Nyelv kiválasztása

Esc

Segítségnyújtás és kapcsolatfelvétel

Az Ön közvetlen kapcsolata velünk

Kérdése van szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban? Vagy segítségre van szüksége?

Azonnali kiszolgálás
+36 30 552 6600

Hétfő - péntek

7:30 - 16:00

Szombat, vasárnap és munkaszüneti napok nem vehetők igénybe.

Vagy talán nem is olyan közvetlen?

Vasárnap és ünnepnapok nem vehetők igénybe

Lépjen kapcsolatba velünk
Kapcsolatfelvételi lehetőségek
Segítség és támogatás közvetlenül a helyszínen
Keresse meg a legközelebbi fiókot

Esc

Egyszerűen és digitálisan, szkennerrel határozza meg az igényeit

Igen, szkennelünk! A HANSA-FLEX szkenneres megoldásai lehetővé teszik, hogy a folyadéktechnológia áruszükségletét a raktárban vagy a gyártósoron gyorsabban meghatározhassa, és a szkennerbe integrált alkalmazás segítségével kényelmesen rendelhessen. A HANSA-FLEX a rendszerek és gépek felhasználási helyén közvetlenül az állapotlekérdezéshez és a tömlővezetékek megrendeléséhez is megfelelő szkenneres megoldásokat kínál.

A szkenner és az alkalmazások kombinációja használható adatrögzítésre és rendelésre

A HANSA-FLEX szkenneres megoldások a megfelelő szkennertechnológiát a megfelelő HANSA-FLEX alkalmazással kombinálják. Ez időt takarít meg, megbízható, és a termékigényt azonnal továbbítja a HANSA-FLEX-nek.

 • A termékigény rögzítése a szkennerrel és a HANSA-FLEX Easy Order alkalmazással

  A HANSA-FLEX a Scan-to-Order alkalmazást robusztus, kiváló minőségű Zebra-szkennerekkel kombinálva kínálja. Ezek körülbelül akkorák, mint egy mobiltelefon, és ezért rendkívül hordozhatóak. Az ügyfél egy előre konfigurált szkennert kap a Scan-to-Order alkalmazással már telepítve. Nem kell más technikai részletekkel foglalkoznia. A szkennerek lehetővé teszik a termékigények rögzítését a csomagoláson található szkennelhető kód beolvasásával vagy a kívánt termék polcon lévő pozíciójánál. Az alkalmazás közvetlenül a HANSA-FLEX-nek továbbítja a termékigényeket.

 • A kanban-szállítás optimális ellenőrzése a szkennerekkel és a kanban-alkalmazással

  A kanban segítségével a HANSA-FLEX valós időben biztosítja az áruk rendelkezésre állását, közvetlenül a termelési szint azon helyére, ahol szükség van rájuk. Ez a többkonténeres módszerre támaszkodik. Minden egyes konténert vagy “tárolót” egy beolvasható kóddal jelölnek, amely többek között az azonosítószámot és a konténerben lévő cikkek fizikai számát jelzi, amikor az megtelt. Amikor az első konténer kiürül, a telepítők kézi szkennerrel rögzítik a kódot az üres konténeren. A kanban alkalmazás azonnal jelenti a megfelelő igényt a HANSA-FLEX rendszernek. A kanban polc vagy konténer ezután a tényleges fogyasztással szinkronban feltöltődik.

 • A tömlővezetékek állapotának meghatározása az X-CODE Manager alkalmazással

  Az X-CODE Manager alkalmazás nagyon egyszerűen telepíthető a mobileszközére. Ez automatikusan szinkronizálódik az X-CODE Manager webes alkalmazás adataihoz. A mobilkészülék kamerájával rögzíti az egyes X-CODE-okat az egyik tömlővezetéken. Miután beolvasta az X-CODE-ot, az alkalmazás megjeleníti az adott tömlővezeték adatait, például a telepítés dátumát és a közelgő ellenőrzési időpontokat. Szükség esetén közvetlenül az alkalmazásból megrendelheti a HANSA-FLEX általi ellenőrzést vagy az adott tömlővezeték cseréjét.X-CODE Manager alkalmazás használatához a “Flexible” vagy a “Expert” licenccsomagra van szüksége.

Digitális rögzítés és rendelés a HANSA-FLEX szkenner megoldásokkal

Áru- és szolgáltatási igényeinek meghatározása szkenneres megoldásokkal gyors és egyszerű. A közvetlen adatátvitel elkerüli a hibákat és csökkenti a feldolgozási költségeket.

 • Mobil és gyors

  Bárhová magával viheti szkennereinket, és másodpercek alatt rögzítheti az adatokat.

 • Minden világosan meg van határozva

  Alkalmazásaink bármikor teljes áttekintést nyújtanak az Ön igényeiről.

 • Mindig helyesen rögzítve

  A szkennerek segítenek elkerülni az adatbeviteli és adatátviteli hibákat.

 • A szokásos anyagleírások

  Jelenítse meg a raktáráru-konténereit a saját ismerős anyagleírásaival.

A HANSA-FLEX szkenner megoldás megtalálásának lépései

Rendszerpartnerként a HANSA-FLEX egységes átfogó koncepció részeként kínál szkenneres megoldásokat az áruforgalmi folyamatok hatékonyságának biztosítása érdekében. Szakértőink a kezdeti koncepciótól a személyre szabott szkenner-megoldás megvalósításáig támogatják Önt.

Igényelemzés a helyszínen

Berendezési javaslat és ajánlat

Áruk és tartozékok szállítása

Oktatás, támogatás és finombeállítások

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

Igényelemzés a helyszínenBerendezési javaslat és ajánlatÁruk és tartozékok szállításaOktatás, támogatás és finombeállítások

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

A HANSA-FLEX szaktanácsadója a helyszínen határozza meg Önnel együtt a hidraulika és a pneumatika területén a rutinszerű termékigényét. Ezen információk alapján optimalizáljuk az Ön cikklistáját, és Önnel együtt kidolgozunk egy koncepciót az alkatrészlogisztika és a raktárszervezés javítására.

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

Összeállítjuk a szükséges cikkek és mennyiségek listáját, és javaslatot dolgozunk ki a polcrendszer, a konténerek, a szkennerek és a címkék optimális felszerelésére. Ezt követően ajánlatot és egy javasolt programot kap a megvalósítás időpontjaival együtt.

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

Ön megkapja tőlünk a személyre szabott szkenneres megoldást, és nem kell semmi mással foglalkoznia. Mi nyomtatjuk a címkéket, megrendeljük az áruk komissiózását és konfiguráljuk a szkennereket. A berendezéseket oda szállítjuk, ahová szüksége van rájuk, és támogatjuk a telepítésben.

A HANSA-FLEX által kínált egyéb szolgáltatások

X-CODE Manager

Az X-CODE Manager a My.HANSA-FLEX ügyfélportálon a kényelmes szoftveres megoldás a hidraulikus rendszerek kezeléséhez. Az X-CODE Managerben létrehozhatja és kezelheti…

Tudjon meg többet

Online-Shop

A HANSA-FLEX online áruházban a termékek kiválasztása és megrendelése gyors és egyszerű. A több mint 80 000 cikket áttekinthetően, kategóriákba…

Tudjon meg többet

EDI és BMEcat

Az elektronikus adatcsere (EDI) lehetővé teszi a szabványosított üzleti adatok gyors továbbítását a vállalatok között. Az Ön és a mi…

Tudjon meg többet