Nyelv kiválasztása

Esc

Segítségnyújtás és kapcsolatfelvétel

Az Ön közvetlen kapcsolata velünk

Kérdése van szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban? Vagy segítségre van szüksége?

Azonnali kiszolgálás
+36 30 552 6600

Hétfő - péntek

7:30 - 16:00

Szombat, vasárnap és munkaszüneti napok nem vehetők igénybe.

Vagy talán nem is olyan közvetlen?

Vasárnap és ünnepnapok nem vehetők igénybe

Lépjen kapcsolatba velünk
Kapcsolatfelvételi lehetőségek
Segítség és támogatás közvetlenül a helyszínen
Keresse meg a legközelebbi fiókot

Esc

Jusson gyorsabban a kívánt termékhez a tömlővezeték-konfigurátorral

A HANSA-FLEX tömlővezeték-konfigurátor igazi mérföldkő. Digitális hidraulikatömlő-konfigurátorunkkal könnyedén konfigurálhatja saját maga a (hidraulikus) tömlővezetékeket. Öt lépésben, online, mintegy 90 tömlő és 600 szerelvény közül néhány perc alatt összeállíthatja személyre szabott termékét. Rendeljen szállítással vagy click & collect (kattintással és átvétellel), és az X-CODE-nak köszönhetően mindössze két kattintással adjon le ismételt megrendeléseket.

Konfiguráció most

Egyedi tömlőszerelvények a legjobb HANSA-FLEX minőségben

Használja ki a digitális tömlővezeték-konfigurátor előnyeit, és élvezze az analóg kézműves munka előnyeit, mivel minden egyes, egyedileg konfigurált tömlővezetéket minőségi összeszerelőink kézzel szerelnek össze.

 • Kiválasztás és testreszabás

  Aus rund 90 Schläuchen und 600 Armaturen auswählen und individuell konfigurieren.

 • Mobilon is használható

  Konfigurieren Sie auch von unterwegs ganz bequem per Smartphone oder Tablet.

 • Click & Collect opció

  Abholung binnen 60 Minuten nach Bestellung in einer unserer 200 Niederlassungen.

 • Újrarendelés két kattintással

  Mit dem X-CODE tätigen Sie Nachbestellungen von Schlauchleitungen mit zwei Klicks.

Tömlőszerelvények konfigurálása öt egyszerű lépésben

A HANSA-FLEX tömlővezeték-konfigurátor egyértelmű felhasználói felülettel rendelkezik, és hasznos tippekkel vezeti végig Önt az öt egyes lépésen, így az egyéni tömlővezeték konfigurálása teljesen egyszerű.

1. lépés: Az alapadatok beállítása

Adja meg vagy válassza ki a névleges szélességet, a maximális dinamikus üzemi nyomást, a tömlőváltozatot és a tömlővezeték hosszát. Alternatívaként a tömlőváltozatot a keresési funkció segítségével is kiválaszthatja. A beviteli/kiválasztási mezőre vonatkozó információkat az eszköztippek (i) tartalmazzák.

2. lépés: Válassza ki az első szerelvényt

A hidraulikatömlő-konfigurátor az alapadatok alapján megfelelő csatlakozási típusokat, csatlakozási méreteket és csatlakozási könyököket kínál Önnek. Opcionálisan használhatja a keresési funkciót is. A bejegyzések átvehetők a második szerelvényhez.

3. lépés: Válassza ki a második szerelvényt

Ha két különböző szerelvényt szeretne, és nem vette át az első szerelvény adatait, válassza ki újra a kívánt csatlakozótípust, csatlakozóméretet és csatlakozóhajlítást a második lépés szerint.

4. lépés: A csavarási szög meghatározása

Két hajlított szerelvénnyel torziós szöget lehet megadni. Az opcionális bevitel 0° és 359° közötti értékeket tesz lehetővé. További információk és egy dinamikus grafikon segíti Önt a torziós szög meghatározásában.

5. lépés: Válassza ki a tartozékokat és fejezze be a rendelést

Az utolsó lépésben választhat egy opcionális tömlővédőt, ellenőrizhet még egyszer mindent, kiválaszthatja a szállítási módot vagy a Click & Collect opciót, és megrendelheti. A konfiguráció befejezése után további tartozékokat is hozzáadhat az online áruházból.

Széleskörű konfigurációs lehetőségek

 • Számos alkalmazási terület

  A tömlővezeték-konfigurátor paramétereinek széles meghatározási tartománya lehetővé teszi a tömlővezetékek egyedi konfigurálását a leggyakoribb hidraulikai alkalmazásokhoz.

  • Összesen mintegy 90 tömlőanyag
  • Névleges átmérő 6 mm-től 32 mm-ig
  • Hőmérséklet-tartomány – 40 °C és + 100 °C között
  • 400 mm és 40 000 mm közötti hosszúságok
  • Maximális dinamikus üzemi nyomás 500 bar-ig
 • Hidraulikatömlő változatok

  A tömlő-konfigurátor a névleges szélesség és a maximális dinamikus üzemi nyomás alapján automatikusan kiválasztja a megfelelő hidraulikatömlő-változatokat. Az, hogy melyik tömlőváltozat a legjobb választás minden esetben, az egyedi követelményektől függ.

