Nyelv kiválasztása

Esc

Segítségnyújtás és kapcsolatfelvétel

Az Ön közvetlen kapcsolata velünk

Kérdése van szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban? Vagy segítségre van szüksége?

Azonnali kiszolgálás
+36 30 552 6600

Hétfő - péntek

7:30 - 16:00

Szombat, vasárnap és munkaszüneti napok nem vehetők igénybe.

Vagy talán nem is olyan közvetlen?

Vasárnap és ünnepnapok nem vehetők igénybe

Lépjen kapcsolatba velünk
Kapcsolatfelvételi lehetőségek
Segítség és támogatás közvetlenül a helyszínen
Keresse meg a legközelebbi fiókot

Esc

Works-in-works: gyártás közvetlenül a helyszínen

Azonnal rendelkezésre álló anyagok és alkatrészek – ez a HANSA-FLEX gyártelepi gyártási szolgáltatásának nagy előnye. Az integrált gyártóműhelyeket munkatársaink a helyszínen bocsátják rendelkezésre. Ők biztosítják a szükséges alkatrészeket Just-In-Sequence az Ön gyártósoraihoz. Sokéves tapasztalatunknak köszönhetően a hidraulikatömlők és -alkatrészek gyártása terén bizonyítottan sikeres megoldásokat tudunk nyújtani.

Építési munkák szolgáltatása - áttekintés

Teljes körű szolgáltatás az Ön gyártóterme számára

 • Átfogó szolgáltatás

  Átfogó helyszíni termékválaszték: a gyáron belüli szolgáltatásunk által biztosított nagyfokú anyagellátottság lehetővé teszi a szükséges alkatrészek gyors és helyszíni gyártását. Ezenfelül megtakarítást érhet el a raktározási költségeken, mivel az anyagok a szállítást követően gyorsan, közvetlenül a helyszínen, a gyártási igényeknek megfelelően kerülnek felhasználásra. Minden szükséges anyagot közvetlenül a helyszínen dolgoznak fel. Számíthat például arra, hogy a szükséges alkatrészek már a műszak kezdetén rendelkezésre állnak.

 • Hozzáértő kapcsolattartók

  Használja ki helyszíni támogatásunkat, és támaszkodjon tapasztalt munkatársainkra. Egy egyszerű tömlővezetéktől kezdve a bonyolult erőműegységeken át egészen a prototípusgyártásig, a hidraulikus alkatrészek gyártása terén számíthat ránk és átfogó kompetenciánkra. Gondoskodunk arról, hogy folyamataink teljes mértékben szinkronban legyenek és integrálódjanak az Ön gyártási folyamataiba.

 • Az alkalmazottak képzése

  Gyárközi szolgáltatásunk részeként képzést biztosítunk az Ön alkalmazottai számára. A képzés részletezi, hogy mit kell fontosnak tartani termékeink felszerelésekor vagy telepítésekor. Az Ön alkalmazottai lépésről lépésre megtanulják, hogyan kell gyártani és helyesen beépíteni. Így megelőzheti a meghibásodásokat és elkerülheti a végfelhasználók reklamációit.

Ezek az ön előnyei

A works-in-works szolgáltatás jelentősen megkönnyíti a napi feladatokat

  • A pótalkatrészek azonnali rendelkezésre állása
  • Hozzáértő kapcsolattartó partner közvetlenül a helyszínen
  • Egyénre szabott és hatékony megoldások
  • Csökkentett raktározási költségek
  • Az esetlegesen szükséges, előre nem látható kiigazításokat a helyszínen gyorsan elvégezzük.
  • Mi viseljük a raktározás adminisztrációs költségeit.

Integrált szolgáltatások

A works-in-works szolgáltatás egyszerűen több

 • Optimalizált logisztika

  A hidraulikatömlő-vezetékek gyártása mellett munkatársaink a raktározással és a házon belüli logisztikával is foglalkoznak, így Ön teljes mértékben és maradéktalanul az összeszerelésre vagy a telepítésre koncentrálhat. A szükséges anyagokat az aktuális igényeknek megfelelően rendeljük meg – szükség esetén a szükséges tömlővezetékek akár 24 órán belül a helyszínen lehetnek. A megrendelés közvetlenül az ERP-rendszerbe kerül, így az Ön adminisztratív költségei jelentősen csökkennek.

 • Átfogó tanácsadás

  Különös hangsúlyt fektetünk arra, hogy a teljes bizalom alapján dolgozzunk Önnel. Mivel teljes mértékben az Ön helyszíni termelésére összpontosítunk, minden helyzetben megtaláljuk a legjobb megoldást. Minden kihívást elfogadunk, és soha nem veszítjük szem elől az összképet, még a bonyolult folyamatfolyamatok esetében sem. Ha szeretné optimalizálni gépeit és berendezéseit, állunk rendelkezésére, hogy aktívan támogassuk Önt, és hatékony fejlesztési javaslatokat nyújtsunk be Önnek.

Ez is érdekelheti önt

Hidraulikus műhelykonténerek

Legyen szó egy viharos tengeri fúrótoronyról, jeges építkezésről a hegyekben, forró sivatagi régióról, egy nagyszabású projektről vagy a HANSA-FLEX ipari…

Tudjon meg többet

Mérnöki tevékenység

A HANSA-FLEX tapasztalt szakemberei támogatják Önt a hidraulikus rendszerek és alkatrészek tervezésével és projekttervezésével kapcsolatos valamennyi feladatban a tervezéstől a…

Tudjon meg többet

Képzés és szemináriumok

Az oktatás a legjobb eszköz a szakképzett munkaerőhiány leküzdésére A HANSA-FLEX aktív tudásátadást alkalmaz a tapasztalt szakemberektől a tanoncok, az…

Tudjon meg többet