Nyelv kiválasztása

Esc

Segítségnyújtás és kapcsolatfelvétel

Az Ön közvetlen kapcsolata velünk

Kérdése van szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban? Vagy segítségre van szüksége?

Azonnali kiszolgálás
+36 30 552 6600

Hétfő - péntek

7:30 - 16:00

Szombat, vasárnap és munkaszüneti napok nem vehetők igénybe.

Vagy talán nem is olyan közvetlen?

Vasárnap és ünnepnapok nem vehetők igénybe

Lépjen kapcsolatba velünk
Kapcsolatfelvételi lehetőségek
Segítség és támogatás közvetlenül a helyszínen
Keresse meg a legközelebbi fiókot

Esc

Hidraulikatömlők minden alkalmazáshoz

A hidraulikatömlők biztonságosan szállítják a folyadékot a rendszeren keresztül. Rugalmasságuknak köszönhetően nagyon kevés beépítési helyet igényelnek. A HANSA-FLEX termékcsalád elasztomer és hőre lágyuló műanyag tömlőket tartalmaz textil vagy acélfonattal, illetve több spirálisan tekert acélhuzalból készült betétekkel ellátott nyomáshordozókkal. Ez lehetővé teszi, hogy akár 500 bar nyomású közegeket is szállítsanak. A tömlőket a mobil és helyhez kötött hidraulikában számos alkalmazásban használják.

Minden termék

Kiváló minőségű hidraulikatömlők a HANSA-FLEX-től

Az alacsony, közepes és nagynyomású alkalmazásokhoz való összes hidraulikatömlő és szívótömlő kiváló minőségű anyagokból készül, és széles körű tesztelésnek vetik alá.

 • Hőre lágyuló vagy elasztomer anyagokban

  Az elasztomer hidraulikatömlők az olajokkal és az öregedéssel szembeni jó ellenállásukkal tűnnek ki, és még -40 °C-os hőmérsékleten is megőrzik rugalmasságukat. A hőre lágyuló tömlők előnyei közé tartozik az alacsony súly, a kiváló vegyszerállóság és a rugalmasság. Az elasztomer és a hőre lágyuló műanyag tömlők rendkívül ellenállóak az UV-sugárzással szemben, és nagy impulzusterhelési szilárdsággal rendelkeznek.

 • Acél- vagy textil nyomáshordozók

  A nyomástartó réteg acélbetétjének megerősítésére két különböző tekercselési módot alkalmaznak. A fonott tömlőkhöz szőtt acélhuzalokat használnak. A tömlő magrétege körüli fonatot úgy alakítják ki, hogy a huzalt két különböző irányban felváltva fonják. A spirális megerősítésű tömlőknél az acélhuzalt a belső réteg köré tekerik. Az akár hat réteg alkalmazásával ez a szerkezeti forma akár 500 barig terjedő nagy nyomásra is alkalmas. A textilerősítésű tömlők esetében a csúcstechnológiás szintetikus szálak, például az aramid, nagyon jó nyomásstabilitást biztosítanak. Ezenkívül ezek a tömlők rugalmasak és könnyűek, és alacsony, akár 100 bar nyomáson is alkalmazhatók.

 • Tesztelt hidraulikus tömlővezetékek kiváló rendelkezésre állással

  Minőségbiztosítási rendszerünk részeként a HANSA-FLEX termékcsalád minden hidraulikatömlőjét rendszeresen teszteljük a házon belüli impulzus és szakítónyomás próbapadokon. A HANSA-FLEX képes a hidraulikatömlők és a hidraulikatömlő-szerelvény kombinációk tesztelésére is, amelyeket az ügyfél egyedi követelményeinek megfelelően készítenek, például a nagyobb nyomásra vagy alternatív felhasználási módokra való alkalmasságot illetően. A rendelkezésre állás tekintetében sem okozunk csalódást. Európa legnagyobb hidraulikakereskedőjeként és rendszerszállítójaként két fő raktárunk és fiókhálózatunk garantálja a kiváló elérhetőséget.

A tömlőszerelvények gyors és egyszerű konfigurálása saját magadnak

Állítsa össze saját elasztomer és hőre lágyuló műanyag tömlőszerelvényeit online. Mintegy 90 tömlő és 600 szerelvény anyaga közül választhat.

