Nyelv kiválasztása

Esc

Segítségnyújtás és kapcsolatfelvétel

Az Ön közvetlen kapcsolata velünk

Kérdése van szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban? Vagy segítségre van szüksége?

Azonnali kiszolgálás
+36 30 552 6600

Hétfő - péntek

7:30 - 16:00

Szombat, vasárnap és munkaszüneti napok nem vehetők igénybe.

Vagy talán nem is olyan közvetlen?

Vasárnap és ünnepnapok nem vehetők igénybe

Lépjen kapcsolatba velünk
Kapcsolatfelvételi lehetőségek
Segítség és támogatás közvetlenül a helyszínen
Keresse meg a legközelebbi fiókot

Esc

Az olajszűrés tiszta folyadékot és hatékony folyamatokat biztosít

A szilárd és folyékony szennyeződések kopást okoznak, növelik a kopást és elősegítik a korróziót. A rendszeres olajszűrés biztosítja a gyártási folyamatok zavartalan működését, és segít elkerülni a berendezések, rendszerek és gépek károsodását. A HANSA-FLEX folyadékszakértői professzionális olajtisztítást végeznek a kívánt tisztasági szint elérése érdekében, és megtalálják a tökéletes szűrőmegoldást az Ön hidraulikarendszeréhez.

HANSA-FLEX folyadékszerviz

A HANSA-FLEX tapasztalt folyadékszakértői a hidraulikaolaj elemzésétől és tisztításától kezdve egészen a folyadékkal kapcsolatos rendszeroptimalizálásig minden folyadékgazdálkodási kérdésben tanácsot és segítséget nyújtanak.

 • Úton a tapasztalattal és egy laboratóriummal

  Folyadékszakértőink nagy tapasztalattal és mobil laboratóriummal indulnak útnak.

 • Tanúsított minőség

  A német vízgazdálkodási törvény (WHG); ISO 9001; ISO 14001 és OHSAS 18001 szerint végzett munka.

 • Professzionális kárelemzés

  Az olajban lévő maradványokból sokat tudunk megmondani a hidraulikus alkatrészek valószínűsíthető károsodásáról.

 • Tökéletes tanács

  Tanácsot adunk a hidraulikus rendszerek és folyadékok kiválasztásában és optimalizálásában.

Miért kell rendszeresen olajszűrést végezni

A gépleállások és a hibás alkatrészek megelőzése

 • Az olajszennyezés elkerülése

  A javítások, a hibás tömítések vagy a tartály hibás tömítése miatt por, fém- vagy tömítésrészecskék kerülhetnek a hidraulikus rendszerbe vagy az olajtartályba. Onnan fokozatosan szétterjednek az egész rendszerben, és károsítják az olyan alkatrészeket, mint a szivattyúk vagy a szelepek. A következmények: javítások, meghibásodások és hosszú leállások. A rendszeres olajelemzés mellett rendkívül fontos a megfelelő szűrőrendszer kiválasztása. Legyen szó szívó-, nyomás-, visszavezető- vagy tartálylégtelenítő szűrőről: számos szűrési megoldás létezik a legkülönbözőbb célokra. A HANSA-FLEX folyadéktechnológiai szakértői tanácsot adnak ezek kiválasztásában, tervezésében és telepítésében.

 • Az olajszennyeződés felismerése

  A magas szennyeződés-tartalmú olajok rejtett veszélyeket is hordoznak. Sok részecske gyakran szabad szemmel nem látható. A következmények: a rendszerben észrevétlenül keringő legkisebb részecskék is kopást, kopást és korróziót okozhatnak. Csak idő kérdése, hogy az alkatrészek hirtelen meghibásodjanak. Hogy a károsodás ne fajuljon idáig, a HANSA-FLEX folyadékszakértői a helyszínen vagy laboratóriumban elemzik az olajat. És mi van akkor, ha a meghibásodás már bekövetkezett? A meghibásodott alkatrészek, például szivattyúk, motorok és tömlővezetékek károsodásának felderítése részeként a hidraulikarendszer, a hidraulikus és hajtóműolajok optimalizálási intézkedéseinek listáját készítjük el, amelyet szívesen elvégezünk az Ön számára.

 • Az olajszennyezés helyreállítása

  Ha az olajvizsgálat során idegen anyagot találtak, a HANSA-FLEX Fluid Service megszűrheti a folyadékot, miközben a rendszer vagy a gép tovább működik. Különböző nagyteljesítményű szűrőrendszereket és öblítőberendezéseket kínálunk bérlés vagy vásárlás céljából. Az Ön egyedi igényeihez igazodva egyedileg is tervezünk és gyártunk öblítőegységeket és bypass szűrőrendszereket. Ezek a rendszer állandó részét képezhetik. Olajcsere előtt és az első használatba vételkor Fluid Service szakembereink alaposan átöblítik a rendszert, hogy ne maradjanak káros szennyeződések.

 • Az olajszennyezés megelőzése

  Még a friss olaj sem 100 %-ban tiszta. A gyártásból, töltésből vagy szállításból származó maradványok maradhatnak. A szennyezettségi szintek csak kevéssel lehetnek jobbak, mint az ISO 21/19/16 szabványban meghatározott minimális követelmény. Ez nem megfelelő a precízen tervezett hidraulikarendszerek esetében, mert a mikrométeres tartományban lévő legkisebb szennyeződés is komoly problémákhoz vezethet. A gépek és üzemgépészeti berendezések rendkívül érzékeny hidraulikus rendszerei különleges folyadékgondozást igényelnek. Szükség esetén a HANSA-FLEX folyadékszakértői a feltöltés előtt elvégzik az olaj mikroszűrését, és hivatalosan rögzítik az előírt tisztasági szint betartását.

A folyadéktechnológia szakértőiként széleskörű tapasztalattal rendelkezünk a hidraulikaolajok minden területén.

A folyadéktechnológia szakértőiként széleskörű tapasztalattal rendelkezünk a hidraulikaolajok minden területén.

/

Olajjal kapcsolatos szolgáltatások

A HANSA-FLEX Fluid Service közvetlenül a helyszínen végez olajelemzést, olajtisztítást vagy teljes olajcserét.