Nyelv kiválasztása

Esc

Segítségnyújtás és kapcsolatfelvétel

Az Ön közvetlen kapcsolata velünk

Kérdése van szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban? Vagy segítségre van szüksége?

Azonnali kiszolgálás
+36 30 552 6600

Hétfő - péntek

7:30 - 16:00

Szombat, vasárnap és munkaszüneti napok nem vehetők igénybe.

Vagy talán nem is olyan közvetlen?

Vasárnap és ünnepnapok nem vehetők igénybe

Lépjen kapcsolatba velünk
Kapcsolatfelvételi lehetőségek
Segítség és támogatás közvetlenül a helyszínen
Keresse meg a legközelebbi fiókot

Esc

Az alkatrészek és komponensek pontosan akkor érkeznek, amikor szükség van rájuk a kanban szállítás segítségével

A HANSA-FLEX egy optimálisan konfigurált, személyre szabott logisztikai rendszer részeként kínál kanban-szállítást. A kanban-elvű szállítás nagyon alkalmas a következetesen szervezett termelési rendszerrel és széles alkatrészigénnyel rendelkező vállalatok számára. A rövid szállítási útvonalak és a Just-In-Time szállítás a gyártósorra pontosan akkor, amikor szükség van rá, jelentősen csökkentheti a beszerzési költségeket.

A kereslet és a kínálat pontos integrációja

 • Raktározás és szállítás közvetlenül a gyártósorra

  A kanban rendszer a pull elv alapján működik. Ennek lényege, hogy két azonos töltésű tárolóedényt használunk. Az árukat csak az egyik tartályból veszik ki. Csak amikor ez a tároló üres, akkor adnak ki utánpótlási megbízást, és az árut a második tárolóedényből veszik ki.

  Az utánpótlási rendelés időben megérkezik, és még azelőtt, hogy a második konténerben lévő összes árut felhasználták volna. Az árukat nem kell egy központi raktárban tárolni, ami több raktárterületet igényelne.

 • Mobil kereslet meghatározása szkennerrel

  Az üres tárolóedények valós idejű szkennelésével az ügyfél raktárkezelő rendszerén keresztül a legközelebbi HANSA-FLEX fióknak jelentik az áruk iránti igényt. A HANSA-FLEX fiók munkatársai ezután pontosan a kívánt mennyiségben veszik fel a kívánt árut. Amint az ügyfél üres tárolóedényét újra feltöltötték, azt ismét beolvassák és töltöttként regisztrálják. Az áruk feltöltése mindig a first-in first-out elv szerint történik, így egyetlen új cikk sem tárolódik túl sokáig. Ez különösen fontos a korlátozott eltarthatósági idejű áruk esetében. A hidraulikatömlők például csak legfeljebb két évig tárolhatók. Ezt követően már nem használhatóak fel.

 • Megoldásközpontú tanácsadás és együttműködés

  A HANSA-FLEX logisztikai szakértői átfogó tanácsot adnak Önnek arról, hogy a kanban-rendszer bevezethető-e és hogyan valósítható meg az Ön gyártóüzemében. A tapasztalt szakemberek a helyszínen elvégzik a felmérést, és képzett szemükkel a rejtett lehetőségeket és széleskörű szaktudásukat felhasználva megtalálják az Ön számára leghatékonyabb megoldást.

  Kérésre a HANSA-FLEX átveszi a kanban rendszerben lévő összes áru teljes raktározását és logisztikáját, beleértve a szortírozást és a szállítást közvetlenül a gyártósorra.

Az ön előnyei a kanban rendszerrel

A HANSA-FLEX kanban rendszerrel számíthat arra, hogy az anyag akkor áll rendelkezésre, amikor szüksége van rá, megtakaríthatja a raktárterületet és csökkentheti a beszerzési költségeket.

 • Több idő az alaptevékenységre

  A HANSA-FLEX biztosítja, hogy a megfelelő áruk a megfelelő időben a megfelelő helyen rendelkezésre álljanak.

 • Minimális lekötött tőke

  Az alkatrészeket a szükségleteknek megfelelően szállítják, és nincsenek raktáron tartott feleslegek.

 • Készletként szállított termékek

  Az előre összeállított alkatrészcsoportok önálló alkatrészként kezelhetők a kanban leltárban.

 • Kis ökológiai lábnyom

  Újrafelhasználható tartályok, kartondobozok használata nélkül, csökkentett szállítási igény és súly.

További raktározási és logisztikai szolgáltatások a HANSA-FLEX-től

Összeállítás

Rendszerpartnerként a HANSA-FLEX telepítésre kész kész készleteket kínál, amelyek tartalmaznak harmadik féltől származó és a HANSA-FLEX által szállított alkatrészeket is.…

Tudjon meg többet

Works-in-works

Azonnal rendelkezésre álló anyagok és alkatrészek - ez a HANSA-FLEX gyártelepi gyártási szolgáltatásának nagy előnye. Az integrált gyártóműhelyeket munkatársaink a…

Tudjon meg többet

Raktárkezelés

A folyadéktechnológiával kapcsolatos mindenben az Ön rendszerpartnereként célunk, hogy csökkentsük a rutinszerű üzleti tevékenységekre fordított időt, hogy Ön az értékteremtő…

Tudjon meg többet