Nyelv kiválasztása

Esc

Segítségnyújtás és kapcsolatfelvétel

Az Ön közvetlen kapcsolata velünk

Kérdése van szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban? Vagy segítségre van szüksége?

Azonnali kiszolgálás
+36 30 552 6600

Hétfő - péntek

7:30 - 16:00

Szombat, vasárnap és munkaszüneti napok nem vehetők igénybe.

Vagy talán nem is olyan közvetlen?

Vasárnap és ünnepnapok nem vehetők igénybe

Lépjen kapcsolatba velünk
Kapcsolatfelvételi lehetőségek
Segítség és támogatás közvetlenül a helyszínen
Keresse meg a legközelebbi fiókot

Esc

Összetéveszthetetlen, mint egy ujjlenyomat

Az X-CODE, a HANSA-FLEX kódolási és azonosítási rendszere a gyakorlatban már milliószor bizonyított. Minden egyes tömlővezetéket az X-CODE alapján egyedileg azonosítanak, és a megfelelő cserealkatrész a lehető legrövidebb időn belül beszerezhető a világ bármely pontján. Az X-CODE minden egyes tömlővezetékhez egy digitális profilt ad, amely minden lényeges információt tartalmaz. Ez képezi a megelőző karbantartás részeként a szerviztervezés alapját.

Egy kód minden egyes példányhoz

Az egyedi X-CODE egyesíti az összes információt egy adott tömlővezetékről, ez képezi az alapját a csere megrendelésének és a tömlők kezelésének.

 • A lehető leggyorsabban és hibamentesen rendelje meg a cserealkatrészeket.

  Minden X-CODE egy egyedi tömlővezeték pontos specifikációját tartalmazza egy adott felhasználási környezetben. A hatjegyű alfanumerikus kód megadása után a világ bármelyik HANSA-FLEX fióktelepén legyártathatja és a lehető leggyorsabban a felhasználási helyre szállíthatja az azonos cserealkatrészt. A cserealkatrészek beszerzése nem is lehetne egyszerűbb, gyorsabb és pontosabb.

 • Egyedi azonosítása minden egyes tömlővezetéknek

  Annak érdekében, hogy minden egyes tömlővezeték egyedileg azonosítható legyen, az X-CODE-ot tartósan, jól látható helyen rögzítik. A HANSA-FLEX a szerelési helyzettől és az ügyfél igényeitől függően a rögzített azonosítás különböző formáit tudja biztosítani, mint például Tip Tags, öntapadós címkék vagy rozsdamentes acéllemezek. A QR-kódok és RFID-chipek beépíthetők, hogy azok gépi leolvasást tegyenek lehetővé.

 • A digitális tömlőkezelés alapelvei

  Minden X-CODE egyfajta digitális profil, amely tartalmazza az összes releváns információt arról az alkatrészről, amelyhez kapcsolódik. Ezeket az adatokat egy személyre szabott X-CODE adatbázisban tároljuk, amelyet ügyfeleink számára ingyenesen elérhetővé teszünk a My.HANSA‑FLEX ügyfélportálon. Az X-CODE Manager tömlővezeték-kezelő szoftverünk segítségével hozzáadhatja vagy szerkesztheti ezeket az adatokat, és felhasználhatja azokat a hidraulikus rendszerek megelőző karbantartásához.

Minden célra megfelelő megoldás

Válassza ki az alkalmazásnak és a beépítési helyzetnek leginkább megfelelő rögzítési formát. Az X-CODE-ot általában öntapadós címke vagy tip-tag formájában, kábelkötegelővel rögzítik a tömlővezetékhez. Kérésre más anyagok is rendelkezésre állnak.

X-CODE öntapadós címke

Tip Tag kábelkötegelőve

X- CODE rozsdamentes acél kábelkötegelő

X-CODE kábelkötegelő RFID-chippel

X-CODE zsugortömlő

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

Ez tartalmazza az X-CODE-ot QR-kód formájában is, és kiegészíthető ügyfélspecifikus anyagszámokkal és egyéb információkkal. A tömlővezeték integrált címkézése a DIN 20066 szabványnak megfelelően megszünteti a szerelvény szokásos dombornyomását. A védőlaminátum magas, akár 240 °C-os hőmérsékletre is alkalmas.

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

Az X-CODE hagyományos rögzítési módszere 2004 óta a fekete kábelkötegelőn elhelyezett sárga-fekete Tip Tag jelölés. A jelölő eltávolítható és az ágban lévő cserealkatrészhez rögzíthető. QR-kóddal is kapható.

