Nyelv kiválasztása

Esc

Segítségnyújtás és kapcsolatfelvétel

Az Ön közvetlen kapcsolata velünk

Kérdése van szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban? Vagy segítségre van szüksége?

Azonnali kiszolgálás
+36 30 552 6600

Hétfő - péntek

7:30 - 16:00

Szombat, vasárnap és munkaszüneti napok nem vehetők igénybe.

Vagy talán nem is olyan közvetlen?

Vasárnap és ünnepnapok nem vehetők igénybe

Lépjen kapcsolatba velünk
Kapcsolatfelvételi lehetőségek
Segítség és támogatás közvetlenül a helyszínen
Keresse meg a legközelebbi fiókot

Esc

A hansa-flex ügyfélmagazin

Ma a HYDRAULIKPRESSE egy olyan szakmai magazin, amely elsősorban a folyadéktechnológia kihívásaival, megoldásaival és alkalmazásaival foglalkozik. Mert a hidraulika a HANSA-FLEX-et jelenti! Magazinunkra ingyenesen előfizethet. Itt minden egyes számot PDF dokumentumként is kínálunk. Német és angol nyelvű kiadásban jelenik meg.

Minden cikk

 • Tapasztalja meg a megelőző karbantartást testközelből: 360°-os ipari szolgáltatás

  Gondolkodott már azon, hogy mit takar az ipari szolgáltatásunk, és milyen szolgáltatások rejtőznek mögötte?
 • A brémai nagyprojekt munkálatai előrehaladnak

  A Bréma-Mahndorf ipari parkban, a Von-Thünen-Straße 14-ben egy 18 000 m²-es telken egy négyrészes épületegyüttes épül adminisztrációs, logisztikai és gyártócsarnokkal, valamint egy magasraktárral.
 • Végre újra Bauma

  Összesen 60 országból 3200 kiállító érkezett Münchenbe a világ vezető építőipari gépipari szakvásárára, 614 000 m2 kiállítási területen. Több mint 200 országból 495 000 látogató volt a helyszínen. A nemzetközi látogatók aránya aro
 • HANSA-FLEX aquries hagyományos ház Knapheide

  A HANSA-FLEX örömmel jelenti be, hogy április elején stratégiai befektetés formájában felvásárolja a Knapheide (Beckum, NRW) vállalatot, amely 400 új alkalmazottat hoz a HANSA-FLEX csoporthoz.
 • HANSA-FLEX labdarúgó torna 2023: sok gól egy jó ügyért

  A világjárvány miatti hároméves szünet után idén végre ismét megrendezésre került a HANSA-FLEX labdarúgó-világbajnokság. A 18. alkalommal megrendezett tornán 22 nemzet 33 csapata játszott a győzelemért. A helyszín Bréma, a vállalat székhelye volt.
 • Látogatás a Hennigsdorfi Bundestagnál

  2023. július 13-án a hennigsdorfi kirendeltség fogadta Uwe Feiler urat, a CDU/CSU Bundestag-frakció tagját nyári körútja keretében.
 • Klubszponzoráció 2023: a győzteseket már meghatározták

  Idén 50 győztes csapat várhatja az új mezkészletet.
 • 7 500 euró adomány a Trauerland e. V. Számára.

  A HANSA-FLEX Alapítvány támogatja a gyermekek és fiatalok számára nyújtott szakszerű gyásztanácsadást, hogy új erőt és önbizalmat meríthessenek.
 • Az új hannover-anderten-i kirendeltség alapkőletételi ünnepségén

  2023. október 10-én, kedden, a jelképes alapkőletételi ünnepségen megtörtént az új Hannover-Anderten fióktelep építése.
 • A képzés kezdete 01.08. – az új gyakornokok a fedélzeten vannak

  Végre újra eljött az idő: a HANSA-FLEX-nél megkezdődik a képzés. 39 új gyakornok és duális hallgató kezdte meg a HANSA-FLEX-nél a gyakornoki kalandot Németország-szerte - közülük 15-en Brémában.
 • Sikeres jelenlét a Nordbau-on

  Neumünster, 2023. szeptember 18. - Az idei NordBau Neumünsterben teljes siker volt a HANSA-FLEX számára. Az építőipar több mint 670 másik kiállítójával együtt összesen 42 800 vásárlátogatót fogadott.
 • Mozgásban tartjuk a világot

  Alig egy kőhajításnyira a hamburgi repülőtértől található a város a városban - a Lufthansa Technik AG központja. A HANSA-FLEX számos terméket szállít, köztük több olyat is, amelyet a tesztpadokba építettek be.
 • Egy rakodóóriás helyreállítása

  Lübeck kikötője. Lübeck óvárosának kapujánál egy hatalmas daru rakodja a konténereket a Szentpétervárra és Észak-Finnországba tartó hajókra. A 100 tonna emelőkapacitású mobil kikötői daru a Lübecker Hafen-Gesellschaft (LHG) legnagyobb daruja, amelyet a Nordland dokkban használnak különösen nehéz áruk emelésére. Amikor az óriás főtengelye meghibásodással fenyegetett, a HANSA-FLEX vállalta a javítást.
 • Repülőtéri műveletek

  Évi mintegy 75 millió utasával a Heathrow Európa legnagyobb repülőtere és a világ hetedik legnagyobb repülőtere. A magasan specializálódott földi kiszolgáló cégek biztosítják, hogy a repülőtér évi félmillió fel- és leszállása során minden zökkenőmentesen menjen. A lenyűgöző speciális járművek hidraulikájáról való gondoskodás a HANSA-FLEX Heathrow-i kirendeltségének feladata, amely a repülőtér biztonsági szempontból korlátozott zónájának közvetlen…
 • Célállomás zugspitze

  Amikor "a hegy hív", a HANSA-FLEX a helyszínen van. A hidraulika különböző aspektusait lefedő rendszerszolgáltató Németország legmagasabb csúcsán, a 2.962 méter magas Zugspitzén is tevékenykedik. Ott a HANS-FLEX támogatja a Zugspitzbahn AG szerviztechnikusait hidraulikai kérdésekben, és részt vesz abban, hogy a turisták, túrázók és síelők zavartalan és biztonságos órákat tölthessenek ezen a területen. Ennek során…