Nyelv kiválasztása

Esc

Segítségnyújtás és kapcsolatfelvétel

Az Ön közvetlen kapcsolata velünk

Kérdése van szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban? Vagy segítségre van szüksége?

Azonnali kiszolgálás
+36 30 552 6600

Hétfő - péntek

7:30 - 16:00

Szombat, vasárnap és munkaszüneti napok nem vehetők igénybe.

Vagy talán nem is olyan közvetlen?

Vasárnap és ünnepnapok nem vehetők igénybe

Lépjen kapcsolatba velünk
Kapcsolatfelvételi lehetőségek
Segítség és támogatás közvetlenül a helyszínen
Keresse meg a legközelebbi fiókot

Esc

HANSA-FLEX által tervezett alkatrészek

A HANSA-FLEX a kiváló minőségű alkatrészeket házon belül, saját minőségi követelményei szerint fejleszti. Így megbízhatóan, beszállítóktól függetlenül magas termékminőséget tudunk biztosítani. Ezt nevezzük “engineered by HANSA-FLEX”-nek. Műszaki specifikációink következetesek, és termékeink minősége meghaladja a jogilag érvényes szabványok által megkövetelt minőséget. Magasan képzett mérnökeink saját gyártóüzemünkben gyártják a termékeket az ügyfél egyedi igényei szerint.

Házon belüli tervezés az elemzéstől a sorozatgyártásig

Munkatársaink átfogó know-how-ja és a legmodernebb berendezések használata képezik az alapját a HANSA-FLEX által tervezett kiváló minőségű alkatrészek tervezésének.

 • Fejlesztői csapatunk minden szükséges szolgáltatást biztosít

  A HANSA-FLEX egy összetett fejlesztési folyamatot koordinál, amelynek végén Ön egy bizonyítottan minőségi terméket kap. Ez a folyamat öt lépésből áll:

  • Elemzés és tanácsadás
  • Rajzolás és szimuláció
  • A prototípuson végzett vizsgálatok
  • A kezdeti mintavétel ellenőrzése

A HANSA-FLEX által kifejlesztett alkatrészek a következő előnyökkel rendelkeznek

A HANSA-FLEX saját fejlesztései számos előnyt biztosítanak ügyfeleink számára. Saját tervezési és gyártási kapacitásaink azt jelentik, hogy függetlenek vagyunk a beszállítóktól, és képesek vagyunk biztosítani a termékek magas minőségét és teljesíteni a szállítási ígéreteket.

 • Kohéziós rendszer

  A HANSA-FLEX alkatrészek tökéletesen illeszkednek egymáshoz az optimális teljesítmény érdekében.

 • Egységes méretek

  A sorozatban gyártott cikkek egységes megjelenésűek és méretekkel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a telepített rendszer olyan jó, mint amilyennek a tervező elképzelte.

 • Fenntartható minőség

  Házon belüli gyártási követelményeink és tesztjeink biztosítják a tartósan magas szintű minőséget.

 • Szabványok és jóváhagyások

  Körülbelül 1500 szabványt tartunk be, és speciális ipari jóváhagyásokkal rendelkezünk.

Számíthat a HANSA-FLEX által kifejlesztett termékekre

Lépjen kapcsolatba velünk még ma

Engedélyek számos iparágban

Különleges kihívásokhoz

Technikai folyamatoptimalizálás

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

Egyes iparágak ragaszkodnak a különleges jóváhagyási eljárásokhoz. Például rendelkezünk DNV jóváhagyásokkal a tengeri szállításhoz és DVGW jóváhagyásokkal a gázipari alkalmazásokhoz. Ha az ügyfelek igénylik, kérésre más jóváhagyásokat is kérvényezünk, és a következő években fenntartjuk azokat.

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

Mérnökeink fenntartható megoldásokat dolgoznak ki a műszaki szempontból kihívást jelentő követelményekre. Ennek legjobb példája a HD 700 LL nagynyomású tömlő és a PAH 700 szerelvény, amelyek rendkívül nagy nyomású alkalmazásokhoz alkalmasak.

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

A HANSA-FLEX fejlesztési kompetenciája nem korlátozódik a termékekre. A hatékony munkavégzés érdekében a műszaki folyamatokat is optimalizáljuk. Olyan szerelvényeket fejlesztettünk ki, amelyek a tömlőkre anélkül rögzíthetők, hogy azokat le kellene hámozni.

