Nyelv kiválasztása

Esc

Segítségnyújtás és kapcsolatfelvétel

Az Ön közvetlen kapcsolata velünk

Kérdése van szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban? Vagy segítségre van szüksége?

Azonnali kiszolgálás
+36 30 552 6600

Hétfő - péntek

7:30 - 16:00

Szombat, vasárnap és munkaszüneti napok nem vehetők igénybe.

Vagy talán nem is olyan közvetlen?

Vasárnap és ünnepnapok nem vehetők igénybe

Lépjen kapcsolatba velünk
Kapcsolatfelvételi lehetőségek
Segítség és támogatás közvetlenül a helyszínen
Keresse meg a legközelebbi fiókot

Esc

HANSA-FLEX csővezetékek folyékony és gáznemű közegekhez

A HANSA-FLEX csővezeték-termékcsalád tágulási kötéseket, hajlított csöveket és speciális szerelvényeket tartalmaz folyadékokhoz, gázokhoz és hűtővízhez. A HANSA-FLEX legkorszerűbb gyártási technológiái abszolút pontosságot, a legmagasabb minőséget és gyors gyártást biztosítanak, hogy pontosan megfeleljenek az ügyfél előírásainak. A HANSA-FLEX saját innovatív csőformázó rendszerével, a HF-Formmal, amely hamarosan elérhetővé válik, új mércét állít fel a csatlakozástechnológiában.

Az ön szakembere mindenben, ami a csővezetékekkel kapcsolatos.

A HANSA-FLEX mindent kínál ügyfeleinek, amire szükségük van ahhoz, hogy gépeiket és rendszereiket biztonságos, kiváló minőségű csővezetékekkel szereljék fel.

Csőhajlítások

A hajlított csöveket nem csak szűk beépítési helyzetekben, hanem összetett csőrendszereknél is használják. A HANSA-FLEX egy csőhajlító központot hozott létre,…

Tudjon meg többet

Csővég-feldolgozás

A HANSA-FLEX a csővégek megmunkálásának különböző módszereivel előállított csatlakozástípusok választékát kínálja. A HANSA-FLEX a kiváló minőségű vágógyűrűs és karimás csatlakozások…

Tudjon meg többet

Tágulási hézagok

A dilatációs hézagok megbízhatóan veszik fel a hőmérsékletkülönbségek, az alapozás vagy a pontatlan beépítés okozta hossz- és szögváltozásokat. Megvédik a…

Tudjon meg többet

Jó okok a HANSA-FLEX csővezetékeinek használatára

Ezek a pontok különböztetik meg a HANSA-FLEX-et a többiektől, mint a kiváló minőségű csővezetékek specialistáját.

 • A legmagasabb minőségi szabványok

  Az ügyfél igényeinek megfelelő, pontosan és a szabványoknak megfelelően gyártott csővezeték-alkatrészek.

 • Vezető technológiák

  A HANSA-FLEX csúcskategóriás gépekkel gyárt termékeket, és saját innovatív megoldásokat fejleszt.

 • Rendszermegoldások ugyanabból a forrásból

  Egyetlen kapcsolattartó partner mindenhez, és minden alkatrész úgy van kialakítva, hogy tökéletesen működjön együtt.

 • Évtizedes tapasztalat

  Tanácsadás és gyártás tapasztalt, számos iparágra kiterjedő know-how-val rendelkező szakértőktől.

A legmodernebb technológiák és alapos szaktudás

 • Érintésmentes geometria rögzítés és közvetlen adatátvitel

  A HANSA-FLEX a tervezéshez és ellenőrzéshez használt egyik eszköze egy mérőkar. Az érintés nélküli szkennelés lézer- vagy infravörös technológiával rögzíti a geometriákat. Az eredményekből létrehozott 3D modelleket összehasonlítják az ügyfél 3D adataival, és további tervezéshez használják fel. Az általánosan elérhető CAD-szoftverekkel való közvetlen kommunikáció lehetővé teszi az adatok gyors feldolgozását. A házon belüli szoftvermegoldások lehetővé teszik a megvalósíthatósági ellenőrzések gyors elvégzését. Az adatok interfészeken keresztül közvetlenül is átvihetők CAD-alkalmazásokba.

 • Mindig a legkorszerűbb

  A csővezetékekkel és szolgáltatóikkal szemben egyre nagyobb elvárás a szűk beépítési helyeken nyújtott nagy teljesítmény, a méretre szabott egyedi tételek, a gyors szállítási idő és a teljes nyomon követhetőség. A HANSA-FLEX nem sajnálja az energiát, hogy a berendezések szállítói megfeleljenek a piac növekvő igényeinek.

