Nyelv kiválasztása

Esc

Segítségnyújtás és kapcsolatfelvétel

Az Ön közvetlen kapcsolata velünk

Kérdése van szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban? Vagy segítségre van szüksége?

Azonnali kiszolgálás
+36 30 552 6600

Hétfő - péntek

7:30 - 16:00

Szombat, vasárnap és munkaszüneti napok nem vehetők igénybe.

Vagy talán nem is olyan közvetlen?

Vasárnap és ünnepnapok nem vehetők igénybe

Lépjen kapcsolatba velünk
Kapcsolatfelvételi lehetőségek
Segítség és támogatás közvetlenül a helyszínen
Keresse meg a legközelebbi fiókot

Esc

Optimális raktárkezelés a HANSA-FLEX segítségével

A folyadéktechnológiával kapcsolatos mindenben az Ön rendszerpartnereként célunk, hogy csökkentsük a rutinszerű üzleti tevékenységekre fordított időt, hogy Ön az értékteremtő tevékenységekre koncentrálhasson. Szolgáltatásaink közé tartozik, hogy támogatjuk Önt raktározási folyamatainak szisztematikus optimalizálásában, hogy csökkentsük a cikkek keresésével töltött felesleges időt, és hatékonyabb anyagáramlást tervezzünk. Önnel együttműködve megtaláljuk az Ön igényeinek leginkább megfelelő megoldást.

Hatékony rendelési és raktározási folyamatok

Nemcsak megbízható alkatrészszállítók vagyunk, hanem tapasztalatunkkal és szaktudásunkkal is támogatjuk Önt, mindig azzal a céllal, hogy növeljük megrendelési és raktározási folyamatainak jövedelmezőségét.

 • A készlet optimalizálása

  Egy szabványosított cikklistát készítünk és tartunk fenn az Ön számára. Ez a lista képezi a hatékony raktárkezelés alapját. A cikklista meghatározza a folyamatos anyagfelhasználást, és lehetővé teszi az Ön raktárterületeinek hatékony kihasználását. Meghatározzuk az összes anyagcsoportot, amelyre szüksége van a zökkenőmentes termelési folyamat biztosítása érdekében. Egyablakos szolgáltatóként megbízhatóan ellátjuk Önt a meghatározott szabványos anyagokkal. Ez lehetővé teszi, hogy konszolidálja beszállítói listáját, és megtakarítsa az áruk megrendelésekor felmerülő adminisztrációs költségeket. A HANSA-FLEX segítségével rugalmas szállítási időközöket választhat, amelyek megfelelnek az Ön fejlődő igényeinek.

 • Az alkatrészek megfelelő tárolása

  Az alkatrészeket úgy kell tárolni, hogy minőségüket és eltarthatósági idejüket ne befolyásolja hátrányosan por, folyadékok vagy nagy hőmérséklet-ingadozás. Az alkatrészek mechanikai sérülésének kockázatát a rájuk eső vagy rájuk guruló tárgyak miatt a lehető legkisebbre kell csökkenteni. Nagy szakértelemmel rendelkező munkatársaink mindig rendelkezésre állnak, hogy tanácsokkal és gyakorlati segítséggel támogassák Önt széleskörű, gyakorlatban bevált ismereteikkel és készségeikkel. Ezek közé tartozik például a raktári rendszerek és áruk szisztematikus elhelyezése, hogy lerövidítsék az Ön alkalmazottainak a gyalogos távolságokat és a szükséges elemek keresésére fordított időt. Ez biztosítja, hogy semmi ne akadályozza az alkatrészek és gépek elérhetőségét.

 • Megoldások a nagy áruforgalomhoz

  A nagyobb vállalatoknak ennek megfelelően több alkatrészre van szükségük, és az automatizált rendelési és raktározási folyamatok egyre fontosabbá válnak. Eljön az a pont, amikor az anyagszükségletek írásos rögzítése és a megrendelések kézi bevitele túl sok időt vesz igénybe ahhoz, hogy az egész folyamat hatékony maradjon. Beszéljen szokásos HANSA-FLEX ügyféltanácsadójával a megrendelési folyamatok digitalizálásának lehetőségeiről, például egy szkenneres megoldással, vagy azok kanban rendszerrel történő automatizálásáról. Egy másik lehetséges módja a nagy áruforgalom optimalizálásának az lenne, ha készletalapú megközelítést alkalmazna az alkatrészkészletével kapcsolatban.

