Nyelv kiválasztása

Esc

Segítségnyújtás és kapcsolatfelvétel

Az Ön közvetlen kapcsolata velünk

Kérdése van szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban? Vagy segítségre van szüksége?

Azonnali kiszolgálás
+36 30 552 6600

Hétfő - péntek

7:30 - 16:00

Szombat, vasárnap és munkaszüneti napok nem vehetők igénybe.

Vagy talán nem is olyan közvetlen?

Vasárnap és ünnepnapok nem vehetők igénybe

Lépjen kapcsolatba velünk
Kapcsolatfelvételi lehetőségek
Segítség és támogatás közvetlenül a helyszínen
Keresse meg a legközelebbi fiókot

Esc

Az ügyfelek és a rugalmasság középpontjában 1962 óta

A HANSA-FLEX története hat évtizeddel ezelőtt egy kis garázsban kezdődött Achimban, Bréma közelében. 1962-ben Joachim Armerding üzletember megkezdi a hidraulikatömlők gyártását és értékesítését, megalapozva ezzel a mai HANSA-FLEX AG-t. A vállalat a következő években bőséges növekedést tapasztal Németországban, mielőtt 1989-ben nemzetközi szintre lép. Ma a HANSA-FLEX egy globális családi vállalkozás, külföldi leányvállalatokkal mind az öt kontinensen.

Az 1960-as évek

  • 1962

    Joachim Armerding megalapítja a Joachim Armerding Industriebedarf vállalatot, megalapozva ezzel a későbbi HANSA-FLEX AG-t. A vállalat a Bréma melletti Achimban lévő házának garázsában működik. Itt szerelte össze az első tömlővezetékeket a “zöld munkapadján”, amely ma is látható a vállalat székhelyén.

  • 1965

    A növekvő kereslet és az ügyfelek igénye a kiváló minőségű hidraulikatömlők iránt arra késztette Joachim Armerdinget, hogy egy korábbi brémai vízvezetékszerelő műhelyben létrehozza első műhelyét. Az első alkalmazottat még ugyanabban az évben vette fel.

  • 1969

    Az 1960-as évek közepén az éves forgalom először haladja meg a 100 000 DM-et. Osnabrückben egy régi asztalosműhelyben megnyílik a második fióktelep. A barát és társ Günter Buschmann vezeti ezt a fióktelepet, aki nem sokkal később társul a céghez.

Az 1970-es évek

1972 —   Az első székhely felújításának felavatása Bréma-Mahndorfban. Ugyanebben az évben megnyitja kapuit a harmadik fióktelep az alsó-szászországi Elze-ben.

/

1974 — A negyedik duisburgi telephely létrehozásával a Joachim Armerding Industriebedarf név már nem megfelelő. A vállalat új neve HANSA-FLEX.

/

1975 — Bevezetik az első egységes vállalati logót, amelyet 1989-ig használnak, és amelyen egy tömlő és egy szabványos szerelvény látható. Már ekkor is a HANSA-FLEX vörös színét használták a vállalat színeként.

/

1977 — A több mint 25 alkalmazottal a HANSA-FLEX először ér el tízmillió márka feletti éves forgalmat.

/
/

Az 1990-es évek

1990 — A BJU/ASU Joachim Armerdinget nevezi meg az év vállalkozójának 1990-ben. Schwerinben megnyílik az első fióktelep az “új” szövetségi államokban.

/

1993 — A brémai székhelyen megkezdi működését az automatizált kisalkatrész-raktár (AKL). Nem sokkal később felépül egy második adminisztrációs épület.

/

1995 — Az alapító családok második generációja kerül vezetői pozícióba: Thomas Armerdinget és Uwe Buschmannt nevezik ki ügyvezető igazgatónak.

/

1997 — A HANSA-FLEX megnyitja első Európán kívüli fióktelepét a törökországi Iskenderunban.

/

1999 —  Az USA-beli Billings/Montana és a brazíliai Blumenau telephelyek megnyitásával,

/
/

2010 - 2019

2010 – A HANSA-FLEX GmbH-ból HANSA-FLEX AG lesz. A részvények az alapító családok kezében maradnak. Thomas Armerding lesz az igazgatótanács elnöke, helyettese Uwe Buschmann.

/

2010 – Geisenfeldben megnyílik a második központi raktár, amely a dél-németországi és dél-európai üzleteket látja el.

/

2011 – A HANSA-FLEX megkapja a DIN EN ISO 14001 tanúsítványt (környezetgazdálkodás).

/

2012 – A HANSA-FLEX ünnepli fennállásának 50. évfordulóját. A gyorshidraulikai szolgálatnak világszerte 384 fióktelepe és 269 járműve van.

/

2012 – A HANSA-FLEX megnyitja saját gyakornoki kirendeltségét Kassel közelében. A teljes kirendeltséget a HANSA-FLEX AG gyakornokai irányítják.

/

2012 – Joachim Armerding, a vállalat alapítója létrehozza a HANSA-FLEX Alapítványt. Célja az oktatás és a képzés előmozdítása, beleértve a diákok támogatását is.

/

2013 – A HANSA-FLEX alkalmazás és az online shop megkönnyíti a kapcsolattartást, valamint az információk, szolgáltatások és termékek elérését.

/

2015– A vállalat alapítója, Joachim Armerding 80 éves korában elhunyt. Armerding úr soha nem hagyta abba a munkát, és mindig megtalálható volt az irodájában, a cég brémai székhelyén.

/

2019 – Alina Armerding, Thorben Buschmann és Cedric Buschmann személyében az alapító családok harmadik generációja érkezik a vállalathoz.

/
/

Ezek a témák is érdekelhetik önt

Menedzsment

A HANSA-FLEX név 1962 óta a minőséget és az innovációt jelenti. A HANSA-FLEX még globálisan tevékenykedő, világszerte terjeszkedő és egyre…

Tudjon meg többet

Éves jelentés

A HANSA-FLEX egy globális családi vállalkozás és a világ egyik vezető rendszerpartnere a fluidtechnológia területén. Az elmúlt üzleti évben 40…

Tudjon meg többet

Karrier

A HANSA-FLEX-nél a gépek és a mérnöki munka iránti szenvedély köt össze bennünket. Ön mindig új kihívásokat keres? Érdekli a…

Tudjon meg többet