Nyelv kiválasztása

Esc

Segítségnyújtás és kapcsolatfelvétel

Az Ön közvetlen kapcsolata velünk

Kérdése van szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban? Vagy segítségre van szüksége?

Azonnali kiszolgálás
+36 30 552 6600

Hétfő - péntek

7:30 - 16:00

Szombat, vasárnap és munkaszüneti napok nem vehetők igénybe.

Vagy talán nem is olyan közvetlen?

Vasárnap és ünnepnapok nem vehetők igénybe

Lépjen kapcsolatba velünk
Kapcsolatfelvételi lehetőségek
Segítség és támogatás közvetlenül a helyszínen
Keresse meg a legközelebbi fiókot

Esc

Tanúsított megbízhatóság és minőség

A HANSA-FLEX AG a nagyvállalatok és a közszféra ügyfelei által preferált nemzeti és nemzetközi hidraulikai partnerként rendelkezik az összes alapvető ISO tanúsítvánnyal. Az EN ISO 9001:2015 minőségirányítási, a DIN EN ISO 14001:2015 környezetirányítási és a DIN ISO 45001:2018 munkahelyi egészség- és biztonságirányítási tanúsítványainkat rendszeresen frissítjük. A Creditreform szintén évek óta auditálja hitelképességünket, és minden alkalommal kiváló minősítést ad nekünk.

Hansa-flex ag tanúsított irányítási rendszerek

 • Szigorúan auditált minőség az EN ISO 9001:2015 szabvány szerint

  A TÜV Austria ismét tanúsította a HANSA-FLEX EN-ISO-9001:2015 szabványnak megfelelő irányítási rendszerek alkalmazását, mindezt a TÜV AUSTRIA CERT eljárásának megfelelően a „folyadéktechnológiával kapcsolatos fejlesztés, gyártás, kereskedelem és műszaki tanácsadás, valamint szolgáltatások” területén.

  Ez a minőségirányítási tanúsítvány az összes részlegre és a vállalatcsoportra vonatkozik.

  A tanúsítványban említett részbizonyítványok kérésre a HANSA-FLEX Szervezési Osztályán (info@hansa-flex.com) beszerezhetők.

 • Aktív környezetvédelem a DIN EN ISO 14001:2015 szabvány szerint

  Az ISO 14001 tanúsítvánnyal a HANSA-FLEX hangsúlyozza a vállalaton belüli környezetvédelem fontosságát. A nemzetközi környezetvédelmi vezetési szabvány szigorú követelményeket támaszt a hatékony környezetvédelmi vezetési rendszer kialakításával szemben, és megköveteli az üzemi környezetvédelmi politika, a környezetvédelmi célkitűzések és a környezetvédelmi program meghatározását.

  Fontos hangsúlyt fektet a környezetvédelmi szempontból releváns eljárások folyamatos javítási folyamatára, mint például a nyersanyagok hatékony felhasználása és a hulladék minimalizálása.

  Ha bármilyen kérdése van, vagy további információra van szüksége, kérjük, forduljon a HANSA-FLEX Szervezési Osztályához a info@hansa-flex.com e-mail címen.

 • Munkahelyi egészségvédelem és biztonság a DIN ISO 45001:2018 szabvány szerint

  A HANSA-FLEX rendelkezik ISO 45001:2018 tanúsítvánnyal a mobil szolgáltatások részlegére (ipari szolgáltatások és hidraulikus vészhelyzeti szolgáltatások). A tanúsítás célja, hogy a munkavállalóinkat érintő valamennyi munkával kapcsolatos veszélyt kiküszöböljük vagy legalábbis minimalizáljuk. A Menedzsmentrendszer támogat minket a biztonságos és egészséges munkahelyek biztosításában és a balesetek megelőzésében.

  Ha bármilyen kérdése van, vagy további információra van szüksége, kérjük, forduljon a HANSA-FLEX Szervezési Osztályához a info@hansa-flex.com e-mail címen.

Ausgezeichnete Bonität

A HANSA-FLEX AG ismét megkapta a Creditreformtól a CrefoZert hitelminősítő tanúsítványt. Ezzel a tanúsítvánnyal Európa legnagyobb hitelminősítő és kockázatkezelési szolgáltatója megerősíti a HANSA-FLEX kiváló fizetőképességét és kiemelkedő hitelképességét.

A hitelképességi index, a mérlegminősítés és a szállítói követelések nemteljesítésének valószínűsége tekintetében a HANSA-FLEX rendszeresen a különösen megbízható vállalatok kis csoportjába tartozik. A HANSA-FLEX AG tehát továbbra is abszolút jövő- és válságálló minden pénzügyi területen.

Jóváhagyások

A HANSA-FLEX számos nemzeti és nemzetközi jóváhagyással és szállítói minősítéssel rendelkezik. Hatóságok, kormányzati ügyfelek, iparági szövetségek és neves osztályozó társaságok…

Tudjon meg többet

Küldetésnyilatkozat és értékek

A HANSA-FLEX küldetésnyilatkozata világszerte minden alkalmazott mindennapi tevékenységének orientációs keretét képezi. Az alapul szolgáló értékeket és elveket, a munkavállalók, a…

Tudjon meg többet

Tömlők és tömlővezetékek

A HANSA-FLEX termékcsalád hidraulikához és pneumatikához, valamint vegyi anyagok, élelmiszerek, levegő, víz és koptató anyagok szállítására szolgáló tömlőket tartalmaz. A…

Tudjon meg többet