Nyelv kiválasztása

Esc

Segítségnyújtás és kapcsolatfelvétel

Az Ön közvetlen kapcsolata velünk

Kérdése van szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban? Vagy segítségre van szüksége?

Azonnali kiszolgálás
+36 30 552 6600

Hétfő - péntek

7:30 - 16:00

Szombat, vasárnap és munkaszüneti napok nem vehetők igénybe.

Vagy talán nem is olyan közvetlen?

Vasárnap és ünnepnapok nem vehetők igénybe

Lépjen kapcsolatba velünk
Kapcsolatfelvételi lehetőségek
Segítség és támogatás közvetlenül a helyszínen
Keresse meg a legközelebbi fiókot

Esc

Tervezés és projekttervezés a HANSA-FLEX segítségével

A HANSA-FLEX tapasztalt szakemberei támogatják Önt a hidraulikus rendszerek és alkatrészek tervezésével és projekttervezésével kapcsolatos valamennyi feladatban a tervezéstől a gyártásig. A prototípusok megvalósításában, a hidraulikus egységek fejlesztésében és egyéb házon belüli termékfejlesztésekben számíthat a folyadéktechnológiával kapcsolatos szaktudásunkra.

Projektkeresés

A HANSA-FLEX tervezte és gyártotta önnek

A HANSA-FLEX által tervezett

A HANSA-FLEX a kiváló minőségű alkatrészeket házon belül, saját minőségi követelményei szerint fejleszti. Így megbízhatóan, beszállítóktól függetlenül magas termékminőséget tudunk…

Tudjon meg többet

Prototípus gyártás

Ha olyan speciális hidraulikai alkatrészekre vagy alkatrészcsoportokra van szüksége, amelyek nem kaphatók a polcról, a HANSA-FLEX prototípusgyártó csapatai mindig szívesen…

Tudjon meg többet

Hidraulikus egység gyártása

A hidraulikus erőátviteli egységek számos hidraulikus rendszer központi hajtóerejét képezik. Alkatrészeik közé tartozik az energiát biztosító motor, a folyadéktartály, a…

Tudjon meg többet

Mérnöki szolgáltatások teljes skálája

A HANSA-FLEX Engineering házon belüli fejlesztést, prototípus- és tápegység-gyártást, valamint rendszertervezést végez. Képesek vagyunk támogatni ügyfeleinket a kiváló minőségű termékek fejlesztésének minden szakaszában, a tervezéstől a sorozatgyártásig.

 • Optimális teljesítmény

  A HANSA-FLEX által tervezett termékeket úgy tervezték, hogy tökéletesen működjenek együtt.

 • Szakértői tanácsadás a kezdetektől fogva

  A HANSA-FLEX prototípusgyártó csapata az első naptól a sorozatgyártási készségig szakismereteket nyújt.

 • Mind ugyanabból a forrásból

  Átfogó szolgáltatás- és termékkínálat komplex erőműegységek gyártásához.

 • Az Ön adatai 3D-ben

  Háromdimenziós rajzokat és modelleket készítünk az Ön igényei szerint.

A legmodernebb technológia szerint tervezték

A tervezés a mérnöki munka elemi eleme. Pontosan elkészített digitális tervrajzaink és 3D modelljeink nagyban megkönnyítik a rendszertervezést, és biztosítják a legmagasabb gyártási minőséget.

 • 3D modellek tervezéshez és szimulációhoz

  Használja 3D modelljeinket a rendszertervezéshez. Tömlővezeték- és csővezeték-alkatrészeink 3D digitális modelljeit letöltheti. Ezeket a 3D modelleket és az alkatrészek CAD termékinformációit igen egyszerűen integrálhatja modelljeibe és tervrajzaiba. Ezzel időt takaríthat meg, mivel nem kell a katalógusadatokból modelleznie vagy rajzolnia alkatrészeinket, és azonnal ellenőrizheti a beépítési és csatlakozási helyzeteket.

  3d-modellek letöltése
 • CAD és ECAD az alkatrészek elméleti tervezéséhez

  A HANSA-FLEX nagy teljesítményű CAD- és ECAD-szoftvereket használ az elektromos és hidraulikus rendszerek tervrajzainak és áramköri rajzainak elkészítéséhez. Ezeket a rendszereket úgy tervezik, hogy pontosan megfeleljenek az ügyfél igényeinek. Minden egyes rajzon virtuális megvalósíthatósági ellenőrzéseket végeznek, ami lehetővé teszi a tervezők számára, hogy lássák, hogy a projekt a valóságban valóban megépíthető-e. Csak akkor adják át az adatokat a gyártásnak, ha az összes elméleti ellenőrzés sikeresen megtörtént.

