Nyelv kiválasztása

Esc

Segítségnyújtás és kapcsolatfelvétel

Az Ön közvetlen kapcsolata velünk

Kérdése van szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban? Vagy segítségre van szüksége?

Azonnali kiszolgálás
+36 30 552 6600

Hétfő - péntek

7:30 - 16:00

Szombat, vasárnap és munkaszüneti napok nem vehetők igénybe.

Vagy talán nem is olyan közvetlen?

Vasárnap és ünnepnapok nem vehetők igénybe

Lépjen kapcsolatba velünk
Kapcsolatfelvételi lehetőségek
Segítség és támogatás közvetlenül a helyszínen
Keresse meg a legközelebbi fiókot

Esc

Tartsa a hidraulikát a piros zónán kívül.

A hidraulikatömlő-vezetékek a munkaeszközök nagy igénybevételnek kitett elemei. Rendszeresen ellenőrizni és a megfelelő időben cserélni kell őket, hogy elkerüljük az embereket és a gépeket fenyegető kockázatokat. A professzionális tömlőkezelés mindent biztosít, ami ahhoz szükséges, hogy ezek az ellenőrzések időben, a jogszabályban előírt időkereten belül megtörténjenek és rögzítésre kerüljenek..

A tömlőkezelés megkönnyíti a karbantartást

Használja a hidraulikus tömlővezetékeket addig, ameddig az biztonságos és ésszerű. A tömlőkezeléssel mindig tisztában van munkaeszközeinek törvényes ellenőrzési időpontjaival, és a megfelelő időben megtervezheti és elvégezheti jövőbeli ellenőrzéseit és szervizelését.

 • Megbízhatóan teljesíti az összes jogi követelményt

  A munkáltató személyesen felelős: A hidraulikus tömlővezetékek biztonságos kezelését a 2009/104/EK munkaeszköz-használati irányelv, a német munkavédelmi törvény (BetrSichV) és más jogszabályok pontosan meghatározzák. A munkáltató köteles felmérni a hidraulikatömlő-vezetékekből eredő potenciális kockázatokat, és megfelelő kockázatcsökkentő intézkedéseket hozni, rendszeres ellenőrzéseket végezni és nyilvántartást vezetni. A HANSA-FLEX tömlőmenedzsmentje segít ezekben a feladatokban.

 • Az ellenőrzések hatékony megtervezése és szakszerű elvégzése

  Az egyedi jelölés, a digitális rögzítés, a hatékony kezelés és a használatban lévő összes tömlővezeték jogszabályoknak megfelelő dokumentálása azt jelenti, hogy minden adat rendelkezésre áll, és mindössze néhány egérkattintásra van szükség. Ezek az információk lehetővé teszik a szervizelés hatékony tervezését, a megfelelő időben történő elvégzését és nyilvántartását. A HANSA-FLEX támogatja Önt a folyamatok megtervezésében és a hétköznapi tevékenységek részeként történő megvalósításában – az egyedi szervizintézkedéstől egészen a teljes körű, gondozásmentes csomagig.

360°-os tömlőkezelés a gyártástól az ártalmatlanításig

 • Gyártás, kódolás és digitális profil

  A tömlővezetéket kifejezetten az Ön alkalmazásához állítjuk össze, és az összetéveszthetetlen X-CODE tömlőkóddal látjuk el. Az X-CODE képezi az alapját a tömlőkezelésnek és az összes lényeges információt tartalmazó digitális profilok létrehozásának. Az X-CODE nélküli, meglévő tömlővezetékek utólagos kódolása utólagos kódolással az ipari szervizünk által elvégezhető, így azok bekerülhetnek a tömlőmenedzsment rendszerbe.

 • Telepítés és digitális hozzárendelés a gépekhez

  A HANSA-FLEX Industrial Service elvégezheti az Ön számára a tömlővezetékek szakszerű telepítését. Az egyes tömlővezetékek digitális profilja az X-CODE Manager tömlőkezelő szoftverben közvetlenül az adott géphez vagy alkatrészhez van hozzárendelve. Az X-CODE Managerben ábrázolhatja összes gépét és berendezését, és az információkat saját szempontjai szerint strukturálhatja, így a legjobb áttekintést kapja a telephelyeihez, gépeihez és alkatrészeihez kapcsolódó összes hidraulikus tömlővezetékről.

 • Kockázatelemzés és osztályozás

  Sajnos nem tudjuk elvégezni a kockázatértékelést, de jelentős segítséget tudunk nyújtani a kockázatértékelés elkészítésében. A kockázatelemzés szolgál a gépkezelő által végzett kockázatértékelés alapjául minden egyes tömlővonal esetében. A kockázatértékelés határozza meg a besorolást, a megfelelő karbantartási tervet és a jogszabályban előírt vizuális ellenőrzések időkereteit.

 • Szemrevételezés és a jogszabályoknak megfelelő dokumentálás

  A jogszabályban előírt szemrevételezéses ellenőrzést minden egyes tömlővezetéken egy hivatalosan ellenőrzésre felhatalmazott személynek el kell végeznie, és a jogszabályoknak megfelelően dokumentálnia kell. A nem megfelelően dokumentált ellenőrzés nem tekinthető megtörténtnek. Mi elvégezzük az összes ellenőrzést és dokumentációt az Ön számára. A dokumentáció egyik formája a digitális ellenőrzési jegyzőkönyv.