  Folyamatosan bővítjük például további gépekkel a gyártóüzemeket, javítjuk az adathálózatot, valamint bővítjük raktárainkat és gyártóközpontjainkat, hogy garantáljuk a maximális rugalmasságot és rendelkezésre állást.

 • Technical support

  A HANSA-FLEX mindig rendelkezésre áll a csővezetékek tervezéséhez szükséges műszaki tanácsadással és támogatással. A vállalat sokéves tapasztalata és számos iparágban szerzett szakértői tudása nagyban segíti az ügyfeleket a kezdeti mintatervezés, a prototípusok készítése vagy az új projektek tervezése során.

További csővezetékes termékek és szolgáltatások

 • Csőbilincsek a gyors és egyszerű vezetékszereléshez

  A HANSA-FLEX egyenáramú motorokat (12, 24 és 48 V) szállít 0,5-3,0 kW teljesítményű kompakt egységekhez, valamint váltakozó áramú / háromfázisú motorokat B3/B14, B3/B5 és B5 típusokban és energiahatékonysági osztályokban (IE2, IE3) 0,54-63 kW teljesítményig. Különleges feszültségekkel, nagyobb teljesítménnyel, frekvenciaváltókkal és más energiahatékonysági osztályokkal rendelkező egyéb változatok kérésre rendelhetők.

  Translated with DeepL.com (free version)

  Az online boltba
 • Kombinált tömlő-csővezetékek előszerelése

  A HANSA-FLEX öntött alumíniumból, hegesztett vagy mélyhúzott acéllemezből készült tartályokat szállít acélfedéllel és tömítésekkel. Egységgyártó központunk más változatokat is képes gyártani az Ön egyedi igényeinek megfelelően.

  • Alumíniumtartályok: hasznos térfogat 3,0 l és 123 l között
  • Acéltartályok: hasznos térfogat 6,0 l-től 375 l-ig
  • Tartozékok széles választéka: folyadékszintjelzők, tömített fedelek, töltőszűrők és tartályfűtések
  További információk
 • A legmagasabb minőség az egész vonalon

  A hőcserélők optimális hőmérsékleten tartják a folyadékokat. Az olaj-levegő hűtőket közvetlenül raktárkészletről szállítjuk, valamint kérésre olyan változatokat is, mint a hidraulikusan hajtott ventilátorral vagy lemezes hőcserélőkkel ellátott hűtők.

  • Elektromos ventilátorhajtás 230V / 400V
  • Hűtőteljesítmény 0,02 kW-tól 1,1 kW-ig
  • Termosztátok tartozékként kaphatók
  További információk
 • Testreszabott komponenscsoportok

  A fogaskerék-áramosztók lehetővé teszik a motorok és a hengerek szinkron működtetését. A HANSA-FLEX webáruházban a fogaskerekes áramláselosztók opcionálisan nyomáskorlátozó és fáziskorrekciós szelepekkel is kaphatók.

  • 0-2 méretben
  • 2-utas és 4utas kivitelben
  • Elemenkénti áramlás 0,7 l/min és 25,9 l/min között
  Kapcsolatfelvétel
 • Számos iparágban otthon van

  A HANSA-FLEX átfogó ismeretekkel rendelkezik az ipar számos területén, amelyeket arra használunk, hogy valódi versenyelőnyöket biztosítsunk ügyfeleink számára.

  • Szélenergia
  • Elektronika
  • Vasútépítés
  • Építőipari üzem
  • Mezőgazdasági technológia
  • Helyhez kötött hidraulika
 • További termékek a HANSA-FLEX-től

  Csőszerelvények

  A hidraulikus rendszerekben az alkatrészek közötti átmenetek mindig alapos megfontolást igényelnek. A HANSA-FLEX csőszerelvényei a DIN EN ISO 8434-1 és…

  Tudjon meg többet

  Karimák

  A HANSA-FLEX karimás szerelvények ideálisak nagy átmérőjű, nagynyomású alkalmazásokhoz és korlátozott beépítési helyzetekhez A karimás csatlakozások eredendően ellenállnak az erős…

  Tudjon meg többet

  Hidraulikatömlők

  A hidraulikatömlők biztonságosan szállítják a folyadékot a rendszeren keresztül. Rugalmasságuknak köszönhetően nagyon kevés beépítési helyet igényelnek. A HANSA-FLEX termékcsalád elasztomer…

  Tudjon meg többet