Nyelv kiválasztása

Esc

Segítségnyújtás és kapcsolatfelvétel

Az Ön közvetlen kapcsolata velünk

Kérdése van szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban? Vagy segítségre van szüksége?

Azonnali kiszolgálás
+36 30 552 6600

Hétfő - péntek

7:30 - 16:00

Szombat, vasárnap és munkaszüneti napok nem vehetők igénybe.

Vagy talán nem is olyan közvetlen?

Vasárnap és ünnepnapok nem vehetők igénybe

Lépjen kapcsolatba velünk
Kapcsolatfelvételi lehetőségek
Segítség és támogatás közvetlenül a helyszínen
Keresse meg a legközelebbi fiókot

Esc

Adja meg magának a legjobb áttekintést. 0,00 eurótól havonta.

Az X-CODE Manager a My.HANSA-FLEX ügyfélportálon a kényelmes szoftveres megoldás a hidraulikus rendszerek kezeléséhez. Az X-CODE Managerben létrehozhatja és kezelheti személyre szabott adatbázisát a hidraulikus tömlővezetékeire vonatkozó összes lényeges információval. A szoftver segít Önnek abban, hogy rendszereit mindig biztonságosan és a jogszabályoknak megfelelően üzemeltesse. Élvezze a gépek, alkatrészek és tervezett időpontok legjobb áttekintését, miközben optimalizálja a szervizelési feladatok jövőbeli tervezését.

Menj közvetlenül a my.hansa-f oldalra

Mondjon le a saját készítésű táblázatokról

Der X-CODE Manager kann mehr für Sie leisten als jede Tabellenkalkulation. Die browserbasierte Software-Lösung wurde eigens für die Instandhaltung entwickelt und bietet Ihnen alle wichtigen Funktionalitäten für die Verwaltung Ihrer Hydraulik-Schlauchleitungen. Sie können den X-CODE Manager als Desktop-Version oder mobile App nutzen. Nutzen Sie den individuellen digitalen Steckbrief mit allen relevanten Informationen für jede einzelne Schlauchleitung. Bilden Sie Ihren Maschinenpark in eigenen Ordnerstrukturen ab und erfassen Sie Daten offline direkt an der Maschine. Führen Sie mit Hilfe des Prüfmoduls selbst die regelmäßigen Sichtprüfungen nach DGUV und BetrSichV durch und verwalten Sie digitale Prüfprotokolle an einem zentralen Ort. Entdecken Sie noch viel mehr praktische Funktionen für Ihre Abläufe.

Csak az x-code manager képes minderre

 • Minden részlet

  Gyűjtse össze a tömlővezetékeire vonatkozó összes információt digitálisan, egy helyen.

 • Minden gép

  Szervezze a helyszíneket, gépeket és alkatrészeket testreszabott mappastruktúrákban.

 • Minden tervezett időpontban

  Rendszerezze az összes szerviz- és ellenőrzési időközöket praktikus áttekintésekben.

 • Minden jogi követelmény

  Előnyök a BetrSichV szerinti vizuális ellenőrzések elvégzésekor a jogszabályoknak megfelelő ellenőrzési modulunkban.

Tudjon meg többet az x-code managerről

Haben wir Sie schon überzeugt? Schauen Sie sich direkt die verschiedenen Lizenz-Pakete an.

 • Félreérthetetlen és hibátlan. Több milliószor bizonyított.

  A tömlőazonosítás az X-CODE segítségével a megelőző karbantartás alapját képezi a hidraulikában. Az X-CODE egy egyedi alfanumerikus kód, amely az Ön hidraulikatömlő vezetékének és a jövőben a szűrők, nyomásakkumulátorok és egyéb alkatrészek összes jellemzőjét jelöli. Az X-CODE Manager tárolja az alkatrészek összes X-CODE-ját, valamint a karbantartáshoz és a cserealkatrészek megrendeléséhez szükséges összes releváns adatot és funkciót.

 • Még soha nem láttad ilyen formában a tömlővezetékeket.

  Az X-CODE Manager számos lehetőséget kínál Önnek a hidraulikatömlő-vezetékek gyors és egyszerű kezeléséhez. Kombinálja az egyes tömlővezetékek összes lényeges funkcióját egy személyre szabott digitális profilban, és adjon hozzá olyan információkat, mint a gép hozzárendelése, az ellenőrzési dátumok és a nyilvántartások. Szervezze meg megelőző karbantartását pontosan úgy, ahogyan szeretné és az igényeinek megfelelően. Strukturálja személyre szabott adatbázisát pontosan az Ön igényei szerint.

 • Az Ön személyes karbantartási központja.

  A jól áttekinthető kezdőlap jó kiindulópont az X-CODE Managerrel való munkához. Intuitív módon találja meg az utat a különböző területek között, hogy gyorsan hozzáférjen a kívánt információkhoz. Naponta frissített, legfrissebb áttekintést kaphat az összes tömlővonaláról, gépéről és szervizelési időpontjáról. Rendszerezze a jogszabályban előírt ellenőrzésekkel és a jogszabályoknak megfelelő dokumentációval kapcsolatos összes lényeges információt.

