Nyelv kiválasztása

Esc

Segítségnyújtás és kapcsolatfelvétel

Az Ön közvetlen kapcsolata velünk

Kérdése van szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban? Vagy segítségre van szüksége?

Azonnali kiszolgálás
+36 30 552 6600

Hétfő - péntek

7:30 - 16:00

Szombat, vasárnap és munkaszüneti napok nem vehetők igénybe.

Vagy talán nem is olyan közvetlen?

Vasárnap és ünnepnapok nem vehetők igénybe

Lépjen kapcsolatba velünk
Kapcsolatfelvételi lehetőségek
Segítség és támogatás közvetlenül a helyszínen
Keresse meg a legközelebbi fiókot

Esc

Tudjuk, hogy mi a felelősségünk

A HANSA-FLEX mint tulajdonos által vezetett családi vállalkozás számára az emberek és a társadalom iránti társadalmi elkötelezettség mindig is alapelv volt. A jótékonysági szervezetek és projektek támogatása mellett a vállalat a sportot, az oktatást és a kultúrák közötti párbeszédet is támogatja.

Elkötelezettség az emberek és szükségleteik iránt

 • Ajándékok helyett adományok

  “Ajándékok helyett adományok” karácsonyi kampányunk keretében 2017 óta minden évben egy középső öt számjegyű összeget osztunk szét három kiválasztott segélyszervezet között. Az adományokat a déli féltekén élő emberek ivóvízellátásának és higiéniájának fenntartható javítását célzó aktuális projektekre fordítjuk.Hydraulikpressecímű ügyfél- és dolgozói magazinunkban, akampány weboldalánvalamint az ügyfelek és üzleti partnerek közvetlen megszólításávaltudósítunkszervezetek és projektjeik ismertségének növeléséről, ami további adományokra ösztönöz.

 • A HANSA-FLEX Alapítvány

  A HANSA-FLEX Alapítványt 2012-ben hozta létre a vállalat alapítója, Joachim Armerding. Az alapítvány elkötelezett a fiatalok oktatása és támogatása, valamint a kultúrák közötti csere mellett, emellett Brémát a tudomány, a kutatás és a továbbtanulás helyszíneként hirdeti. A HANSA-FLEX Alapítvány tagja az egyetemi szponzorációs és támogatási csoportoknak, támogatja az ösztöndíjasokat, és különböző karokon adományozott tanszékeket tart fenn, miközben kulturális és oktatási projektek és helyi kezdeményezések széles skáláját segíti elő.

 • Elkötelezettek vagyunk a mozgásban lévő emberek iránt

  A sport elősegíti az egészséget és a jólétet, és erősíti a kohéziót. Ezért a HANSA-FLEX számos helyen támogatja a klubokat, csapatokat és sportolókat.

  A nemzetközi HANSA-FLEX klubszponzoráció a legnagyobb rendszeres tevékenységünk az ifjúsági szektor számára. 2002 óta évente összesen 30 gyermek- és ifjúsági csapatot szereltünk fel új sportruházattal. Az egyenként 1000 euró értékű, kiváló minőségű csapatfelszerelésekből a sportágak széles körének csapatai részesülnek itthon és külföldön egyaránt. A 60. évfordulónk alkalmából, 2022-ben 30 helyett 60 ifjúsági csapatot fogunk szponzorálni.

Erősítjük a közösségeket és elősegítjük a szenvedélyt

A HANSA-FLEX elkötelezett az emberek segítése és összekapcsolása, a közösségek megerősítése és a szenvedélyes munka támogatása mellett számos helyen.

Diák versenycsapat

Segítségnyújtás az újjáépítésben Szumátrán

Old- és young-timer találkozó

Nemzetközi off-road kaland

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

A HANSA-FLEX a Deefholt Dynamics e.V. egyik szponzora. A diepholzi magánegyetem (PHWT) hallgatóinak multidiszciplináris csapata rendszeresen részt vesz a nagy nemzetközi Formula Student tervezőversenyeken.

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

A Szumátra sziget északi részén, Aceh tartományban található Suak Nie falut különösen súlyosan érintette a 2000-es évek elején Délkelet-Ázsiában bekövetkezett szökőár-katasztrófa. Azóta a HANSA-FLEX a terre des hommes-szal együttműködve támogatja a falusiakat az új megélhetési lehetőségek fenntartható kialakításában.

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

A HANSA-FLEX Motor Classic egy különleges csapatverseny. A nyár végén a kollégiumi körünk fiatal és idős rajongói találkoznak egy fergeteges motorsport-hétvégére. Ez a klasszikus autós rally különböző helyszíneken, festői mezőgazdasági környezetben kerül megrendezésre.

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

XWORLD néven a HANSA-FLEX három rendkívüli off-road kalandtúrát szervezett Európában/Azsiában, Dél-Amerikában és Afrikában, amelyeken a résztvevők összesen 58 országot és több mint 150 000 kilométert tettek meg.

Tudjon meg többet a HANSA-FLEX kultúrájáról és értékeiről

Küldetésnyilatkozat és értékek

A HANSA-FLEX küldetésnyilatkozata világszerte minden alkalmazott mindennapi tevékenységének orientációs keretét képezi. Az alapul szolgáló értékeket és elveket, a munkavállalók, a…

Tudjon meg többet

Munka a HANSA-FLEX-nél

Nemzetközi szinten sikeres családi vállalkozásként az egyik legfontosabb feladatunk, hogy mindenki otthon érezze magát a HANSA-FLEX-nél. Szeretne többet megtudni arról,…

Tudjon meg többet

A HANSA-FLEX 60 éve

Joachim Armerding brémai üzletember 60 évvel ezelőtt alapította a HANSA-FLEX vállalatot Bréma melletti házának garázsában. Üzleti koncepciója időszerű volt, mottója…

Tudjon meg többet