Többet megtudhat a HANSA-FLEX fejlesztési folyamatáról

 • Elemzés és tanácsadás

  A fejlesztési szolgáltatásainkra vonatkozó megrendelések többféle módon érkeznek. A HANSA-FLEX munkatársai a szokásos munkájuk során azonosítják az igényt, stratégiai megfontolások alapján bővítjük portfóliónkat, vagy az ügyfelek konkrét fejlesztési megrendelést adnak. Az első lépés minden esetben az ügyfél igényeinek elemzése. Mit kell elérnie az új fejlesztésnek? Mi a célja? Ezután csapatunk megvitatja az előzetes megközelítéseket, amelyekkel a műszaki és költséghatékonysági szempontból legjobb megoldáshoz juthatunk.

 • A rajztól a szimulációig

  Ezen előzetes megfontolások alapján a HANSA-FLEX konkrét javaslatokat dolgoz ki a cselekvésre és az esetleges megvalósításra. A mérnökök ezután kifinomult 3D modelleket készítenek a számítógépen. Még mindig a virtuális világban a kezdeti próbák segítenek biztosítani, hogy a folyamatot a lehető leghatékonyabbra tervezzék. Mérnökeink a legkorszerűbb végeselemes módszerek (FEM) segítségével ellenőrzik, hogy a rajzon szereplő alkatrész eléri-e a kívánt fizikai tulajdonságokat. A szoftver kiszámítja, hogyan viselkedik az alkatrész bizonyos terhelések, például összenyomás, húzás vagy hőmérséklet-ingadozás esetén.

 • Kiterjedt tesztek a prototípuson

  A virtuális próbák sikerét követően az alkatrésznek a gyakorlatban is teljesítenie kell az előre jelzett teljesítményt. Ehhez több prototípust kell legyártani. A házon belüli laboratóriumunkban végzett tesztek megerősítik, hogy a kívánt hidraulikai teljesítményhez alapvető tulajdonságok megvalósultak-e. A felszakítási nyomáspróbapadokon ellenőrizzük, hogy az alkatrész elviseli-e az előírt nyomásterhelést, beleértve a biztonsági tartalékot is. Az impulzusnyomás-vizsgálat során biztosítjuk, hogy az alkatrész megfelelő számú váltakozó terhelési ciklust és nyomáscsúcsot bírjon ki.

 • Kezdeti mintavétel

  Amint a prototípusok bebizonyították, hogy az alkatrész teljesítménye megfelel a követelményeknek, az alkatrész sorozatgyártásra kerül. A HANSA-FLEX-nél azonban olyan magasak a minőségi követelmények, hogy ezzel még nem ér véget egy új termék tesztelése. Az előszériából származó első termékeket további teszteknek vetik alá a laboratóriumban. Gyakorlatban bevált gyártási alkatrész-jóváhagyási folyamatunkban gondosan ellenőrizzük, hogy az olyan fontos jellemzők, mint a méretek és az anyagválasztás megfelelnek-e a specifikációnak. Csak ezt a végső szakaszt követően kapja meg az új cikk a jóváhagyást az ügyfeleinknek történő szállításra.

 • Kifinomult minőségbiztosítás

  A HANSA-FLEX átfogó minőségbiztosítási folyamatnak veti alá termékeit. Ehhez nagy pontosságú berendezéseket használunk.

  Az általunk használt ellenőrző eszközök közé tartoznak a bevonatvastagságmérők, amelyek például a bevonat vagy festék helyes felhordását ellenőrzik. A méretek ellenőrzésére csúcstechnológiás 3D lézerszkennereket használunk. Automatikus lézerszkennereink automatikusan összehasonlítják az alkatrészt a vonatkozó rajzzal, így az ellenőrzések gyorsan, megbízhatóan és pontosan elvégezhetők, még nagy gyártási mennyiségek esetén is.

 • Ezek a témák is érdekelhetik önt

  Hidraulikatömlők

  A hidraulikatömlők biztonságosan szállítják a folyadékot a rendszeren keresztül. Rugalmasságuknak köszönhetően nagyon kevés beépítési helyet igényelnek. A HANSA-FLEX termékcsalád elasztomer…

  Tudjon meg többet

  Csőszerelvények

  A hidraulikus rendszerekben az alkatrészek közötti átmenetek mindig alapos megfontolást igényelnek. A HANSA-FLEX csőszerelvényei a DIN EN ISO 8434-1 és…

  Tudjon meg többet

  Tömítési technológia

  A hidraulikus és pneumatikus rendszerek csak annyira jók, amennyire a tömítéseik. Már egyetlen hibás tömítés is hosszú leállásokhoz és magas…

  Tudjon meg többet