Ügyfélközpontú raktárkezelés a HANSA-FLEX segítségével

Garantáljuk az áruk rendelkezésre állását, és proaktív támogatást nyújtunk Önnek, hogy a kapcsolódó folyamatokat úgy alakítsuk ki, hogy azok a lehető legkényelmesebbek és legjövedelmezőbbek legyenek az Ön számára.

 • Csökkentett tárolási és anyagköltségek

  A hatékony raktárkezelés minimalizálhatja a lekötött tőkét és a selejtes alkatrészeket.

 • Jelentős időmegtakarítás

  Rövidebb sétatávolságok, csökkentett adminisztrációs költségek a megrendelésekkel kapcsolatban, és a szisztematikus optimalizálásnak köszönhetően nincs felesleges időveszteség a keresésben.

 • Mindent egyetlen forrásból

  A HANSA-FLEX az Ön megbízható egyablakos boltja az összes szükséges alkatrész tekintetében.

 • Digitális megoldások

  Előkészítjük az utat és biztosítjuk a felszerelést az Ön digitalizált raktárához.

A tökéletes szolgáltatáscsomag minden vállalat számára

A HANSA-FLEX szolgáltatások széles skáláját kínálja, amelyek rugalmasan alkalmazkodnak az Ön igényeihez, hogy a teljes megoldás tökéletes legyen az Ön vállalata számára.

A fő raktár készletezése

A HANSA-FLEX raktározási rendszerei

Folyamatoptimalizált raktárkezelés

Konzignációs raktár kialakítása

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

Alkalmazottaink rendszeresen ellenőrzik az Ön raktárában lévő árukat. Feltöltik a készletet, és megjegyzik, mely termékek fogyóban vannak. Alternatív megoldásként munkatársaink egyszerűen kiszállítják Önnek a megrendelt árucsomagokat.

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

Ha kívánja, mi szállítjuk Önnek az összes szükséges raktári tárolórendszert, például polcos állványokat, dobozokat és fiókokat. Munkatársaink teljes körűen felszerelik és feltöltik ezeket készletekkel, tisztán és rendben tartják, így mentesítve Önt ettől a feladattól.

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

Profitáljon a nagyobb rendelkezésre állási biztonságból, a kevesebb folyamatlépésből és a zökkenőmentesebb belső logisztikából. A HANSA-FLEX szakértői segítenek Önnek felismerni a raktárában rejlő optimalizálási lehetőségeket, majd célzottan kihasználni azokat. Gyakran nagyon kis változtatásoknak is nagy hatása lehet.

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

Megfelelő körülmények között az Ön HANSA-FLEX raktára bizományi raktárként is kialakítható. Ez azt jelenti, hogy az előre raktározott alkatrészek a felhasználásig a HANSA-FLEX tulajdonában maradnak, és csak ezután állítanak ki számlát a felhasznált mennyiségről.

Egyéb raktározási és logisztikai szolgáltatások

Szkenneres megoldások

Igen, szkennelünk! A HANSA-FLEX szkenneres megoldásai lehetővé teszik, hogy a folyadéktechnológia áruszükségletét a raktárban vagy a gyártósoron gyorsabban meghatározhassa, és…

Tudjon meg többet

Összeállítás

Rendszerpartnerként a HANSA-FLEX telepítésre kész kész készleteket kínál, amelyek tartalmaznak harmadik féltől származó és a HANSA-FLEX által szállított alkatrészeket is.…

Tudjon meg többet

Kanban szállítás

A HANSA-FLEX egy optimálisan konfigurált, személyre szabott logisztikai rendszer részeként kínál kanban-szállítást. A kanban-elvű szállítás nagyon alkalmas a következetesen szervezett…

Tudjon meg többet