Nyelv kiválasztása

Esc

Segítségnyújtás és kapcsolatfelvétel

Az Ön közvetlen kapcsolata velünk

Kérdése van szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban? Vagy segítségre van szüksége?

Azonnali kiszolgálás
+36 30 552 6600

Hétfő - péntek

7:30 - 16:00

Szombat, vasárnap és munkaszüneti napok nem vehetők igénybe.

Vagy talán nem is olyan közvetlen?

Vasárnap és ünnepnapok nem vehetők igénybe

Lépjen kapcsolatba velünk
Kapcsolatfelvételi lehetőségek
Segítség és támogatás közvetlenül a helyszínen
Keresse meg a legközelebbi fiókot

Esc

Hidraulikus rendszerek utólagos újraszerelése és felújítása

Egy hidraulikus rendszer utólagos felszerelése vagy felújítása gyakran hatékony alternatívája lehet egy új rendszer beszerzésének. Ez egyúttal az energiahatékonyság és a termelékenység növelésének vagy az új szabványoknak való megfelelésnek a módja is. Tapasztalt szakértőink tanácsot adnak és segítséget nyújtanak Önnek a meglévő rendszer kezdeti felmérésétől az utólagos átalakítási vagy felújítási projekt megtervezéséig és megvalósításáig.

Tájékoztatás kérése

Utólagos felszerelés és optimalizálás egy teljes csomagban

Az elemzéstől a megvalósításig: Profitáljon a rendszer frissítéséből vagy optimalizálásából, és mindent ugyanaz a beszállító szolgáltasson.

 • A hidraulikus rendszer értékelése

  A felújítás gyakran, de nem mindig jelenthet gyors és költséghatékony alternatívát egy teljesen új rendszer beszerzésével szemben. Csak akkor érdemes felújítani vagy korszerűsíteni a hidraulikát, ha a berendezés többi része jó állapotban van. Azonban nem ez az egyetlen ok, amiért alaposan felmérjük a hidraulikarendszerét. Olyan tényezőket is ellenőrizünk, mint az energiafogyasztás és a termelékenység. Mindezen szempontok mérlegelése után körültekintő ítéletet lehet hozni arról, hogy az utólagos felújítás jobb értéket ígér-e, mint az új berendezés vásárlása. Az értékelésből az is kiderül, hogy a rendszer mely részei optimalizálhatók, és hogyan lehetne ezt megtenni.

 • A felújítási projekt megtervezése

  Szakértőink Önnel közösen összeállítják a követelmények listáját. Milyen hatékonyságnövekedés érhető el? Milyen szabványoknak kell megfelelni? Mennyi energiát kell megtakarítani? Vannak olyan teljesítményparaméter-értékek, amelyeket szeretne vagy el kell érnie?

  A kérdésekre adott válaszok alapján megtervezzük a felújítási és átalakítási munkálatokat, kiválasztjuk a megfelelő elemeket, valamint idő- és költségtervet készítünk. A vezérlés, csővezeték- és üzemtechnika területén mindig számíthat szakértőink szakértelmére.

 • Felújítási projektek végrehajtása

  A HANSA-FLEX Industrial Service tapasztalt és kiválóan képzett szerviztechnikusaira minden felújítási és utólagos átalakítási projekt megvalósításában teljes mértékben számíthat. Átfogó szaktudással és sokéves gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek.

  A rendszeres szakmai továbbképzések biztosítják az általuk végzett munka egyenletesen magas színvonalát. Legyen szó akár a vezérléstechnikáról, akár a csövek és tömlők szereléséről, minden munkát a HANSA-FLEX megszokott minőségi színvonalon végeznek. Azt tesszük, amit ígérünk, és a minőség magáért beszél.

A termelés leállása már a vásárláskor megelőzhető.

A gépek és berendezések területén az innováció és a villamosítás gyors üteme azt eredményezte, hogy a kulcsfontosságú alkatrészek, például a pótalkatrészek vagy a szoftverek már nem állnak rendelkezésre csak néhány évvel a vásárlás után. Az elavuláskezelés részeként arra törekszünk, hogy maximalizáljuk az Ön hidraulikus rendszereinek hasznos élettartamát.