 • Névleges szélesség 6 és 32 között, hőmérséklet-tartomány -40 °C és + 100 °C között.
 • Csatlakozási típusok: sajtolóbimbó, sajtolószerelvények Interlock típusa

A HANSA-FLEX tömlővezetékek a következő előnyökkel rendelkeznek

Saját vizsgáló laboratóriumával, két központi raktárával és kiterjedt fiókhálózatával a HANSA-FLEX gyorsan és megbízhatóan teljesíti az ügyfelek minden kívánságát.

 • Kiváló elérhetőség

  Európa legnagyobb hidraulikai berendezésekkel foglalkozó kereskedőjeként számíthat ránk a termékek rugalmassága és elérhetősége tekintetében.

 • Házon belüli minőségbiztosítás

  A hidraulikatömlőket és tömlővezetékeket házon belüli tesztpadjainkon teszteljük.

 • Tanácsadás és szolgáltatás

  Nálunk biztos lehet benne, hogy a kapott hidraulikatömlő vezeték tökéletes az Ön alkalmazásához.

 • Tömlővezetékek a megrendelő kívánságai szerint előre összeszerelve

  A hidraulikatömlő-vezetékek a HANSA-FLEX fióktelepein készülnek.

 • Kiváló minőségű hidraulikatömlő-vezetékek minden alkalmazáshoz

  A HANSA-FLEX portfólió számos kivitelben és anyagkombinációban tartalmaz hidraulikatömlőket a mobil és helyhez kötött hidraulika minden alkalmazásához.

  • Elasztomer vagy hőre lágyuló anyagból
  • Egy vagy két réteg acélfonattal ellátott nyomástartó berendezések
  • Nyomáshordozók akár hat réteg spirálisan tekercselt huzalból
  • Textil nyomástartók a rugalmasság és a súlymegtakarítás érdekében
  • 5 és 76 mm közötti névleges átmérő, 500 bar nyomásig terjedő nyomástartományok
  • Tökéletes együttműködésre tervezett alkatrészek
  • Helyszíni tanácsadás tapasztalt technikusoktól

   Azt, hogy egy adott célra melyik hidraulikatömlő-vezeték a legmegfelelőbb, csak tapasztalattal és know-how-val lehet megbízhatóan meghatározni. A HANSA-FLEX folyadékszakértői átfogó tanácsadást nyújtanak, és örömmel mutatják meg Önnek az anyagválasztás és a rendszertervezés révén történő optimalizálási lehetőségeket. A HANSA-FLEX világszerte működő bármelyik kirendeltségénél felveheti a kapcsolatot csapatainkkal. Terepi szerviztechnikusaink szívesen találkoznak Önnel közvetlenül a helyszínen is, és tanácsot adnak a hidraulikatömlő-vezetékek telepítésével kapcsolatban.

  • A bevált HANSA-FLEX minőségben gyártva

   A HANSA-FLEX technikusai Németország több mint 450 telephelyén előre összeszerelt, beépítésre kész hidraulikatömlő-vezetékeket gyártanak az X-CODE adatok vagy az Ön mintái alapján. A tömlőket szakszerűen krimpelik, tesztelik és tisztítják. Ezekre az előre összeszerelt hidraulikatömlő-vezetékekre a legmagasabb minőségi szabványok vonatkoznak. Az eredmény a hidraulikatömlő és a csatlakoztatott szerelvény közötti szivárgásmentes, pozitív kapcsolat, amely még nagy nyomáson is garantálja a biztonságos használatot.

  Prémium tömlővezetékek nagynyomású alkalmazásokhoz

  A HANSA-FLEX kifejlesztett egy hidraulikatömlő-családot szélsőséges nyomáscsúcsokhoz és nagy dinamikus terhelésekhez, akár 450 bar nyomásig, DN 31-től DN 51-ig terjedő méretekben. A maximális teljesítményt hosszú élettartammal és lenyűgözően magas nyomásállósággal kombinálja, amelyet a tesztek során bizonyítottak.

