Nyelv kiválasztása

Esc

Segítségnyújtás és kapcsolatfelvétel

Az Ön közvetlen kapcsolata velünk

Kérdése van szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban? Vagy segítségre van szüksége?

Azonnali kiszolgálás
+36 30 552 6600

Hétfő - péntek

7:30 - 16:00

Szombat, vasárnap és munkaszüneti napok nem vehetők igénybe.

Vagy talán nem is olyan közvetlen?

Vasárnap és ünnepnapok nem vehetők igénybe

Lépjen kapcsolatba velünk
Kapcsolatfelvételi lehetőségek
Segítség és támogatás közvetlenül a helyszínen
Keresse meg a legközelebbi fiókot

Esc

Intelligens megoldások a folyadéktechnológiához

Fedezze fel a HANSA-FLEX digitális szolgáltatásait! Rendeljen gyorsan és kényelmesen folyadéktechnikai alkatrészeket online áruházunkban, és könnyítse meg a tömlővezetékek karbantartásának megszervezését az X-CODE Manager szervizportállal. Profitáljon a korszerű szkennertechnológián alapuló gyorsabb és hibamentesebb adatátvitelből, a felhasználóbarát alkalmazásokból vagy az Ön és árumozgató rendszereink közötti EDI-interfészből.

HANSA-FLEX online bolt és x-code szolgáltatási portál

Látogasson el a felhasználóbarát HANSA-FLEX online áruházba, ahol több mint 80 000 cikk található a folyadéktechnológiával kapcsolatban. Töltse le az egyes cikkekkel kapcsolatos fontos információkat, például az alkalmazandó szabványokat, biztonsági adatlapokat és műszaki rajzokat. Két redundánsan felszerelt központi raktár garantálja a termékek magas rendelkezésre állását és a kevesebb leállási időt. Automatizált csomagolósorok biztosítják, hogy az Ön által megrendelt cikkek gyorsan kiszállításra kerüljenek.

 • A folyadékrendszerek karbantartás-menedzsmentjének megkönnyítése

  Az X-CODE Manager szervizportál megkönnyíti a hidraulikus tömlővezetékek karbantartásának kezelését. Létrehozhatja és kezelheti saját adatbázisát, amely tartalmazza a hidraulikus tömlővezetékekre vonatkozó összes lényeges információt, így mindig teljes képet kaphat gépeiről, alkatrészeiről és a tervezett időpontokról. Ez lehetővé teszi, hogy optimalizálja a szervizelési feladatok előre történő tervezését. Az X-CODE Managerrel kapcsolatos részletes információk itt találhatók:

  Olvassa tovább
 • Hatékonyabb folyamatok digitális szolgáltatásokkal

  Az intelligens HANSA-FLEX megoldások lehetővé teszik, hogy a megrendeléseket közvetlenül, külön lekérdezés nélkül adja le, másodpercek alatt meghatározza az anyagszükségletet, és a szállításokat pontosan integrálja a folyamatokba.

  Tudjon meg többet most!

Hatékonyabb folyamatok digitális szolgáltatásokkal

Az intelligens HANSA-FLEX megoldások lehetővé teszik, hogy a megrendeléseket közvetlenül, külön lekérdezés nélkül adja le, másodpercek alatt meghatározza az anyagszükségletet, és a szállításokat pontosan integrálja a folyamatokba.

Online-Shop

A HANSA-FLEX online áruházban a termékek kiválasztása és megrendelése gyors és egyszerű. A több mint 80 000 cikket áttekinthetően, kategóriákba…

Tudjon meg többet

Szkenneres megoldások

Igen, szkennelünk! A HANSA-FLEX szkenneres megoldásai lehetővé teszik, hogy a folyadéktechnológia áruszükségletét a raktárban vagy a gyártósoron gyorsabban meghatározhassa, és…

Tudjon meg többet

EDI és BMEcat

Az elektronikus adatcsere (EDI) lehetővé teszi a szabványosított üzleti adatok gyors továbbítását a vállalatok között. Az Ön és a mi…

Tudjon meg többet

Digitalizáció akadályok nélkül

A HANSA-FLEX digitális alkalmazásait úgy tervezték, hogy rendkívül praktikusak és felhasználóbarátok legyenek, hogy a felhasználók számára az analógról a digitálisra való átállás a lehető legegyszerűbb és legegyszerűbb legyen.

