Nyelv kiválasztása

Esc

Segítségnyújtás és kapcsolatfelvétel

Az Ön közvetlen kapcsolata velünk

Kérdése van szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban? Vagy segítségre van szüksége?

Azonnali kiszolgálás
+36 30 552 6600

Hétfő - péntek

7:30 - 16:00

Szombat, vasárnap és munkaszüneti napok nem vehetők igénybe.

Vagy talán nem is olyan közvetlen?

Vasárnap és ünnepnapok nem vehetők igénybe

Lépjen kapcsolatba velünk
Kapcsolatfelvételi lehetőségek
Segítség és támogatás közvetlenül a helyszínen
Keresse meg a legközelebbi fiókot

Esc

Az optimális hidraulikaszivattyú minden alkalmazáshoz

A hidraulikaszivattyúk minden hidraulikus rendszer szíve. Ezek építik fel a nyomást a rendszerben, és juttatják el az olaj energiáját oda, ahol arra szükség van. A bevált HANSA-FLEX minőségben készült fogaskerék- és axiáldugattyús szivattyúk széles választéka az ipari és mobil hidraulikában felmerülő követelmények széles körét fedi le. Termékkínálatunk tartalmaz radiáldugattyús és lapátos szivattyúkat is speciális alkalmazásokhoz.

A HANSA-FLEX szivattyúportfólió a hidraulika számára

A HANSA-FLEX segítségével megbízható, hosszú élettartamú megoldásokat és az összes szükséges alkatrész gyors szállítását élvezheti.

 • A fogaskerekes szivattyúk költséghatékonyak és robusztusak

  A HANSA-FLEX fogaskerekes szivattyúk robusztusak, költséghatékonyak, egyszerű felépítésűek és egyszerű használatúak. Ezért a mobil és ipari hidraulika számos területén megtalálhatók.

  • Költséghatékony fix kiszorítású szivattyúk
  • 0,17 cm³-től 74,5 cm³-ig terjedő elmozdulások
  • 240 bar és 280 bar közötti üzemi nyomás
  Minden fogaskerék-szivattyú
 • Az axiáldugattyús szivattyúk a nagy nyomástartományban is alkalmazhatók

  Az axiáldugattyús szivattyúk fix és változó kiszorítású szivattyúként is kaphatók. Képesek nagy nyomást létrehozni, és kompakt kialakításukkal lenyűgöznek.

  • Nagy nyomás létrehozása akár 350 bar nyomásig
  • Nagy kiszorítás 12 cm³ és 130 cm³ között
  • Alacsony pulzáció az áramlásban
  Minden axiáldugattyús szivattyú
 • Radiáldugattyús és lapátos szivattyúk

  Termékkínálatunkban radiáldugattyús szivattyúk és lapátos szivattyúk is találhatók speciális felhasználási esetekre. Ezek például akár 500 bar nyomás létrehozására is képesek.

Melyik hidraulikaszivattyú a megfelelő az ön számára?

Tanácsot adunk és segítünk Önnek a megfelelő hidraulikaszivattyú kiválasztásában. Mennyi pulzációt bír el a rendszere? Milyen térfogatáramra és nyomásra van szükség? Szakértőink szívesen adnak Önnek tanácsot, és szükség esetén speciális megoldásokat kínálnak.

Az ön előnyei a HANSA-FLEX hidraulikaszivattyúkkal

Használja ki a hidraulikaszivattyúk széles termékportfólióját, a jó elérhetőséget és a folyadékszakértőink által nyújtott hozzáértő tanácsadást.

 • Bizonyított minőség

  Nálunk számíthat arra, hogy a hidraulikaszivattyúkat a bevált HANSA-FLEX minőségben kapja meg.

 • Tanácsadás hidraulika-szakértőktől

  Szakértőink tanácsot adnak Önnek, és megtalálják az optimális megoldást az Ön alkalmazásaihoz.

 • Kiváló alkatrész elérhetőség

  Raktárunk és logisztikai koncepciónk képes a szivattyúk és tartozékok Just-In-Time alapon történő szállítására.

Tanácsadás a hidraulikus szivattyúk kiválasztásához és tervezéséhez

A HANSA-FLEX nem elégszik meg azzal, hogy csak hidraulikaszivattyúkat szállít. Mindig szakismeretekkel, tanácsadással és kiváló elérhetőséggel együtt érkeznek.

Hidraulikaszivattyúk minden iparág számára

Kiváló elérhetőség

Szakértelem, mindig kéznél van

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

A HANSA-FLEX által szállított hidraulikaszivattyúk számos iparágban és alkalmazásban alkalmazhatók. Ezek közé tartozik például a műanyag-, a papír- és az autóipar, valamint a présgépek, próbapadok és emelőplatformok.

