Nyelv kiválasztása

Esc

Segítségnyújtás és kapcsolatfelvétel

Az Ön közvetlen kapcsolata velünk

Kérdése van szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban? Vagy segítségre van szüksége?

Azonnali kiszolgálás
+36 30 552 6600

Hétfő - péntek

7:30 - 16:00

Szombat, vasárnap és munkaszüneti napok nem vehetők igénybe.

Vagy talán nem is olyan közvetlen?

Vasárnap és ünnepnapok nem vehetők igénybe

Lépjen kapcsolatba velünk
Kapcsolatfelvételi lehetőségek
Segítség és támogatás közvetlenül a helyszínen
Keresse meg a legközelebbi fiókot

Esc

Az optimális hidraulikus erőforrás az ön rendszeréhez

A hidraulikus erőátviteli egységek számos hidraulikus rendszer központi hajtóerejét képezik. Alkatrészeik közé tartozik az energiát biztosító motor, a folyadéktartály, a szivattyúk és a szelepek. A HANSA-FLEX egyedi megoldásokat dolgoz ki, amelyek tökéletesen megfelelnek ügyfeleink igényeinek, az egységeket egyedi darabként vagy sorozatgyártásban gyártja.

Hidraulikus erőgépek gyártása minden felhasználási forgatókönyvhöz

A HANSA-FLEX hidraulikus erőműveivel az első vázlatoktól a késztermékig minden egyetlen forrásból származik.

 • Kiváló minőségű, egyedi vagy sorozatgyártásban készülő erőműegységek

  A HANSA-FLEX több évtizedes tapasztalatára támaszkodva nagy teljesítményű hidraulikus erőgépeket fejleszt, amelyek tökéletesen megfelelnek az ügyfelek különböző igényeinek. Számos tanúsítvány teszi lehetővé speciális erőgépek gyártását olyan speciális alkalmazásokhoz, mint a vízgépészet vagy a robbanásveszélyes környezetben való használat, például az ATEX szerint. Igény esetén nagy mennyiségben gyártunk Önnek hidraulikus erőgépeket, például sorozatgyártású gépként. A nagyfokú folyamatbiztonság a részletekig garantálja a legmagasabb minőséget. Az EU gépekre vonatkozó irányelvének megfelelően minden egyes erőforrásunkhoz kockázatértékelést és egyértelműen meghatározott dokumentációt is készítünk.

 • Konkrét tanácsadás és projekttervezés szakértőktől

  Minden hidraulikus rendszernek megvannak a maga sajátos követelményei. Milyen teljesítményűnek kell lennie? Hány fogyasztót kell meghajtani? Minél pontosabban illeszkedik az erőforrás ezekhez a követelményekhez, annál energiatakarékosabb és hatékonyabb lesz a mindennapi használat során. Szakértőink elemzik az Ön igényeit, és tanácsot adnak az erőforrás teljesítményével és méretével kapcsolatban. Ezután megtervezzük a meghajtóegységet, és 3D modelleket, szerkezeti rajzokat és áramköri rajzokat készítünk. A tervezés során a gyártók teljes választékából származó, kiváló minőségű hidraulikai alkatrészeket használunk, hogy az Ön rendszere számára optimális eredményt érjünk el.

 • Telepítés és egyéb szakértői szolgáltatások

  Szerelő szakembereink szakszerűen beszerelik és ellenőrzik az elkészült hidraulikus erőgép funkcióit, és szükség esetén segítenek Önnek a helyszínen az első használatba vételben. Szerviztechnikusaink a megadott időközönként elvégzik a rendszeres szervizelést. Meghibásodások vagy rendszerhibák esetén is rendelkezésre állnak, és megjavítják a hajtóműveket, alkatrészcsoportokat vagy teljes rendszereket. A HANSA-FLEX fióktelepek szoros hálózata és a két modern központi raktárunkban rendelkezésre álló alkatrészek kiváló elérhetősége azt jelenti, hogy gyorsan a helyszínre tudunk érni, hogy az esetleges leállások rövidek legyenek.

 • A hidraulikus erőgépek működési elvei

  A hidraulikus tápegységek több alkatrész kombinációja, amelyek célja a hidraulikaolaj mozgásban tartása.