Most még gyorsabban rendelhet azonos tömlőkészleteket

Az új HANSA-FLEX tömlővezeték-konfigurátor lehetővé teszi az azonos tömlővezeték még gyorsabb és egyszerűbb újrarendelését, mindössze két kattintással az X-CODE segítségével.

Biztonságos és költséghatékony

A tömlőkezelés kifizetődő. Szolgáltatásaink segítenek Önnek abban, hogy mobil és helyhez kötött hidraulikus rendszereit biztonságosan és a jogszabályoknak megfelelően üzemeltesse. Megvédi az embereket és a gépeket, miközben időt és pénzt takarít meg. Bízzon a HANSA-FLEX professzionális tömlőkezelésében, és élvezze az alábbi előnyöket:

 • Jobb biztonság

  Csökkenti a balesetek számát, és biztosítja a berendezések használóinak munkahelyi biztonságát.

 • Jobb jogi megfelelés

  A jogszabályoknak megfelelően betartja a szervizelési időközöket és nyilvántartja az ellenőrzéseket.

 • Csökkentett állásidő

  Az alkatrészek elhasználódásának elkerülése révén elkerülheti a nem tervezett gépleállásokat, és csökkentheti költségeit.

 • Nagyobb átláthatóság

  Mindig hozzáférhet a tömlővezetékekre, gépekre és a szervizelési időpontokra vonatkozó összes információhoz.

Tömlővezeték-kezelési szolgáltatások fix áron

Négy szolgáltatási csomagunk: Basic, Plus, Premium és Pro csomagok tartalmaznak különböző szolgáltatásokat az Ön tömlőkezeléséhez. Az egyes csomagok egymásra épülnek, és maximális tervezési biztonságot biztosítanak egy fix napi átalányárért. Használja tömlőmenedzsment szolgáltatáscsomagunkat, hogy egyszerűsítse és javítsa hidraulikus rendszereinek karbantartását. A csomagok skálája az X-CODE Manager szoftver ingyenes használatától (Basic) az adat- és digitalizálási csomagon (Plus) át egészen a BetrSichV szerinti ellenőrzést és dokumentációt is tartalmazó, mindenre kiterjedő gondozásmentes csomagig (Premium) terjed. Az extra adagolási szolgáltatásra is kiterjed (Pro).

A tömlővezetékek kezelésére vonatkozó jogszabályok

A HANSA-FLEX által nyújtott tömlőkezelési szolgáltatások teljes mértékben a hatályos európai és nemzeti jogszabályok jogi követelményein alapulnak. A szolgáltatások biztosítják, hogy Ön – mint munkáltató, karbantartó vagy üzemeltető – mindig a biztonságos oldalon maradjon!

 • Európai és nemzeti jogi követelmények

  Számos európai és nemzeti jogszabály szabályozza a tömlővezetékek biztonságos és jogszabályoknak megfelelő kezelését. A német munkavédelmi törvény (BetrSichV) például kötelezi a munkáltatókat, hogy végezzék el a munkaeszközök kockázatértékelését, rendszeresen ellenőrizzék azokat, és az eredményeket rögzítsék.

 • Eljárási szabályok a munkáltatók számára

  A nemzeti munkahelyi biztonsági és egészségvédelmi rendeletek, valamint a műszaki információk, szabályok és szabványok egyértelművé teszik ezeket a kötelezettségeket, és gyakorlati eljárási szabályokat fogalmaznak meg a munkáltatók számára. Ezek közé tartozik a tömlővezetékek megfelelő használata, rendszeres ellenőrzése és tervszerű cseréje.

 • BetrSichV és DGUV R szerinti vizsgálat

  A tömlővezetékek ellenőrzését csak hivatalosan “ellenőrzésre jogosult személyek” végezhetik (BetrSichV 14. §). Az ellenőrzések típusát és terjedelmét a kockázatértékelés határozza meg, míg további információkat a DGUV 113-020. számú szabályában talál. Az ellenőrzés és annak eredményeinek rögzítésével a munkáltatók eleget tesznek az ellenőrzés dokumentálására vonatkozó jogszabályi követelménynek (ArbSchG 6. § (német munkavédelmi törvény) és BetrSichV 14. §).

Kódolás, szoftver és szerviztechnikusok a helyszínen

A HANSA-FLEX tömlőkezelési szolgáltatásai és szolgáltatási csomagjai három elemen alapulnak.

X-CODE tömlőazonosító rendszer

Az X-CODE, a HANSA-FLEX kódolási és azonosítási rendszere a gyakorlatban már milliószor bizonyított. Minden egyes tömlővezetéket az X-CODE alapján egyedileg…

Tudjon meg többet

X-CODE Manager

Az X-CODE Manager a My.HANSA-FLEX ügyfélportálon a kényelmes szoftveres megoldás a hidraulikus rendszerek kezeléséhez. Az X-CODE Managerben létrehozhatja és kezelheti…

Tudjon meg többet

Összeszerelés és telepítés

Kiválóan képzett szerviztechnikusaink végzik a hidraulikus rendszerek összeszerelési és telepítési munkáit. Függetlenül attól, hogy a munka álló vagy mobil egységet,…

Tudjon meg többet