Hidraulikus rendszerek utólagos felszerelése a legújabb technológiai szabványoknak megfelelően

A hidraulikus rendszerek utólagos átalakítása és felújítása a HANSA-FLEX tanácsadásával és támogatásával számos előnnyel jár, és valódi hozzáadott értéket biztosít az Ön vállalata számára.

 • Értékelés és átlátható tanácsadás

  Szakértőink megfelelően felmérik az Ön rendszerét, és tisztességes és hozzáértő tanácsot adnak.

 • Gondos tervezés

  A felújítási munkálatok megkezdése előtt részletes projekttervet készítünk, amely tartalmazza a mérföldköveket.

 • Szabványok és minőség

  Szakértőink betartanak minden szabványt, és bizonyított HANSA-FLEX minőséget szállítanak.

 • Mindent egyetlen forrásból

  Minden egy kézből: kiválóan képzett szakemberek és a legmagasabb szintű anyagellátottság.

Utólagos felszerelés és optimalizálás részletesen

Hidraulikus rendszereinek utólagos átalakítása és felújítása ezért megéri.

Alacsonyabb költségek

Hosszabb élettartam

Nagyobb hatékonyság és termelékenység

Minden szabványnak és előírásnak való megfelelés

Alacsonyabb képzési költségek

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

Az új rendszerbe történő beruházás nem korlátozódik a vételárra. A költségvetésben az átalakítási munkálatokra és az ezzel járó hosszú leállási időkre is számítani kell. Ennek fényében a felújítás gyakran vonzóbb a költségek szempontjából, mint egy új rendszer vásárlása.

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

A felújítás meghosszabbítja a rendszer élettartamát, növeli a befektetés megtérülését, és a jelenlegi technológiai színvonalra emeli azt. Egy újonnan tervezett rendszer viszont optimalizálhatja a hidraulikát, csökkentheti a költségeket és növelheti a rendszer élettartamát.

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

A hidraulikus kör optimalizálása és a modern alkatrészek bevezetése általában növeli az energiahatékonyságot. Ez gyakran együtt jár a nagyobb munkasebességgel és a nagyobb termelékenységgel. Az üzemeltetési költségek csökkennek, ahogyan a teljes tulajdonlási költség (TCO) is, miközben a nyereség nő.

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

A jogszabályi előírások folyamatosan módosulnak és bővülnek a gép életciklusa során. Az üzemeltetőknek jogi és erkölcsi kötelességük betartani ezeket az előírásokat, különösen az egészség és a biztonság védelme tekintetében. Az utólagos felszereléssel a rendszer megfelel a legújabb jogszabályoknak.

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

A felújítás után a rendszer úgy működik, mintha új lenne. Az új rendszerrel ellentétben azonban az üzemeltetőnek nem kell teljesen újraképeznie a személyzetet. Az operátoroknak csak a gép megváltozott aspektusait és az új alkatrészeket, például a vezérlést kell megismerniük.

 • Utólagos felszereléssel és optimalizálással kapcsolatos szolgáltatásaink

  Rendszerpartnerként széles körű támogatást nyújtunk Önnek gépei és rendszerei optimalizálásának és felújításának minden területén, a hatékonyság és a termelékenység növelése érdekében.

  • Hibák helyének meghatározása és elemzése
  • Felújítási projektek gazdasági elemzése
  • Megállapodás a megfelelő testreszabott megoldás kidolgozásáról
  • Tervezés és tanácsadás a felújítási projekthez
  • A folyadéktechnológiával kapcsolatos valamennyi munka elvégzése
 • Ezek a témák is érdekelhetik önt

  Összeszerelés és telepítés

  Kiválóan képzett szerviztechnikusaink végzik a hidraulikus rendszerek összeszerelési és telepítési munkáit. Függetlenül attól, hogy a munka álló vagy mobil egységet,…

  Tudjon meg többet

  Folyadékkezelés

  Az olajápolás kulcsfontosságú tényező a hidraulikus rendszerek és berendezések zavartalan működésének biztosításában. A folyadékban lévő szennyeződések súlyos következményekkel járhatnak. A…

  Tudjon meg többet

  Mérnöki tevékenység

  A HANSA-FLEX tapasztalt szakemberei támogatják Önt a hidraulikus rendszerek és alkatrészek tervezésével és projekttervezésével kapcsolatos valamennyi feladatban a tervezéstől a…

  Tudjon meg többet