Szeretné minél jobban csökkenteni a nem tervezett leállásokat? A HANSA-FLEX ipari szervize elvégzi a rendszerek és gépek szervizelését és karbantartását, támogatja Önt az ellenőrzések elvégzésében, és vonzó szervizcsomagokat kínál a 360°-os tömlővezeték-kezeléshez.

Ezek a témák is érdekelhetik önt

X-CODE Manager

Az X-CODE Manager a My.HANSA-FLEX ügyfélportálon a kényelmes szoftveres megoldás a hidraulikus rendszerek kezeléséhez. Az X-CODE Managerben létrehozhatja és kezelheti…

Tudjon meg többet

Folyadékkezelés

Az olajápolás kulcsfontosságú tényező a hidraulikus rendszerek és berendezések zavartalan működésének biztosításában. A folyadékban lévő szennyeződések súlyos következményekkel járhatnak. A…

Tudjon meg többet

Szelep technológia

A szelepek minden hidraulikus rendszer középpontjában állnak. Ezek kapcsolják, szabályozzák és ellenőrzik a folyadékáramlást. A HANSA-FLEX széleskörű termékportfólióval rendelkezik a…

Tudjon meg többet