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

Az X-CODE VA kábel SS316 rozsdamentes acélból készül, és -80 °C és +538 °C közötti szélsőséges hőmérsékleten való használatra alkalmas. Felhasználási területei közé tartoznak a magas hőmérsékletű alkalmazások és az élelmiszeripar. A kód lézergravírozással kerül felhelyezésre.

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

Az RFID-chippel ellátott X-CODE kábelkötegelő automatikusan leolvasható egy szkenner vagy egy alkalmazás segítségével. Ez hasznos az átírási hibák elkerülése érdekében a nehezen hozzáférhető, sok tömlővezetéket tartalmazó szerelési helyzetekben.

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

Az olyan területeken használt tömlővezetékekhez, ahol különösen jó korrózióvédelemre van szükség a szerelvényekhez, az X-CODE zsugorcsővel is rögzíthető. Az X-CODE zsugorítótömlő egy rendkívül rugalmas, hőmérsékletálló és lángálló poliolefin hőre zsugorodó tömlő.

Az x-code sok szempontból megkönnyíti a munkáját

Az X-CODE kulcsfontosságú eszköz a megelőző karbantartás jelentős egyszerűsítésében a hidraulikában. Ismerje meg az X-CODE előnyeit egy pillantással.

 • Gyors, egyszerű és pontos

  Nincs szükség mérésekre, az X-CODE biztosítja, hogy a cserealkatrész 100 %-ban megfelelő legyen.

 • Egyénre szabott leírás

  Az ügyfélspecifikus információk öntapadós címke formájában integrálhatók a készítéskor.

 • Gépi olvasható

  A QR-kódok és RFID-chipek az adatok hibamentes digitális rögzítését teszik lehetővé.

 • Univerzális használatban

  Az X-CODE-ok más komponensekhez vagy teljes komponenscsoportokhoz is használhatók.

X-code manager - a hatékony tömlőkezelő szoftver

A legjobb áttekintés a tömlővonalakról, gépekről és a szervizidőpontokról: egyéni profil minden egyes tömlővonalhoz, beleértve a gépek hozzárendelését, mobil munkavégzés akár internet nélkül is, modul a BetrSichV szerinti ellenőrzések elvégzéséhez, és még sok más funkció. Három licenccsomagban kapható.

Az x-code öntapadós címke

Az X-CODE öntapadós címke különösen alkalmas szűk beépítési helyzetekben.

Sokoldalú, hatékony és szolgáltatásközpontú

Az X-CODE öntapadós címke különösen alkalmas szűk beépítési helyzetekben A tömlővezetékre közvetlenül rögzíthető, és egy átlátszó laminált anyag védi a külső hatásoktól, például az olajtól, a dörzsöléstől és az időjárás viszontagságaitól. A kötelező információk, mint például a gyári szám, a gyártási dátum és a maximális üzemi nyomás már nem a szokásos módon dombornyomással vannak ellátva a szerelvényen, hanem a négy információs blokk egyikében, jól olvashatóan a címkére nyomtatva. A dokumentum- és tételszámok, az ügyfélspecifikus leírások és anyagszámok, valamint az X-CODE QR-kódos változatának integrálásával ez az azonosítási módszer gyakorlati szervizfunkciókat lát el az ügyfél számára.

A meglévő tömlővezetékek kódolása

Olyan tömlővezetékeket használ, amelyek még nincsenek kódolva, és szeretne a HANSA-FLEX X-CODE rendszerével dolgozni? Beszéljen a HANSA-FLEX tanácsadójával a tömlővezetékek utólagos kódolásáról. Ha még nincs megnevezett kapcsolattartója, keresse fel a legközelebbi fiókját, vagy lépjen kapcsolatba velünk.

X-code a gyakorlatban

Az X-CODE számos HANSA-FLEX szolgáltatást még értékesebbé tesz az Ön számára.

Mobil hidraulikus gyorsszerviz

Ha a hidraulikus alkatrészek váratlanul meghibásodnak, gyorsan kell cselekednie. Németországban 180 járművünkkel mobil gyors hidraulikai szervizünk mindig az Ön rendelkezésére…

Tudjon meg többet

Tömlők kezelése

A hidraulikatömlő-vezetékek a munkaeszközök nagy igénybevételnek kitett elemei. Rendszeresen ellenőrizni és a megfelelő időben cserélni kell őket, hogy elkerüljük az…

Tudjon meg többet

X-CODE Manager

Az X-CODE Manager a My.HANSA-FLEX ügyfélportálon a kényelmes szoftveres megoldás a hidraulikus rendszerek kezeléséhez. Az X-CODE Managerben létrehozhatja és kezelheti…

Tudjon meg többet