Nyelv kiválasztása

Esc

Segítségnyújtás és kapcsolatfelvétel

Az Ön közvetlen kapcsolata velünk

Kérdése van szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban? Vagy segítségre van szüksége?

Azonnali kiszolgálás
+36 30 552 6600

Hétfő - péntek

7:30 - 16:00

Szombat, vasárnap és munkaszüneti napok nem vehetők igénybe.

Vagy talán nem is olyan közvetlen?

Vasárnap és ünnepnapok nem vehetők igénybe

Lépjen kapcsolatba velünk
Kapcsolatfelvételi lehetőségek
Segítség és támogatás közvetlenül a helyszínen
Keresse meg a legközelebbi fiókot

Esc

13.03.2024

7 500 euró adomány a Trauerland e. V. Számára.

A HANSA-FLEX Alapítvány támogatja a gyermekek és fiatalok számára nyújtott szakszerű gyásztanácsadást, hogy új erőt és önbizalmat meríthessenek.

 • Legfrissebb hírek

Tulajdonos által vezetett családi vállalkozásként a HANSAFLEX számára mindig is fontos szerepet játszott az emberek és a társadalom iránti társadalmi elkötelezettség.

 

Ezért a HANSA-FLEX Alapítvány 2023-ban ismét 7.500 euróval támogatja a Trauerland e. V. nonprofit szervezetet. A Trauerlandban a gyermekek és fiatalok biztonságos teret találnak a gyászuk feldolgozására. A gyásztanácsadás minden egyes gyermek és fiatal egyéni igényeihez igazodik, és mindig az egész családot figyelembe veszi. Minden támogató szolgáltatás ingyenes az érintettek számára.

/

Ha Ön is szeretné támogatni a Trauerland e. V.-t, minden szükséges információt megtalál a következő linken: https://www.trauerland.org/werde-freund-und-spende. https://www.trauerland.org/werde-freund-und-spende

A HANSA-FLEX Alapítvány társadalmi elkötelezettségéről itt olvashat bővebben:
https://hansa-flex.hu/vallalat/felelosseg-es-tarsadalmi-elkotelezettseg/

Tudjon meg többet

 • Ausbildungsstart 01.08. – die neuen Azubis sind an Bord

  Es ist endlich wieder so weit: Ausbildungsstart bei HANSA-FLEX. 39 neue Auszubildene und dual Studierende starteten deutschlandweit in ihr Azubiabenteuer bei HANSA-FLEX - 15 davon in Bremen.
  Tudjon meg többet
 • Spatenstich Neubau Niederlassung Hannover-Anderten

  Am Dienstag, den 10. Oktober 2023 begann mit dem symbolischen Spatenstich der Neubau der Niederlassung Hannover-Anderten.
  Tudjon meg többet
 • Egyenrangú partnerek

  A Hamm több mint 125 éves tapasztalattal rendelkezik a tömörítőgépek terén, és úttörő munkát végzett az oszcillációs technológia területén, így az iparág egyik éllovasa. Ezért helyénvaló, hogy a tömörítési technológia specialistája a HANSA-FLEX-szel dolgozik együtt. A folyadéktechnológiai specialista 80 különböző géptípushoz szállít tömlővezetékeket a bajorországi Tirschenreuthba, ahol a hengereket fejlesztik és gyártják.
  Tudjon meg többet