  Tömlővel kapcsolatos szolgáltatások

  A HANSA-FLEX a tömlősorok sorozatgyártásán kívül különböző megoldásokat kínál az egyedi, előre összeszerelt megoldások gyártására is, közvetlenül a helyszínen. Emellett tapasztalt folyadékszakértőink segítenek és tanácsot adnak Önnek.

  • Tömlősor sorozatgyártás

   Központi brémai tömlővezeték-sorozatgyártó üzemünk telepítésre kész hidraulikai, nagynyomású, PTFE és ipari tömlővezetékeket gyárt nagy vagy kis tételben OEM-beszállítók számára. Nálunk kiváló folyamatbiztonságra és a minőségi szabványoknak való megfelelésre számíthat. Raktári termékmenedzsment és logisztikai eljárásainkat is az Ön igényeihez igazítjuk.

   Tudjon meg többet
  • Plant-in-plant gyártás a folyamat hatékonysága érdekében

   A HANSA-FLEX üzemen belüli gyártásával Ön a hidraulikatömlők és más alkatrészek házon belüli folyamatokkal összhangban történő gyártásának előnyeit élvezheti.

   • A szükséges komponensek csak a szükséges sorrendben állnak rendelkezésre.
   • Az esetlegesen szükséges, előre nem látható kiigazításokat a helyszínen gyorsan elvégezzük.
   • Az alkatrészek azonnali rendelkezésre állása, nincs raktározási költség
   Tudjon meg többet
  • Tömlők kezelése X-CODE-val

   Minden hidraulikatömlő-vezeték egyedi X-CODE-ot kap az egyedi azonosítás érdekében. A HANSA-FLEX bármelyik fióktelepe felhasználhatja az X-CODE-ban szereplő információkat a megfelelő cikk gyártásához. A MY.HANSA-FLEX ügyfélportállal együtt használva az X-CODE tökéletes eszköz ügyfeleink számára az összes tömlővezetékük kezeléséhez.Az ügyfelek egy könnyen áttekinthető adatbázisban egy pillantással láthatják a legfontosabb információkat, például a következő ellenőrzés vagy csere időpontját.

  • Cső- és tömlőszerelés komplett üzemek számára

   Szerviztechnikusaink és szerelőcsapataink minden csövet és tömlőt felszerelnek a gépekre, rendszerekre vagy mobil hidraulikus egységekre. Ennek érdekében először azonosítják az optimalizálási lehetőségeket, figyelembe véve a pozíciókat, a méreteket, a kialakítást, az anyagválasztást és a hatékonyságot. A következő lépés az, hogy egyeztetnek Önnel egy időablakot a munkára, majd végrehajtják a szükséges intézkedéseket.

  • Fokozott biztonság a professzionális tömlőellenőrzésnek köszönhetően

   A hidraulikatömlőket és a csatlakozásokat rendszeresen ellenőrizni kell. A személyzet, a hidraulikus rendszerek és a gépek biztonsága attól függ, hogy a hidraulikatömlő-vezetékek hibátlanok és hibásak legyenek. A vizsgálatok során figyelembe kell venni a DGUV-szabályokat és a német munkavédelmi törvényt (BetrSichV), valamint a vonatkozó termék- és vizsgálati szabványokat. A HANSA-FLEX szakértői ismerik az összes vonatkozó jogszabályt és irányelvet, így minden vizsgálat megfelel a törvényi előírásoknak.

  Kiválasztott HANSA-FLEX termékek a hidraulikatömlőkhöz

  Tartozékok

  A HANSA-FLEX tömlővezetékei számos alkalmazásban kiváló minőségükkel nyűgöznek le. A HANSA-FLEX tartozékportfóliójának termékei nem csak az érzékeny tömlőrészeket védik olyan…

  Tudjon meg többet

  Tömlő szerelvények

  A HANSA-FLEX által tervezett és gyártott szerelvények tökéletesen illeszkednek a megfelelő tömlő típushoz. Ezek garantálják a biztonságos és szivárgásmentes csatlakozást.…

  Tudjon meg többet

  Kuplungok

  A csatlakozók a legjobb választás olyan helyzetekben, amikor gyorsan kell a szerelvényeket cserélni, a gépeket biztonságosan összekapcsolni, vagy a mobil…

  Tudjon meg többet