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

Európa legnagyobb hidraulika-kereskedőjeként két fő raktárunkban szivattyúk és megfelelő tartozékok széles választékára támaszkodhatunk, így akár nagyobb megrendeléseket is rövid határidővel teljesíthetünk.

The HANSA‑FLEX Mission Statement group

Kiterjedt fiókhálózatunk azt jelenti, hogy a hidraulikaszivattyú-szakértelem sosincs messze. Szakértőink szívesen adnak tanácsot a szivattyú típusával, méretével és teljesítményével kapcsolatban. Tapasztalt rendszerpartnerként mindig a teljes hidraulikarendszert vesszük figyelembe.

Hogyan működnek a hidraulikus szivattyúk

 • Költséghatékony és robusztus fogaskerekes szivattyúk

  A kialakítás típusa azt jelenti, hogy az áramlás nem teljesen pulzációmentes. Másrészt ez a konstrukciós forma nagyon robosztus, költséghatékony és alacsony karbantartási igényű fogaskerékszivattyúvá teszi a fogaskerekes szivattyúkat.

 • Alacsony rezgésszámú, hatékony axiáldugattyús szivattyúk

  Az axiáldugattyús szivattyúban a dugattyúrudak kör alakban helyezkednek el egy forgattyúlemezen, és szabadon mozoghatnak egy golyóscsapágyban. Amikor a forgótányér forog, a dugattyúk ellentétes végei elfordulnak a hidraulikaolaj be- és kimeneti nyílása mellett. Az összes dugattyúrúd folyamatosan mozog az ütközőlemez ferde felületének köszönhetően. Minél nagyobb a dőlésszög, annál lejjebb mozognak a dugattyúrudak a hengerekben, és annál nagyobb a keletkező térfogatáram. Az axiáldugattyús szivattyúk kétféle változatban kaphatók: hajlított tengelyű szivattyúk fix térfogatáramúak és változó szivattyúk, amelyek lehetővé teszik a térfogatáram szabályozását. Műszakilag összetettebb kialakításuk magasabb beszerzési költségeket és nagyobb energiafogyasztást eredményez.

 • Radiáldugattyús szivattyúk for high pressures

  A radiáldugattyús szivattyúk az axiáldugattyús szivattyúkhoz hasonlóan működnek. A radiáldugattyús szivattyúk esetében azonban a dugattyúk nem a meghajtó tengellyel párhuzamosan, hanem sugárirányban, körkörösen helyezkednek el a tengely körül. A szivattyú hengertömbje a tengelytengelyhez képest eltolva helyezkedik el. Az ebből eredő excentrikus mozgás hozza létre a szivattyúhatást. A radiáldugattyús szivattyúk nagyon nagy nyomást képesek létrehozni, és nagyon hatékonyak. A nagy nyomás elviseléséhez azonban szilárd szerkezetűnek kell lenniük, ezért nagyobb beépítési helyet igényelnek.

 • Lapátkerekes szivattyúk nagy térfogatáramú szivattyúkhoz

  A lamellás szivattyúk hatékonyan működnek, csak enyhe pulzálást okoznak és nagyon csendesek. Más szivattyú típusokkal összehasonlítva nagymértékű kopásnak vannak kitéve, ezért több karbantartást igényelnek.

Fogaskerék áramláselosztók hidraulikus alkalmazásokhoz

Az áramláselosztók ugyanazon az elven működnek, mint a fogaskerékszivattyúk. A fogaskerekek egy tengelyen kapcsolódnak egymáshoz, azonos sebességgel forognak, és azonos mennyiségű olajat mozgatnak. Ez lehetővé teszi például, hogy két kör olajjal legyen ellátva egy szivattyúból. A HANSA-FLEX áramláselosztók 0-2 méretben, 2-utas és 4utas kivitelben, elemenként 0,7 és 25,9 l/perc közötti áramlással, opcionálisan nyomáskorlátozó és fáziskorrekciós szelepekkel állnak rendelkezésre.

Minden áramleloszt

Ez is érdekelheti önt

Képzés és szemináriumok

Az oktatás a legjobb eszköz a szakképzett munkaerőhiány leküzdésére A HANSA-FLEX aktív tudásátadást alkalmaz a tapasztalt szakemberektől a tanoncok, az…

Tudjon meg többet

Javítás és nagyjavítás

A hidraulikus rendszerek folyamatosan terhelés alatt állnak, ezért az alkatrészek idővel elhasználódnak. Ha ezt nem észlelik időben, a hidraulikus rendszer…

Tudjon meg többet

Szelep technológia

A szelepek minden hidraulikus rendszer középpontjában állnak. Ezek kapcsolják, szabályozzák és ellenőrzik a folyadékáramlást. A HANSA-FLEX széleskörű termékportfólióval rendelkezik a…

Tudjon meg többet