Nyelv kiválasztása

Esc

Segítségnyújtás és kapcsolatfelvétel

Az Ön közvetlen kapcsolata velünk

Kérdése van szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban? Vagy segítségre van szüksége?

Azonnali kiszolgálás
+36 30 552 6600

Hétfő - péntek

7:30 - 16:00

Szombat, vasárnap és munkaszüneti napok nem vehetők igénybe.

Vagy talán nem is olyan közvetlen?

Vasárnap és ünnepnapok nem vehetők igénybe

Lépjen kapcsolatba velünk
Kapcsolatfelvételi lehetőségek
Segítség és támogatás közvetlenül a helyszínen
Keresse meg a legközelebbi fiókot

Esc

Ptfe tömlők kémiai kihívást jelentő alkalmazásokhoz

A HANSA-FLEX PTFE tömlők a legtöbb közeggel szembeni kiváló kémiai ellenállásukkal, nagyfokú rugalmasságukkal és hosszú élettartamukkal tűnnek ki. Az élelmiszer- és gyógyszeriparban íz- és szagsemlegességük, valamint bakteriológiai biztonságuk miatt ideálisak potenciálisan problémás termékek szállítására. A hajóépítésben vagy a repülőgépiparban a PTFE tömlők biztonságosan szállítják az üzemanyagot vagy a hűtővizet.

Online shop

Ptfe tömlők a HANSA-FLEX-től az alkalmazások széles skálájához

 • Szinte bármilyen közeghez alkalmas

  A HANSA-FLEX PTFE tömlők alkalmasak folyékony, szilárd és gáznemű közegekhez a -60 °C-tól +260 °C-ig terjedő széles hőmérséklettartományban. Különösen ajánlott a vegyiparban, az autóiparban, az elektromos és az orvostechnikai iparban való használatra. A PTFE tömlőket a hajóépítésben és az élelmiszeriparban is használják.

  • Az alapanyag rendelkezik FDA jóváhagyással
  • Szinte minden vegyszerrel szemben ellenálló
  • Nagyon jó mechanikai tulajdonságok a hosszú távú tartósság érdekében
 • Kiterjedt termékválaszték

  A HANSA-FLEX PTFE tömlők DN 4 mm és DN 100 mm közötti névleges átmérővel kaphatók. Ezek a tömlők fémköpenyes, duplafalú vagy könyökös változatban kaphatók. Az antisztatikus PTFE tömlők alkalmasak EX zónákban való használatra. A speciális csatlakozásokra vonatkozó egyedi igényeket speciális szerelvényeink kínálatából tudjuk kielégíteni.

  • Névleges átmérők DN 4 mm-től DN 100 mm-ig
  • Krimpelt vagy bordázott csatlakozóelemek
  • Speciális szerelvények a HANSA-FLEX-től
 • A HANSA-FLEX széles körű szolgáltatásai

  Képzett munkatársaink tanácsot adnak Önnek a PTFE tömlők kiválasztásában és kialakításában. Az ügyfélspecifikus igényeket egyedi, kis tételben vagy sorozatban gyártott tételek formájában teljesítjük.

  • Átfogó tanácsadás a projekt minden fázisában, telefonon vagy a helyszínen
  • A legújabb vizsgálati módszerek alkalmazása a minőségbiztosításban
  • Rendkívül rugalmas megoldások tömlővezetékekhez és szerelvényekhez

Ptfe tömlősorok csúcsminőségű termékjellemzőkkel

Magas hőmérsékleti és vegyi ellenállásuk biztosítja, hogy a HANSA-FLEX kiváló minőségű PTFE-termékei számos alkalmazási területen a tömlősorok igazi mindeneseiként teljesítsenek.

 • Élelmiszerek számára alkalmas (FDA)

  Szag- és ízsemleges, könnyen tisztítható és bakteriológiailag biztonságos.

