Nyelv kiválasztása

Esc

Segítségnyújtás és kapcsolatfelvétel

Az Ön közvetlen kapcsolata velünk

Kérdése van szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban? Vagy segítségre van szüksége?

Azonnali kiszolgálás
+36 30 552 6600

Hétfő - péntek

7:30 - 16:00

Szombat, vasárnap és munkaszüneti napok nem vehetők igénybe.

Vagy talán nem is olyan közvetlen?

Vasárnap és ünnepnapok nem vehetők igénybe

Lépjen kapcsolatba velünk
Kapcsolatfelvételi lehetőségek
Segítség és támogatás közvetlenül a helyszínen
Keresse meg a legközelebbi fiókot

Esc

Prototípusgyártás, a teljes folyamat

Ha olyan speciális hidraulikai alkatrészekre vagy alkatrészcsoportokra van szüksége, amelyek nem kaphatók a polcról, a HANSA-FLEX prototípusgyártó csapatai mindig szívesen segítenek. Az egyes elemeket az ügyfél specifikációi, rajzai vagy mintája alapján gyártjuk le, a prototípust első használatba vesszük, és ha szükséges, tanácsot adunk és segítünk Önnek a termékkel kapcsolatban, hogy elérje a sorozatgyártási készültséget. Szakértelemmel, tanúsítványokkal és a legmodernebb gépekkel hatékony megoldásokat hozunk létre minden kihívásra.

Prototípusgyártás, a teljes folyamat

A HANSA-FLEX-szel történő prototípusgyártás magában foglalja a tervezést, a gyártást, a minőségellenőrzést, az első használatba vételt, valamint a tanácsadást és a segítségnyújtást egészen a sorozatgyártási készségig.

 • Testre szabott prototípusok az ügyfél specifikációinak megfelelően

  Ha olyan hidraulikus alkatrészre vagy alkatrészcsoportra van szüksége, amely a piacon sehol sem kapható, a HANSA-FLEX segítségével nincs szüksége különleges műszaki ismeretekre vagy rajzra. Mi vesszük az alkatrészre vagy alkatrészcsoportra vonatkozó egyedi követelményeit, megtervezzük és elkészítjük a végleges rajzot. A funkcionalitás, a méretezés és a tömeg tekintetében pontosan meg tudjuk valósítani az Ön egyedi követelményeit. Természetesen a rajzot Önnel közösen továbbfejlesztjük, amíg meg nem kapjuk az optimális megoldást az Ön projektjéhez.

 • Gyártás és minőségbiztosítás, valamint a szabványoknak való megfelelés

  A prototípusok gyártásához átfogó know-how-t, a legmodernebb gyártási létesítményeket, számos tanúsítványt és a gyakorlatban bevált minőségirányítási rendszerünket vesszük igénybe.

  • Az összes vonatkozó szabványnak megfelelő gyártás
  • 5 tengelyes megmunkálóközpontokban gyártott precíziós alkatrészek
  • Komplex hegesztési eljárásokhoz képzett operátorok
  • Jóváhagyások vasúti és tengeri alkalmazásokhoz
  • Kiterjedt tesztek házon belüli tesztpadjainkon
 • Első használatba vétel, tanácsadás és segítségnyújtás egészen a sorozatgyártásig

  Egyetlen prototípus sem hagyja el a gyártóüzemünket anélkül, hogy alapos egyedi jóváhagyási folyamaton ne menne keresztül. Ha a prototípus sorozatgyártásba kerül, akkor a sorozatgyártási készségig tanácsadással és segítséggel állunk rendelkezésére, és a gyártást a HANSA-FLEX házon belül vagy valamelyik szakértő partnerünk telephelyén tudjuk elvégezni.

  • Első használatba vétel házon belül vagy az ügyfél telephelyén
  • Az alkatrészek hozzáigazítása az ügyfél egyedi beállítási igényeihez
  • Kis és nagy sorozatgyártás vonzó feltételekkel
 • Prototípusok gyártása különböző szakterületek készségeinek felhasználásával

  A prototípusok gyártásához a HANSA-FLEX magasan specializált hidraulikai mérnöki csapatait hívja segítségül.