 • Szervizelési célokból ossza fel gépeit praktikus egységekre.

  A szoftver gépekre vonatkozó részével hatékonyan és kényelmesen kezelheti a gépek és berendezések teljes gyűjteményét. Alosztályozza gépeit különböző összetevőkre az Ön által kívánt részletességgel. Rendelje pontosan az egyes tömlővonalakat az alkatrészekhez, hogy optimalizálja a szervizidőpontok tervezését.

 • A szoftverben pontosan úgy ábrázolja a műveletek struktúráját, ahogyan az a valóságban is van.

  Rendszerezze a karbantartási dátumokat áttekinthető, saját maga által meghatározott mappákba. Rendezze az információkat a kívánt részletezettségi szintre, például helyszín, részleg, gyártóüzem, gép vagy berendezés szerint. Az X-CODE Manager személyre szabott adatbázisában tetszés szerint ábrázolhatja szervezetének struktúráját.

 • Mindig mindent gyorsan megtalál, minden alkalommal

  Használja a kényelmes, minden területre kiterjedő élő keresést, hogy gyorsan és közvetlenül megtalálja a szükséges információkat, például X-CODE-okat, mappákat, gépeket vagy dátumokat. Keressen az X-CODE áttekintésében az Önt érdeklő jellemzők, például a leltári számok, költségközpontok vagy dokumentumszámok között, és használjon kontextuskeresést a szűrt eredményekben. Megbízhatóan kereshet az egyes eredményrészletekben, hogy a hibás vagy hiányos X-CODE-okra vonatkozó összes információt megkapja.

 • A megfelelő időben történő ellenőrzés és újrarendelés nem véletlenül történik.

  A szerviztervezés optimalizálása a jogszabályban előírt kockázatértékelés és besorolás alapján minden egyes tömlővezetékre vonatkozóan. Tervezze meg és rögzítse a jövőbeli karbantartási és karbantartási időpontokat. Tekintsen előre és rendelje meg a szükséges csere tömlővezetékeket néhány egérkattintással.

 • A BetrSichV és a DGUV szerinti jogszerű ellenőrzés.

  Használja az EXPERT-engedélyben található vizsgálati modult a BetrSichV és a DGUV szerinti ismétlődő szemrevételezéses vizsgálatok házon belüli, külső támogatás nélküli elvégzéséhez. A szoftver lépésről lépésre végigvezeti a hidraulikavezeték-technológiára hivatalosan felhatalmazott személyeket az ellenőrzésen, lehetővé téve az adatok kényelmes és közvetlen bevitelét, elkerülve ezzel a későbbi átírási hibákat. Az ellenőrzési modul folyamatosan frissül, így Ön mindig a legfrissebb helyzetről van tájékoztatva a jogszabályi követelmények tekintetében (EXPERT-engedély és magasabb szintű engedély).

 • Négy szerep minden egyes példányhoz.

  Határozza meg a megfelelő felhasználói jogosultsági koncepciókat az adataihoz, és használja ezeket a folyamatok és a hidraulikus berendezések karbantartási folyamatainak optimalizálásának alapjául. Rendelje felhasználóit a négy szerepkör valamelyikéhez különböző felhasználói jogosultságokkal: a csak olvasási jogosultságtól a teljes körű adminisztrációig. Egyedi olvasási engedélyek meghatározása minden egyes felhasználó és számítógép számára (EXPERT licenc és magasabb licenc).

 • Használja az alkalmazást bármikor útközben és offline.

  Használja az X-CODE Manager-t a FLEXIBLE licenccel a táblagéppel vagy okostelefonnal közvetlenül a gépen. Szerkesztheti adatait a praktikus off-line üzemmódban, ha nincs internet-hozzáférése. Így nem kell fáradságosan leírnia a kódokat és az esetleges átírási hibákat (FLEXIBLE licenc és magasabb licenc).

Örömmel teszünk még többet az ön számára

tömlőkezelési szolgáltatáscsomag számos szolgáltatással a megelőző karbantartáshoz és a rendszerek szervizeléséhez.

Tudjon meg többet most

Minden vállalat számára megfelelő megoldás

Az X-CODE Manager különböző licenccsomagokban, szoftver mint szolgáltatás megállapodás részeként is használható. A HANSA-FLEX ügyféltanácsadója mindig szívesen segít Önnek a vállalata számára legmegfelelőbb megoldás kiválasztásában. Vegye fel velünk a kapcsolatot a hbu@hansa-flex.com e-mail címen, vagy hívjon minket a +49 (0)421 48907 766-os telefonszámon, ha még nincs megnevezett kapcsolattartója a HANSA-FLEX-nél. Egyik ügyféltanácsadónk a lehető leggyorsabban felveszi Önnel a kapcsolatot. Több felhasználót szeretne engedélyezni az X-CODE Managerhez, mint a fentiekben szerepel? Annyi bővítményt adhat hozzá, ahány további felhasználóra, egyenként 10 további felhasználóra.

Wir machen gerne noch mehr für sie