  A hidraulikus erőforrás biztosítja a hidraulikus fogyasztók, például a hengerek, motorok és hasonlók meghajtását. Olyan alkatrészekből áll, mint egy hidraulika olajtartály, egy elektromos vagy pneumatikus motor vagy egy belsőégésű motor, hidraulikaszivattyúk és szelepek. A szivattyúkat a motor hajtja az olaj áramlásának fenntartása érdekében. Ezt az olajáramlást vezérlőelemek (irányítószelepek) irányítják a fogyasztókhoz (működtetőkhöz), és felelősek azok mozgásáért. Minél nagyobb a nyomás, annál nagyobb a fogyasztó által termelt erő. Minél nagyobb az áramlási sebesség, annál gyorsabban mozog a fogyasztó.

 • A HANSA-FLEX hidraulikus erőgépek előnyei

  Használja ki a hidraulikaszivattyúk széles termékportfólióját, a magas rendelkezésre állást és a tapasztalt szakértőktől kapott első osztályú tanácsadást.

  • Mind ugyanabból a forrásból

   A HANSA-FLEX-nél a tanácsadástól a szervizelésig minden ugyanabból a forrásból származik.

  • Egyedi készítés a megrendelő kívánságai szerint

   Tanácsadás, egyedi igények szerinti gyártás és kivitelezés az ügyfél különleges kéréseinek teljesítése érdekében.

  • Gyártó-semleges választás

   Hozzáférés a megoldáshoz szükséges optimális alkatrészek széles választékához és beszerzése.

  • Egyedi és sorozatgyártás

   Erőműegységek gyártása minden mennyiségben, az egyedi daraboktól a nagy sorozatgyártásig.

  Méretre gyártott hidraulikus erőgépek

  A HANSA-FLEX nem csak hidraulikus erőforrásokat szállít. Szakembereink átfogó műszaki ismeretei minden egyes új megoldás kifejlesztésébe beépülnek. A szakértők tanácsai ezekben a helyzetekben döntő jelentőségűek.

  Erőműegységek számos iparághoz és követelményhez

  Rugalmas erőművek kialakítása

  Elektronikus vezérlés

  Elavult erőműegységek korszerűsítése

  The HANSA‑FLEX Mission Statement group

  A hidraulikus erőgépeket számos iparágban használják, például a gépészetben, az üzemmérnöki, vízügyi, mezőgazdasági, környezetvédelmi és ipari mérnöki területeken. Szükség esetén az ATEX vagy a nemzetközi Ex-védelmi előírásoknak megfelelően robbanásveszélyes környezetben való használatra is tervezünk aggregátokat.

  The HANSA‑FLEX Mission Statement group

  Hidraulikus erőműveinket pontosan az Ön igényeinek megfelelően tervezzük. Például a beépítési méreteket az Ön igényeihez igazítjuk, és az alkatrészeket az Ön által választott színre festjük. Az acél alkatrészeket, például a tartókonzolokat és a házakat is testre szabjuk.

  The HANSA‑FLEX Mission Statement group

  Egységeink vezérlőelemeiben a legmodernebb elektronikát használjuk. Az összes elektronikai munkát mi végezzük. Megtervezzük a vezérléseket, elkészítjük az áramköri rajzokat, megépítjük a vezérlőszekrényeket és programozzuk a PLC-t.

  The HANSA‑FLEX Mission Statement group

  Az elavult rendszerek gyakran nem működnek hatékonyan, és szükségtelenül magas energiafogyasztást eredményeznek. Elemezzük tápegységeinek állapotát, konkrét korszerűsítési lehetőségeket ajánlunk, és az elektronikus vezérlést a modern szabványoknak megfelelővé tesszük.

  Meghibásodott hidraulikus alkatrészek felújítása

  Tapasztalt szakértőink minden méretű, gyártmányú és típusú hidraulikus henger sérülésének javítását elvégzik, a lehető legrövidebb időn belül. A HANSA-FLEX hengerjavító központban számos modern gép és berendezés áll rendelkezésre a hengerek szakszerű felújításához.

  Ezek a témák is érdekelhetik önt

  Hidraulikatömlők

  A hidraulikatömlők biztonságosan szállítják a folyadékot a rendszeren keresztül. Rugalmasságuknak köszönhetően nagyon kevés beépítési helyet igényelnek. A HANSA-FLEX termékcsalád elasztomer…

  Tudjon meg többet

  Csőszerelvények

  A hidraulikus rendszerekben az alkatrészek közötti átmenetek mindig alapos megfontolást igényelnek. A HANSA-FLEX csőszerelvényei a DIN EN ISO 8434-1 és…

  Tudjon meg többet

  Tömítési technológia

  A hidraulikus és pneumatikus rendszerek csak annyira jók, amennyire a tömítéseik. Már egyetlen hibás tömítés is hosszú leállásokhoz és magas…

  Tudjon meg többet