  A hidraulikában a prototípusgyártás általában számos speciális munkaterületen szerzett szakértelemmel jár. Ahhoz, hogy az egyes alkatrészcsoportok számos alkatrésze egymáshoz illeszkedjen, számos szakterület speciális kompetenciáihoz kell hozzáférni. A HANSA-FLEX a prototípusok gyártása érdekében egyesíti a speciális szerelvények és a fémmegmunkálás, a hengerépítés, a tömítéstechnika, a tápegységek gyártása és számos más szakterület kompetenciáit.

 • Az ön előnyei a HANSA-FLEX prototípusgyártással

  Profitáljon átfogó hidraulikai know-how-ból a projekt tervezése, tervezése és megvalósítása során.

  • Speciális szaktudás minden területen

   A HANSA-FLEX nagy tapasztalattal rendelkezik a hidraulika minden területén.

  • Egyedi készítés a megrendelő kívánságai szerint

   Teljesen ismerjük a prototípusgyártás folyamatát, és megvalósítjuk az Ön kívánságait.

  • Megfelel a szabványoknak és tanúsított

   Tanúsított alkalmazottakkal és az összes vonatkozó szabványnak megfelelően gyártunk.

  • Tanácsadás és segítségnyújtás egészen a sorozatgyártásign

   Termékeinket egyedi darabokként, illetve kis- vagy nagy tételben sorozatgyártásban állítjuk elő.

  Prototípusgyártás az ügyfél igényei szerint

  A HANSA-FLEX-nél a prototípusgyártás az egyenrangú partnerek közötti leereszkedés nélküli konzultációval kezdődik, amelynek eredménye egy olyan termék, amely a kívánt alkalmazásban a legmagasabb funkcionális és minőségi szabványoknak felel meg.

  Prototípus a prototípushoz

  Egyedi tételek speciális projektekhez

  Felújított tételek hatékonyabbak, mint az eredet

  Prototípus alkatrészcsoportok

  The HANSA‑FLEX Mission Statement group

  Támogatjuk ügyfeleinket az új gépek és rendszerek tervezésében, és követjük a hagyományos prototípusgyártási gyakorlatot. Ha szeleptömböket, hengereket vagy erőforrásokat kell beépíteni egy új konstrukcióba, a teljes prototípusgyártási folyamat során tanácsadással és segítséggel állunk rendelkezésére.

  The HANSA‑FLEX Mission Statement group

  Ha az Ön igényei nem a hagyományos prototípusok, hanem egyedi termékek kifejlesztésére irányulnak, például kísérleti rendszerekhez, akkor örömmel bocsátjuk az Ön rendelkezésére szakértelmünket. Különleges alkatrészeket tervezünk és gyártunk, beleértve a szokatlan terheléseknek kitett és szokatlan méretekkel rendelkező alkatrészeket is.

  The HANSA‑FLEX Mission Statement group

  A régebbi gépek és rendszerek cserealkatrészei gyakran már nem kaphatók a piacon. Mintákat mérünk és legyártjuk a megfelelő alkatrészeket. Képesek vagyunk beépíteni az új ismereteket és a jogi követelményeket, miközben növeljük a hatékonyságukat.

  The HANSA‑FLEX Mission Statement group

  Úgy látjuk, hogy a prototípusgyártás nem csak egyedi alkatrészek és komponensek gyártására alkalmas. A rendkívül interdiszciplináris megközelítéssel minden speciális tudásunkat és kiterjedt gyártási készségeinket egyesítjük, hogy egyedileg gyártott, de egymáshoz illeszkedő alkatrészeket építsünk alkatrészcsoportokba.

  Ez is érdekelheti önt

  Hidraulikatömlők

  A hidraulikatömlők biztonságosan szállítják a folyadékot a rendszeren keresztül. Rugalmasságuknak köszönhetően nagyon kevés beépítési helyet igényelnek. A HANSA-FLEX termékcsalád elasztomer…

  Tudjon meg többet

  Csővezetékek

  A HANSA-FLEX csővezeték-termékcsalád tágulási kötéseket, hajlított csöveket és speciális szerelvényeket tartalmaz folyadékokhoz, gázokhoz és hűtővízhez. A HANSA-FLEX legkorszerűbb gyártási technológiái…

  Tudjon meg többet

  Tömítési technológia

  A hidraulikus és pneumatikus rendszerek csak annyira jók, amennyire a tömítéseik. Már egyetlen hibás tömítés is hosszú leállásokhoz és magas…

  Tudjon meg többet