Nyelv kiválasztása

Esc

Segítségnyújtás és kapcsolatfelvétel

Az Ön közvetlen kapcsolata velünk

Kérdése van szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban? Vagy segítségre van szüksége?

Azonnali kiszolgálás
+36 30 552 6600

Hétfő - péntek

7:30 - 16:00

Szombat, vasárnap és munkaszüneti napok nem vehetők igénybe.

Vagy talán nem is olyan közvetlen?

Vasárnap és ünnepnapok nem vehetők igénybe

Lépjen kapcsolatba velünk
Kapcsolatfelvételi lehetőségek
Segítség és támogatás közvetlenül a helyszínen
Keresse meg a legközelebbi fiókot

Esc

Hajlított csövek a HANSA-FLEX folyadéktechnológiához

A hajlított csöveket nem csak szűk beépítési helyzetekben, hanem összetett csőrendszereknél is használják. A HANSA-FLEX egy csőhajlító központot hozott létre, amelyhez a vállalat minden kirendeltsége hozzáférhet. A HANSA-FLEX csőhajlító központban különböző anyagokból hajlított precíziós csöveket gyártanak valamennyi fióktelepünk számára. A csövek minden elterjedt csatlakozási típussal és a bevált HANSA-FLEX minőségben kaphatók.

Igény beküldése

Bent pipes manufactured with absolute precision

Két rövid videó érdekes betekintést nyújt a gyártási folyamatokba a schönebecki HANSA-FLEX csőhajlító központban és a weixdorfi speciális szerelvénygyártó üzemben.

 • Hajlított csövek és speciális szerelvények

  A HANSA-FLEX a legmodernebb technológiák alkalmazásával és első osztályú minőségben, a legnagyobb pontossággal tervez és gyárt hajlított csöveket és speciális szerelvényeket.

 • HANSA-FLEX high-tech csőhajlító cella

  A csúcstechnológiás csőhajlító cella dolgozói tökéletesen ismerik az összes szükséges gyártási lépést a hosszra vágott cső beadásától a hajlított cső helyes tárolásáig.

Megbízható szakértelem és minőség

A HANSA-FLEX kihasználja a szakosodott részlegek közötti szinergiákat, hogy a csövek és a speciális szerelvények gyártása során a legmagasabb vevői elvárásoknak is megfeleljen.

 • A csőhajlító központ és az ágak kéz a kézben dolgoznak

  Die Experten im HANSA‑FLEX Rohrbiegezentrum verfügen über die Biegekompetenz und das Know-how in der Fluidtechnik, um auch komplexe Herausforderungen zu meistern. Sie arbeiten eng mit den Spezialisten aus den HANSA‑FLEX Niederlassungen zusammen. Dadurch sind bestmögliche Beratung und optimale Abläufe von der Konzeption bis zur Fertigung gewährleistet. HANSA‑FLEX übernimmt auf Wunsch gern die Bereitstellung von montagefertigen Rohrsätzen inklusive Just-in-time-Lieferung direkt an die Montageplätze der Kunden, damit auch nach dem Biegen alles rund läuft.

 • A csőrádiuszok alakjának ellenőrzése

  Die Biegeexperten von HANSA‑FLEX ermitteln anhand einer Computersimulation alle erforderlichen Daten für das jeweilige Biegeprojekt. Wird der in der Hydraulik angewendete Ovalisierungsgrad von 10 % im Bogenbereich während der Simulation überschritten, erfolgt die Biegung über einen Innendorn, um die Einengung des Rohrquerschnitts zu verhindern.

  Eine reduzierte Ovalisierung sorgt dafür, dass im Rohrsystem weniger Turbulenzen auftreten und erhöht dadurch die Effizienz.

 • Jól felszerelt gyártócsarnok

  Für die verschiedenen Anforderungen an der Rohrgeometrie werden unterschiedliche Maschinen benötigt. Der umfassende Maschinenpark im Rohrbiegezentrum ermöglicht es HANSA‑FLEX, eine große Bandbreite von Biegeaufgaben schnell und in höchster Qualität durchzuführen.

  HANSA‑FLEX erweitert den Maschinenpark fortlaufend, um neben höchster Präzision auch maximale Fertigungsflexibilität zu gewährleisten. Neben einer vollautomatisierten Biegezelle stehen rund 20 weitere CNC Maschinen bereit.