 • Használja ugyanazokat a bejelentkezési adatokat

  A HANSA-FLEX ügyfélként megadott bejelentkezési adatait az online áruházban és az összes alkalmazásban is használhatja.

 • Gyorsan megtanult alkalmazások

  Intuitív felhasználói felületeinknek köszönhetően digitális alkalmazásaink nagyon könnyen megtanulhatók.

 • Mentsd meg az erőforrásokat

  A HANSA-FLEX digitális szolgáltatásokkal operatív lépéseket, időt és papírt takaríthat meg.

Szisztematikus digitális szolgáltatások

A HANSA-FLEX rendszerszolgáltató mindenben, ami a folyadéktechnológiával kapcsolatos. Ez azt jelenti, hogy a koncepciótól a kivitelezésig alaposan átgondolt, személyre szabott megoldásokat és szakértői tanácsadást kínálunk Önnek. Ugyanez vonatkozik természetesen digitális szolgáltatásainkra is.

 • Tanácsadás tapasztalt szakértőktől

  A digitalizációt nem lehet elkerülni. Együttműködve Önnel megvizsgáljuk, hogy digitális megoldásaink közül melyik a legmegfelelőbb az Ön értékláncába való integrálásra.
  Először a HANSA-FLEX tanácsadója azonosítja Önnel együtt azokat a kifizetődő optimalizálási lehetőségeket, amelyeket digitális megoldásainkkal támogatni vagy optimalizálni lehetne. Közösen találjuk meg azt a megoldást, amelyik a legjobban megfelel az Ön igényeinek.

 • Szükség esetén beleértve az infrastruktúrát is

  Célunk, hogy minimális erőfeszítéssel a lehető legtöbb hasznot érje el. Szkenneres megoldásainkkal például örömmel kínálunk Önnek mindent, amire a digitális keresletkezeléshez szüksége van:

  • Szkennerek
  • Kódolt címkék
  • Polcok és tárolók
 • Az ügyféllel közösen kifejlesztve

  Digitális szolgáltatásaink esetében a hangsúly mindig a felhasználóbarátságon van. A HANSA-FLEX minden programja és digitális alkalmazása több tesztelési fázison megy keresztül, ahol a hangsúlyt ügyfeleink kívánságaira és javaslataira helyezzük.
  Kérésre kapcsolattartója szívesen oktatja Önt és csapatát digitális alkalmazásainkkal kapcsolatban, és válaszol minden kérdésére, hogy gyorsan és sikeresen elindulhasson.

 • Digitális szolgáltatások a legjobb HANSA-FLEX minőségben

  A HANSA-FLEX által nyújtott digitális szolgáltatásokba éppolyan sok know-how és tapasztalat fektethető be, mint a folyadéktechnológiai alkatrészeinkbe. Erre Ön is számíthat.

  • Házon belüli fejlesztés és programozás a HANSA-FLEX szakértői által
  • Szakképzett szakemberek hozzáértő tanácsadása
  • Következetes tanácsadás egy megnevezett kapcsolattartótól
  • Az összes szükséges frissítés végrehajtása a HANSA-FLEX-en keresztül
 • A HANSA-FLEX további szolgáltatásai

  Logisztikai megoldások

  Nyerjen időt és takarítson meg költségeket a HANSA-FLEX személyre szabott logisztikai megoldásaival. Önnel együttműködve optimális logisztikai koncepciót dolgozunk ki a…

  Tudjon meg többet

  Képzés és szemináriumok

  Az oktatás a legjobb eszköz a szakképzett munkaerőhiány leküzdésére A HANSA-FLEX aktív tudásátadást alkalmaz a tapasztalt szakemberektől a tanoncok, az…

  Tudjon meg többet

  Folyadékkezelés

  Az olajápolás kulcsfontosságú tényező a hidraulikus rendszerek és berendezések zavartalan működésének biztosításában. A folyadékban lévő szennyeződések súlyos következményekkel járhatnak. A…

  Tudjon meg többet