  • Összesen mintegy 90 tömlőanyag
  • Névleges átmérő 6 mm-től 32 mm-ig
  • Hőmérséklet-tartomány – 40 °C és + 100 °C között
 • Szerelvények és csatlakozótípusok

  A tömlővezeték-konfigurátor automatikusan összeállítja a szerelvények és csatlakozótípusok egyértelmű választékát mintegy 600 anyagból, amelyek optimálisan illeszkednek a konfigurált tömlőhöz. A kívánt termék gyorsabb azonosítása érdekében a kiválasztási menüben mind a szabványos piaci jelölés, mind a HANSA-FLEX jelölés szerepel.

  • Sajtolóbimbók közepes és magas nyomású alkalmazásokhoz
  • Interlock típusú sajtolószerelvények extrém terhelésekhez
  • Nem hámozós préskeretek és hámozós préskeretek is
 • Tömlővédelem és biztonsági tartozékok

  A hidraulikatömlő-vezetékek hő- vagy mechanikai igénybevétel miatt károsodhatnak. A tömlővezeték-konfigurátorban opcionálisan választható tömlővédő tartozékok megvédik a tömlővezetékeket a kopási igénybevételtől, és segítenek megelőzni a személyi sérüléseket.

  • 120° C-ig hőálló műanyag karcolásvédő tekercs
  • Nylon védőtömlő az olajszivárgás okozta sérülések elleni védelem érdekében
  • Különösen robusztus, rugóacélhuzalból készült kopásvédő tekercs

Fedezze fel a tömlővezeték-konfigurátor lehetőségeit

Gyik

Itt talál néhány választ a tömlővezeték-konfigurátorral kapcsolatban gyakran feltett kérdésekre. Ha olyan kérdése van, amelyre itt nem kap választ, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.

Die Schlauchleitungslänge bemisst sich vom Anschluss der ersten Armatur bis zum Anschluss der zweiten Armatur. Bei gebogenen Armaturen wird sie in der Anschlussmitte gemessen, bei geraden Armaturen wird der komplette Anschluss (ohne Mutter) mit einbezogen. Mehr Informationen hierzu gibt es in der „Gut zu wissen“ Broschüre.

Der maximale dynamische Betriebsdruck ist der höchste Druck, dem eine Schlauchleitung standhalten kann, ohne Schaden zu nehmen. Der maximale Betriebsdruck einer Schlauchleitung muss mindestens dem höchsten Betriebsdruck der Anlage entsprechen, in der sie eingesetzt wird. Anhand der im Konfigurator ausgewählten Komponenten wird der maximale Betriebsdruck der konfigurierten Schlauchleitung ermittelt.

Der Verdrehwinkel (V-Winkel) kommt zum Tragen, wenn eine Schlauchleitung mit zwei gebogenen Armaturen konfiguriert wird. Die Angabe des Verdrehwinkels ist notwendig, wenn die zweite Bogenarmatur im Verhältnis zur ersten in einem anderen Winkel am Schlauch montiert werden soll. Die Bestimmung des V-Winkels erfolgt entgegen dem Uhrzeigersinn und anhand der DIN 20066. Wird im Schlauchleitungskonfigurator kein Verdrehwinkel angegeben, werden beide Bogenarmaturen in gleicher Ausrichtung am Schlauch montiert.

Der X-CODE ist ein sechsstelliger alphanumerischer Code, der HANSA‑FLEX Schlauchleitungen per Aufdruck oder Etikett eindeutig kennzeichnet. Jeder X-CODE ist einmalig und definiert die jeweilige Schlauchleitung.

Die konfigurierbaren Schlauchleitungen eignen sich für viele gängige Einsatzwecke in der stationären sowie mobilen Hydraulik, bei denen Hydrauliköle im Temperaturbereich von – 40 bis + 100 Grad verwendet werden. Die große Spanne an Konfigurationsmöglichkeiten deckt eine Vielzahl unterschiedlichster Applikationsszenarien vom Nieder- bis Hochdruckbereich ab.

 • Nennweiten von 6 mm bis 32 mm
 • Längen von 400 mm bis 40.000 mm
 • Druckbereich von bis zu 500 bar

Az Ön által összeszerelt tömlőszerelvényeket a helyi HANSA-FLEX fióktelepen gyártják. A helyi gyártás rövid szállítási utakat tesz lehetővé és védi a környezetet. Egyébként: A HANSAFLEX technikusai szakszerűen, kézzel és a legmagasabb minőségi szabványok szerint szerelik össze és tesztelik tömlőszerelvényeit.

A HANSA-FLEX a hidraulikai szolgáltatások széles skáláját kínálja

Tömlők kezelése

A hidraulikatömlő-vezetékek a munkaeszközök nagy igénybevételnek kitett elemei. Rendszeresen ellenőrizni és a megfelelő időben cserélni kell őket, hogy elkerüljük az…

Tudjon meg többet

X-CODE Manager

Az X-CODE Manager a My.HANSA-FLEX ügyfélportálon a kényelmes szoftveres megoldás a hidraulikus rendszerek kezeléséhez. Az X-CODE Managerben létrehozhatja és kezelheti…

Tudjon meg többet

Digitális szolgáltatások

Fedezze fel a HANSA-FLEX digitális szolgáltatásait! Rendeljen gyorsan és kényelmesen folyadéktechnikai alkatrészeket online áruházunkban, és könnyítse meg a tömlővezetékek karbantartásának…

Tudjon meg többet