 • A legmagasabb szintű tervezési szabványok a sorozatgyártáshoz

  A technikusaink által készített 3D rajzok meghatározzák a HANSA-FLEX magas minőségi szabványát, amely szerint a beszállítóknak minden alkatrészt le kell gyártaniuk. Így nagyfokú folyamatbiztonságot érünk el, és optimális ár-érték arányt tudunk Önnek kínálni. Függetlenül attól, hogy egy alkatrész hol készül, mindig azonos megjelenésű. A szabványosított gyártás azt jelenti, hogy a hidraulikus gépek és rendszerek gyártása során a tűréshibák valószínűsége drasztikusan csökken.

Tudjon meg többet a HANSA-FLEX házon belüli fejlesztéseiről

 • A legjobb teljesítmény nagy nyomás alatt

  A HANSA-FLEX új hidraulikatömlő-sorozatot fejlesztett ki nagy nyomásra és extrém alkalmazásokhoz, akár 450 bar nyomásig. A maximális teljesítményt hosszú élettartammal kombinálja.

  • Kiváló nyomásterhelhetőség, még 2 millió impulzusciklus után is
  • Megbízható nyomáscsúcsok és dinamikus terhelések esetén is
  • DNV GL jóváhagyás tengeri használatra

 • Egyszerű hidraulikavezeték-szerelés

  A HANSA-FLEX innovatív, moduláris SRS-fogója leegyszerűsíti a beszerelés előtti előszerelést. Az előszereléshez nincs szükség szerszámokra, és a bilincsrendszer moduláris felépítésének köszönhetően maximális rugalmasságot biztosít.

  • Jobb munkahelyi biztonság a felsővezeték-szerelés során
  • A beillesztési rendszer beakasztókampókkal lehetővé teszi a szerszám nélküli előszerelést a telepítés előtt
  • DIN hegesztett lemezekre és szerelősínekre történő felszereléshez

Az alkatrészek azonos változatainak újragyártása és tervezésük javítása

 • Cserealkatrészek tervezése

  Egy méretre gyártott szelep, palack, csővezeték vagy más alkatrész pótlására van szüksége, de már nem kapható? Lézertechnológiával beolvassuk az alkatrész geometriáját, új tervrajzot készítünk, és legyártjuk Önnek a terméket.

  • Minden típusú folyadéktechnológiai alkatrész tervezése és gyártása
  • Pontos alkatrészgeometria rögzítése nagy pontosságú mérőkarral
  • Szükség esetén rövid időn belül is gyorsan elvégezhető.
 • Tervezési fejlesztések

  Ha az Ön gépei vagy rendszerei rendszeresen meghibásodnak, az ok lehet a tervezés vagy a kivitelezés hibája. Például a tömlővezetékek és csővezetékek hajlítási sugara gyakran túl kicsi. Ellenőrizzük az Ön rendszereinek elrendezését és műszaki kialakítását, és szükség esetén tervezési javításokat javasolunk. A tervezés javítása karbantartásbarátabbá is teheti a rendszereit. Megoldásokat javasolhatunk arra, hogy a tömlővezetékeket úgy szereljék fel a rendszereire, hogy azok könnyebben hozzáférhetőek legyenek. Ez csökkenti a rendszeres ellenőrzés és az alkatrészek cseréjének költségeit.

Ezek a témák is érdekelhetik önt

Tömlők és tömlővezetékek

A HANSA-FLEX termékcsalád hidraulikához és pneumatikához, valamint vegyi anyagok, élelmiszerek, levegő, víz és koptató anyagok szállítására szolgáló tömlőket tartalmaz. A…

Tudjon meg többet

Csőszerelvények

A hidraulikus rendszerekben az alkatrészek közötti átmenetek mindig alapos megfontolást igényelnek. A HANSA-FLEX csőszerelvényei a DIN EN ISO 8434-1 és…

Tudjon meg többet

Tömítési technológia

A hidraulikus és pneumatikus rendszerek csak annyira jók, amennyire a tömítéseik. Már egyetlen hibás tömítés is hosszú leállásokhoz és magas…

Tudjon meg többet