Nyelv kiválasztása

Esc

Segítségnyújtás és kapcsolatfelvétel

Az Ön közvetlen kapcsolata velünk

Kérdése van szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban? Vagy segítségre van szüksége?

Azonnali kiszolgálás
+36 30 552 6600

Hétfő - péntek

7:30 - 16:00

Szombat, vasárnap és munkaszüneti napok nem vehetők igénybe.

Vagy talán nem is olyan közvetlen?

Vasárnap és ünnepnapok nem vehetők igénybe

Lépjen kapcsolatba velünk
Kapcsolatfelvételi lehetőségek
Segítség és támogatás közvetlenül a helyszínen
Keresse meg a legközelebbi fiókot

Esc

Folyadék- és vezetékrendszer-technikai képzés

Az oktatás a legjobb eszköz a szakképzett munkaerőhiány leküzdésére A HANSA-FLEX aktív tudásátadást alkalmaz a tapasztalt szakemberektől a tanoncok, az alkalmazottak és az ügyfelek felé. A HANSA-FLEX képzést és oktatást kínál a folyadék- és vezetéstechnika területén, valamint hidraulikus szakemberek számára képzési programokat, amelyeket partnerével, a Nemzetközi Hidraulika Akadémiával (IHA) közösen végez.

Minden képzés és szeminárium

Elméleti és gyakorlati szakértelem

 • Képzés az első alapelvektől a felfrissítő tanfolyamokig

  A HANSA-FLEX és az IHA tanfolyamai és szemináriumai olyan személyeknek szólnak, akiknek mindennapi munkájukban a hidraulika is szerepet játszik. A hidraulika területén kínált képzés az alapszinttől az egyes témák, például a projekttervezés vagy a rendszerkarbantartás sokkal mélyebb speciális ismereteiig terjed. A gyakorlatorientált képzés lehetőséget nyújt a korábbi tanfolyamokon tanult elmélet kipróbálására. A hidraulika területén dolgozók számára kulcsfontosságú képesítés a BetrSichV és a TRBS 1203-2019 szerinti hatósági engedélyes képzés. A tapasztalt munkatársak számára felfrissítő tanfolyamokat tartanak, hogy tudásukat a technika, az alkalmazás és a biztonság tekintetében a technika jelenlegi állásának megfelelő szintre emeljék. Minden képzést tanúsított szakértők tartanak.

 • A legújabb technológiával kapcsolatos képzés és annak használata

  Az IHA minden telephelyén modern és teljesen felszerelt szemináriumi termekkel, valamint a legmodernebb technológiával felszerelt hidraulikus oktatópadokkal rendelkezik Linzben, Stockstadtban és Drezdában. Itt a résztvevők élvezettel tanulnak a hidraulikus rendszerekkel kapcsolatos mindennapi feladatokról, és arról, hogyan lehet azokat úgy kialakítani, hogy hatékonyabbak, biztonságosabbak legyenek, és jobban betöltsék rendeltetésüket. Külön meg kell említeni a Stockstadt am Rhein-i Coreumban elérhető képzést. A Coreum központban, ahol több, kifejezetten a képzésre kialakított kis építkezési terület található, a HANSA-FLEX és az IHA mellett gépgyártók is részt vesznek. A résztvevők a megszerzett hidraulikai ismereteket közvetlenül a gyakorlatban, valós körülmények között alkalmazhatják, ami segít a tanultak megszilárdításában.

 • Házon belüli szemináriumok az IHA-ban vagy az ügyfél telephelyén

  A különböző németországi és külföldi helyszíneken tartott képzések mellett az IHA házon belüli képzéseket is biztosít. Ez a képzés történhet a HANSA-FLEX egy közeli kirendeltségén vagy az ügyfél telephelyén. Ha érdeklődik munkatársai képzése iránt, vagy bármilyen kérdése van a képzéssel kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Mindig szívesen segítünk Önnek.

  Kapcsolatfelvétel

A személyzetet hivatalosan "felhatalmazott személyeknek" kell képezniük.

Foglaljon időpontot a kétnapos szemináriumra, amelyen az Ön személyzete olyan szakismereteket szerezhet, amelyek révén hivatalosan felhatalmazott személyként ellenőrizheti a hidraulikus vezetéktechnológiát a BetrSichV és a TRBS 1203-2019 szerint. Ez a szeminárium házon belül is megtartható.

A képesítések megalapozzák a sikert

The courses and seminars provided jointly by HANSA‑FLEX and the IHA transfer top-class specialist knowledge from which hydraulics companies and their customers benefit in terms of safety and quality.

 • Szerezzen piaci elismerést szakértelmének

  A megfelelően képzett és képzett személyzet lenyűgözi az ügyfeleket.

 • Fokozott költséghatékonyság

  A nagyobb tudás és készségek csökkentik a hibák számát, miközben növelik a termelékenységet és a folyamatok hatékonyságát.

 • Az üzemi biztonság javítása

  A résztvevők megismerkednek a személyes és a vállalati felelősségre vonatkozó jogi rendelkezésekkel.

 • Tanúsítvány a képzés elvégzéséről

  A sikeresen elvégzett képzést az IHA tanúsítja és országosan elismeri.

További előnyök az Ön számára

 • Minősített, gyakorlati tapasztalattal rendelkező oktatók
 • Interaktív szemináriumi modulok
 • Kiscsoportok az intenzív tudásátadáshoz
 • 11 képzési helyszín Németország-szerte

Elemi hidraulika képzés

Hidraulika I - Az alapok

Hidraulika II - Haladó szeminárium

Felhatalmazott személy

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

A résztvevők megértik a hidraulikus rendszerek tervezési elveit. Ez magában foglalja az ipari hidraulika tipikus alkatrészeinek kialakítását, működését és szimbólumait, az alkatrészek összekapcsolását a hidraulikai áramköri rajzokon és a hibaelhárítás alapjait.

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

A haladó szeminárium olyan témákat tartalmaz, mint az ipari hidraulika speciális alkatrészeinek kialakítása és funkciói, a hidraulikai alkatrészek kiválasztása, az alapvető áramköri rajzok elkészítésének módja, az áramköri rajzok és a hidraulikai áramkörök kapcsolásai, valamint az alapvető áramkörök felépítése és vizsgálata.

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

A képzést követően a résztvevőket a munkáltatójuk az ellenőrzésekre jogosult személyként azonosíthatja. Többek között megtanulják a hidraulikus vezetékberendezésekre vonatkozó legfontosabb szabványokkal, irányelvekkel és a munkáltatói felelősségbiztosítási szövetségek követelményeivel való munkavégzést.

Szakértői tudás első kézből

Az IHA szakértőinek sokéves tapasztalata olyan értékes tudásforrás, amely máshol nem található meg.

Anne-Sophie Hänske

Koordináció és közkapcsolatok, IHA

Das könnte sie auch interessieren

Folyadékkezelés

Az olajápolás kulcsfontosságú tényező a hidraulikus rendszerek és berendezések zavartalan működésének biztosításában. A folyadékban lévő szennyeződések súlyos következményekkel járhatnak. A…

Tudjon meg többet

Mérnöki tevékenység

A HANSA-FLEX tapasztalt szakemberei támogatják Önt a hidraulikus rendszerek és alkatrészek tervezésével és projekttervezésével kapcsolatos valamennyi feladatban a tervezéstől a…

Tudjon meg többet

Karrier

A HANSA-FLEX-nél a gépek és a mérnöki munka iránti szenvedély köt össze bennünket. Ön mindig új kihívásokat keres? Érdekli a…

Tudjon meg többet