A HANSA-FLEX hajlított csövek pontosan megfelelnek az ön igényeinek

A HANSA-FLEX mindig arra törekszik, hogy a lehető legjobb színvonalon teljesítse az ügyfelek minden egyedi igényét. A speciális csövek és szerelvények gyártása úgy van felszerelve, hogy az ügyfelek számára minden projekt megvalósítási lehetőségeinek széles választékát kínálja.

 • Nagyon nagy pontosság

  A termék teljes hosszától függően akár 0,3 mm-es gyártási pontosság.

 • Pontosan méretre gyártás

  Legfeljebb 6000 mm hosszú és 4,00-101,60 mm átmérőjű csövek.

 • Gyártási rugalmasság

  Szerszámok széles választéka az Ön igényeinek megfelelő tökéletes sugár kialakításához.

 • Minden rendelkezésre álló anyag

  A HANSA-FLEX precíziós acélcsöveket hajlít rozsdamentes acélból vagy rézből

Megvalósíthatósági ellenőrzés és egyedi alkatrészek

A HANSA-FLEX hajlított csöveket, speciális csöveket és speciális szerelvényeket gyárt különböző gyakorlati formákban gyorsan, pontosan és a bevált minőségben, amely alkalmas az OEM beszállítók számára vagy cserealkatrészként.

 • Számítógépes szimulációk segítségével meghatározott hajlítási paraméterek

  A HANSA-FLEX minden hajlított csőre vonatkozó megkeresést először megvalósíthatósági vizsgálatnak vet alá. Ez egy olyan szoftver segítségével történik, amely vizualizált szimulációt készít. A szoftver figyelembe veszi az összes paramétert, mint például a hajlítási hossz, a nyúlás és a visszarugózási értékek. Ezután kiszámítja a pontos fűrészelési hosszt, hogy a cső a hajlítás után beépítésre készen illeszkedjen. A szimuláció eredményét egy megfelelő CNC hajlítógépen valósítják meg. A legyártott prototípust egy mérőkar segítségével ellenőrzik, és összehasonlítják a törzsadatokkal. Ha minden méret egyezik, a megvalósíthatósági tesztet sikeresen elvégezték, és a HANSA-FLEX technikus zöld utat ad a gyártásnak.

 • Speciális csövek és szerelvények Weixdorftól

  A folyadéktechnológia gyakran igényel egyedi csöveket és szerelvényeket. A HANSA-FLEX Drezdában-Weixdorfban speciális csövek és szerelvények gyártására létrehozott egy speciális gyártóközpontot, amely ezeknek a különleges kihívásoknak felel meg. Itt minden alkatrész, legyen szó akár egyedi darabokról, akár nagy szériákról, számítógéppel vezérelt pontossággal készül. A balra-jobbra hajlítási technológiának köszönhetően még a bonyolult csőgeometriák is megvalósíthatók. A toronyszerszámként való tervezés lehetővé teszi különböző sugarak megvalósítását egy munkamenetben. A HANSA-FLEX így nagy rugalmasságot és rövid szállítási határidőket tud kínálni a személyre szabott csatlakozásokhoz.

 • Speciális csövek és szerelvények a HANSA-FLEX-től

  A HANSA-FLEX speciális megoldások gyártásakor számos szolgáltatás előnyeit élvezheti.

  A hajlított csővezetékek és speciális szerelvények területén szerzett sokéves gyártási tapasztalatukra támaszkodva szakértőink a legösszetettebb speciális kialakításokat is pontosan az Ön igényei szerint tudják megvalósítani.

  • Precíziós csövek hidraulikatömlőkkel kombinálva
  • A kereskedelemben kapható összes csatlakozási változat szállítható
  • Többszörösen hajlított csövek, adapterek, gyűjtők vagy gyűjtőcsövek
  • Előre összeszerelt alkatrészcsoportok a gyors telepítéshez
 • További szolgáltatások és termékek

  Csővég-feldolgozás

  A HANSA-FLEX a csővégek megmunkálásának különböző módszereivel előállított csatlakozástípusok választékát kínálja. A HANSA-FLEX a kiváló minőségű vágógyűrűs és karimás csatlakozások…

  Tudjon meg többet

  Tágulási hézagok

  A dilatációs hézagok megbízhatóan veszik fel a hőmérsékletkülönbségek, az alapozás vagy a pontatlan beépítés okozta hossz- és szögváltozásokat. Megvédik a…

  Tudjon meg többet

  Csőszerelvények

  A hidraulikus rendszerekben az alkatrészek közötti átmenetek mindig alapos megfontolást igényelnek. A HANSA-FLEX csőszerelvényei a DIN EN ISO 8434-1 és…

  Tudjon meg többet