Nyelv kiválasztása

Esc

Segítségnyújtás és kapcsolatfelvétel

Az Ön közvetlen kapcsolata velünk

Kérdése van szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban? Vagy segítségre van szüksége?

Azonnali kiszolgálás
+36 30 552 6600

Hétfő - péntek

7:30 - 16:00

Szombat, vasárnap és munkaszüneti napok nem vehetők igénybe.

Vagy talán nem is olyan közvetlen?

Vasárnap és ünnepnapok nem vehetők igénybe

Lépjen kapcsolatba velünk
Kapcsolatfelvételi lehetőségek
Segítség és támogatás közvetlenül a helyszínen
Keresse meg a legközelebbi fiókot

Esc

A digitális interfész a HANSA-FLEXhez az edi és a bmecat segítségével

Az elektronikus adatcsere (EDI) lehetővé teszi a szabványosított üzleti adatok gyors továbbítását a vállalatok között. Az Ön és a mi árukezelő rendszerünk közötti EDI-interfész lehetővé teszi, hogy az e-közbeszerzés minden lépését még hatékonyabban kezelje. Az EDI-kapcsolat mellett a HANSA-FLEX azt a lehetőséget is felajánlja Önnek, hogy a BMEcat segítségével egyes HANSA-FLEX cikkeket integráljon az Ön által ismert beszerzési portálba.

Elektronikus adatcsere a nagy ügyfelek számára

Az EDI megkönnyíti a különböző vállalatok közötti e-közbeszerzési adatcserét, valamint gyorsabb és kevesebb hibát biztosít az árubeszerzési folyamatokban.

 • EDI-interfész beállítása a HANSA-FLEX-hez

  A HANSA-FLEX egy hosszú távú partnerség részeként az EDI-rendszerünkhöz való csatlakozást kínál az olyan ügyfeleknek, akiknek olyan követelményekkel kell szembenézniük, mint a teljes beszállítói integráció és a szorosan integrált folyamatok vagy a nagyon nagy adatátviteli volumen. Az EDI-interfészek programozásának összetettsége miatt a szolgáltatás csak olyan kiválasztott ügyfelek számára érhető el, akik a HANSA-FLEX-szel való nagy értékesítési volumen miatt sok erőforrást fordítanak árubeszerzési folyamataik kezelésére. Az EDI beállítása során a HANSA-FLEX az adatátvitelhez szabványos formátumokat, például EDIFACT, ODETTE, VDA, X12 és XML, valamint az Ön egyedi igényeinek megfelelő speciális megoldásokat is alkalmazhat.

 • A BMEcat beállítása a HANSA-FLEX segítségével

  A BMEcat a Bundesverband Materialwirtschaft, Einkauf und Logistik e. V. irányelveinek megfelelő szabványosított katalógusadat-csere formátum. A katalógusadatokat a HANSA-FLEX termékadatrendszeréből vonják ki és integrálják az Ön vállalatának rendszerébe. A HANSA-FLEX telepíti ezt a technológiát azon ügyfelek számára, akik digitális termékadatokat és egyedi követelményeket kívánnak termékkatalógusukban szerepeltetni. További előnye, hogy továbbra is használhatja megszokott beszerzési portálját, ahonnan minden speciális alkatrészt beszerez, és a HANSA-FLEX közvetlenül az Ön számára szállítja a megrendelt hidraulikus vagy pneumatikus alkatrészeket.

 • Digitális integráció három szakaszban

  Az EDI bevezetése a bonyolultságtól függően néhány napot vagy több hónapot is igénybe vehet. A telepítési folyamat mindig három fázisban zajlik. Az első fázisban meghatározásra kerülnek a szükséges paraméterek, például az adatformátum és a formázási szabványok verziója. Ezután következik egy kezdeti integrációs teszt, valamint a vállalat és a HANSA-FLEX közötti törzs- és anyagadatkészletek nagyon gondos összehasonlítása. A tesztelési fázisban kiterjedt teszteket végzünk, amely magában foglalja a tesztadatok cseréjét. Bizonyos esetekben korrekciókat kell végrehajtani, és meg kell ismételni az anyagadatok összehasonlítását. Az integráció az adatáramlás felügyeletét is magában foglaló beüzemelési fázissal fejeződik be.

Az edi az ön közvetlen forródrótja a HANSA-FLEXhez

A HANSA-FLEX EDI Service jól képzett csapata az Ön igényeinek megfelelően optimálisan beállítja az Ön digitális interfészét, így Ön a gyors elektronikus adatcsere minden előnyét kihasználhatja.

 • Rugalmas leképezés

  Ha nincs megfelelő szabványos módszer, a HANSA-FLEX az Ön egyedi igényei szerint konfigurálja az adatformátumot.

 • EDI-vel kapcsolatos több éves tapasztalat

  A HANSA-FLEX EDI-szakértői több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az ilyen típusú interfészek terén.

 • Szállítási tervek ütemezése az évre

  Az EDI használatával gyorsan és egyszerűen automatizálhatja a rutinszerű rendelési folyamatokat közép- vagy hosszú távon.

 • Erőforrások megtakarítása az EDI használatával

  Az EDI-n keresztüli rendelés jelentősen csökkenti a rendelési folyamat lépéseinek számát és a papírmunkával járó költségeket.

A HANSA-FLEX által kínált egyéb szolgáltatások

X-CODE tömlőazonosító rendszer

Az X-CODE, a HANSA-FLEX kódolási és azonosítási rendszere a gyakorlatban már milliószor bizonyított. Minden egyes tömlővezetéket az X-CODE alapján egyedileg…

Tudjon meg többet

Online-Shop

A HANSA-FLEX online áruházban a termékek kiválasztása és megrendelése gyors és egyszerű. A több mint 80 000 cikket áttekinthetően, kategóriákba…

Tudjon meg többet

Szkenneres megoldások

Igen, szkennelünk! A HANSA-FLEX szkenneres megoldásai lehetővé teszik, hogy a folyadéktechnológia áruszükségletét a raktárban vagy a gyártósoron gyorsabban meghatározhassa, és…

Tudjon meg többet