Nyelv kiválasztása

Esc

Segítségnyújtás és kapcsolatfelvétel

Az Ön közvetlen kapcsolata velünk

Kérdése van szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban? Vagy segítségre van szüksége?

Azonnali kiszolgálás
+36 30 552 6600

Hétfő - péntek

7:30 - 16:00

Szombat, vasárnap és munkaszüneti napok nem vehetők igénybe.

Vagy talán nem is olyan közvetlen?

Vasárnap és ünnepnapok nem vehetők igénybe

Lépjen kapcsolatba velünk
Kapcsolatfelvételi lehetőségek
Segítség és támogatás közvetlenül a helyszínen
Keresse meg a legközelebbi fiókot

Esc

Összeállított kitek optimalizálják a logisztikát és a telepítést

Rendszerpartnerként a HANSA-FLEX telepítésre kész kész készleteket kínál, amelyek tartalmaznak harmadik féltől származó és a HANSA-FLEX által szállított alkatrészeket is. A gyártósorok számára garantált a komponensek folyamatos ellátása. Ügyfeleink időt takarítanak meg, növelik az áteresztőképességet és csökkentik a meghibásodási arányt.

Az ügyfél kívánságai szerint konfigurált telepítőkészletek

A HANSA-FLEX pontosan az Ön igényei és kívánságai szerint konfigurálja és szállítja a készleteket. Az Ön számára számos és változatos előnyökkel jár.

 • Jelentősen karcsúbb raktárkezelés

  A HANSA-FLEX szerelési szolgáltatásával nemcsak a drága raktárterületeket, hanem az időigényes árufogadást és -kiadást is megspórolhatja. A lekötött tőke összege minimálisra csökken.

  Szolgáltató partnerként a HANSA-FLEX rendelkezésre tudja bocsátani az összes szükséges raktárrendszert. A helyi kirendeltség az ügyfél kívánságának megfelelően vagy a gyártócsarnok árubehozatali területére, vagy kanban-szállítással közvetlenül a gyártósorra szállít.

 • Sokkal egyszerűbb anyaggazdálkodás

  A készletezés a készletezési tranzakciók számának konszolidálásában is előnyökkel jár. Több egyedi tétel helyett csak egyetlen cikket kell nyilvántartani és számlázni.

  Ha a HANSA-FLEX az Ön tapasztalt partnere, biztos lehet benne, hogy készleteit pontosan az Ön igényeinek megfelelően állítják össze és szállítják le. A készletek összeállítása során az alkatrészeket előre összeszereljük, hogy a végső telepítés a lehető leggyorsabb és leggördülékenyebb legyen. Ha kívánja, a HANSA-FLEX vállalja a harmadik féltől származó alkatrészek beszerzését is.

 • Pontosan összehangolt logisztika

  A HANSA-FLEX arra törekszik, hogy az Ön által kiválasztott alkatrészek pontosan akkor álljanak rendelkezésre, amikor Önnek szüksége van rájuk. Ön egyszerűen megadja a készletet, az időt és a helyet. A HANSA-FLEX összeállítja a teljes készletet, elvégzi az esetleges előszerelést, és megszervezi a szállítást a kívánt gyártási helyszínre a megadott határidőre. Megállapodunk a szállítási időközökben, és részletesen megbeszéljük Önnel az összes követelményt. Az eredmény optimális szállítási idők, amelyek garantáltan maximalizálják a gyártósoron való rendelkezésre állást.

Jó okok a HANSA-FLEX felszerelésének elfogadására

A HANSA-FLEX előre összeszerelt alkatrészeket tartalmazó hidraulikai és pneumatikus készletei vonzó előnyöket kínálnak a gyártók számára.

 • Csökkentett raktározási költségek

  A HANSA-FLEX segítségével csökkentheti saját raktározási költségeit.

 • Rövid ellátási útvonalak

  A HANSA-FLEX számos fiókteleppel rendelkezik, ezért mindig elég közel van ahhoz, hogy gyors szállítást biztosítson.

 • Egyénre szabott tanácsadás

  Van egy állandó kapcsolattartója a helyszínen, aki ismeri a helyi körülményeket.

 • Maximális rugalmasság

  A HANSA-FLEX segítségével Ön személyre szabott készleteket kap, akár rövid határidővel is.

Átfogó know-how a projektkoncepciótól a raktárkezelésig

Szakszerű, személyre szabott tanácsadás

Egyértelmű címkézésKönnyű integráció az

Ön rendszerébe

Folyamatos optimalizálás

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

Ügyfeleinkkel a partnerség szellemében dolgozunk együtt, és a legnagyobb hangsúlyt arra fektetjük, hogy Ön az Ön igényeinek legmegfelelőbb megoldást kapja. Személyes helyszíni megbeszélések során együtt dolgozunk Önnel, hogy meghatározzuk pontos igényeit, feltárjuk a megfelelő logisztikai koncepciókat és a gyakorlatban teszteljük azokat.

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

Minden HANSA-FLEX készlet egyedi címkével rendelkezik. A címke egyértelművé teszi, hogy a gyártás melyik lépésénél kell használni az alkatrészkészletet. Ez leegyszerűsíti a belső logisztikát az Ön alkalmazottai számára, és segít elkerülni a hibákat az összeszerelés során.

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

A HANSA-FLEX által biztosított EDI-interfészek lehetővé teszik a készletek egyszerű bevezetését a raktárkezelő rendszerébe. A tartalom, a szállítási idő és a felhasználás helye automatikusan megadásra kerül. A leltár és a szállítások könnyebben kezelhetővé válnak, ami erőforrásokat és költségeket takarít meg.

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

A HANSA-FLEX segít azonosítani és kihasználni a közép- és hosszú távú optimalizálási lehetőségeket a logisztikai folyamatokban. A szakértőinkkel folytatott rendszeres megbeszélések során lépésről lépésre megtervezheti, hogyan kell logisztikájának a jövőben fejlődnie.

Ezek a témák is érdekelhetik önt

Works-in-works

Azonnal rendelkezésre álló anyagok és alkatrészek - ez a HANSA-FLEX gyártelepi gyártási szolgáltatásának nagy előnye. Az integrált gyártóműhelyeket munkatársaink a…

Tudjon meg többet

Kanban szállítás

A HANSA-FLEX egy optimálisan konfigurált, személyre szabott logisztikai rendszer részeként kínál kanban-szállítást. A kanban-elvű szállítás nagyon alkalmas a következetesen szervezett…

Tudjon meg többet

Digitális szolgáltatások

Fedezze fel a HANSA-FLEX digitális szolgáltatásait! Rendeljen gyorsan és kényelmesen folyadéktechnikai alkatrészeket online áruházunkban, és könnyítse meg a tömlővezetékek karbantartásának…

Tudjon meg többet