 • Hajógyártásra jóváhagyva

  A HANSA-FLEX megfelel a DNV, a Lloyd’s Register és az American Bureau of Shipping követelményeinek.

 • Kiemelkedően tartós

  Hosszú élettartam az UV- és rezgésállóságnak köszönhetően, éghetetlen.

 • Kiváló tapadásgátló tulajdonságok

  A kiváló tapadásgátló tulajdonságok lehetővé teszik a ragadós anyagok problémamentes szállítását.

Tudjon meg többet a PTFE tömlővezetékek gyártásáról

A HANSA-FLEX PTFE tömlők a tartósságuknak, rugalmasságuknak, valamint a vegyi anyagokkal és az időjárással szembeni nagyfokú ellenállásuknak köszönhetően lenyűgözően jól teljesítenek számos területen, például a vegyiparban, az autóiparban, az elektromos és az orvostechnikai iparban. Kiváló tapadásgátló tulajdonságaiknak köszönhetően ideálisak olajok, gyanták és festékek szállítására, szag- és ízsemlegességüknek köszönhetően pedig megfelelnek az élelmiszeriparban való használatra vonatkozó FDA-követelményeknek. A HANSA-FLEX egyedi darabonként vagy sorozatgyártásban gyártja a tömlősorokat az ügyfél egyedi igényeinek megfelelően. A digitálisan támogatott folyamatok nemcsak egyenletesen magas minőséget, hanem kiváló rendelkezésre állást is biztosítanak.

Az online shopba

Ptfe tömlő változatok

Spirálisan tekercselt PTFE hullámos tömlő

PTFE sima tömlő

Extrudált PTFE hullámos tömlő

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

A PTFE-szalagot spirálisan tekercselik, és további teflonbevonatú üvegszállal látják el. A szalag végső összeolvasztása szinterezéssel teszi a tömlőt rendkívül tömörré, valamint alkalmassá a rezgéscsillapításra és a dinamikus mozgások befogadására.

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

A paszta extrudálásnak nevezett eljárás során a finoman porított PTFE-t nyomás alatt egy gyűrűs szerszámon keresztül préselik, majd szinterezik. A sima tömlők könnyebben tisztíthatók, mint a hullámos tömlők, kevesebb turbulenciát okoznak, és nagyobb nyomást tesznek lehetővé. Azonban nagyon hajlamosak a gyűrődésre és sérülésre.

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

Az extrudált PTFE csőből készült tömlő nagyon rugalmas a hullámosításnak köszönhetően, amely lehetővé teszi a peremes csatlakozások rögzítését is A PTFE hullámosított tömlőket orvosi berendezésekben, a vegyiparban és az élelmiszeriparban, valamint agresszív vagy forró közegek szállítására használják.

Csúcsminőségű ipari tömlők a folyadékok specialistáitól

Kiterjedt termékportfóliónk az élelmiszeripartól az üzemanyag- és olajtömlőkig minden felhasználási területre tartalmaz ipari tömlőket. Nálunk megtalálja a megfelelő tömlőt a megfelelő anyagból, legyen az Viton, EPDM, PUR vagy NBR.

Ezek a témák is érdekelhetik önt

Fém tömlők

A fémtömlőkhöz használt anyagok rendkívül ellenállóvá teszik őket a korrózióval és a kopással szemben. Kiváló hőmérséklettűrésük, vákuumszilárdságuk és kiemelkedően alacsony…

Tudjon meg többet

Ipari tömlők

Az ipari tömlőket ott alkalmazzák, ahol a közeget nem energiaátvitelre használják. Az ipari tömlők a közegek széles skáláját szállítják a…

Tudjon meg többet

Testreszabott összeszerelés

Fióktelepeinken mintadarabok alapján és az ügyfél egyedi igényei szerint alacsony, közepes és magas nyomású alkalmazásokhoz méretre szabott hidraulikatömlő-vezetékeket állítunk össze…

Tudjon meg többet