Nyelv kiválasztása

Esc

Segítségnyújtás és kapcsolatfelvétel

Az Ön közvetlen kapcsolata velünk

Kérdése van szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban? Vagy segítségre van szüksége?

Azonnali kiszolgálás
+36 30 552 6600

Hétfő - péntek

7:30 - 16:00

Szombat, vasárnap és munkaszüneti napok nem vehetők igénybe.

Vagy talán nem is olyan közvetlen?

Vasárnap és ünnepnapok nem vehetők igénybe

Lépjen kapcsolatba velünk
Kapcsolatfelvételi lehetőségek
Segítség és támogatás közvetlenül a helyszínen
Keresse meg a legközelebbi fiókot

Esc

13.03.2024

Az új hannover-anderten-i kirendeltség alapkőletételi ünnepségén

2023. október 10-én, kedden, a jelképes alapkőletételi ünnepségen megtörtént az új Hannover-Anderten fióktelep építése.

 • Legfrissebb hírek

Az Am Ahltener Weg 16. szám alatt 2024 tavaszáig 1250 m²-es üzemi területet alakítanak ki a termelés, a raktározás és az irodák számára. További igény esetén a csarnok bővíthető. A HANSA-FLEX 1985 óta rendelkezik telephellyel a Hannover-Anderten-i telephelyen, és a mintegy 1,7 millió eurós beruházás az új épületprojektbe a jövőbe mutató terjeszkedés újabb jele. A telephelyen 19 alkalmazott fog dolgozni.

/

Az új épületet a különösen energiatakarékos építési módra vonatkozó jelenlegi követelményeknek megfelelően építik meg; ennek érdekében az épületburkolat a legmagasabb minőségű hőszigeteléssel készül. Az épületgépészetben hővisszanyerő szellőztetési technológiát alkalmaznak, a fennmaradó hőigényt pedig levegő-víz hőszivattyúval fedezik. A szükséges villamos energiát lehetőség szerint a tetőre szerelt fotovoltaikus rendszer biztosítja.

Az irodahelyiségeknél figyelembe veszik a hangszigetelésre és a napvédelemre vonatkozó különleges követelményeket, és a gépi légkondicionálás nélkülözhető. A fenntarthatóságot minden felhasznált építőanyag, adalékanyag és feldolgozási lépés esetében igazolni kell.

Tudjon meg többet

 • Hivatkozások

  A mobil hidraulika azonnali szerviz, az ipari szerviz és a folyadékszerviz szerviz szakemberei világszerte úton vannak az Ön számára. Olvasson izgalmas beszámolókat ügyfélprojektekről.
  Tudjon meg többet
 • Sorozatgyártás

  A brémai központi tömlővezeték-sorozatgyártó üzemünk és a schönebecki csőhajlító központunk havonta több tízezer cikket szállít az OEM-gyártóknak, beleértve a beépítésre kész nagynyomású, PTFE és ipari tömlővezetékeket, méretre gyártva és kis vagy nagy tételben.
  Tudjon meg többet
 • Fent a felhők között

  Mi a közös a világ legmagasabb épületében, a lélegzetelállító magasságú hidakban, a hosszú alagutakban és a hatalmas erőművekben? A válasz a Doka innovatív zsaluzási technológiája. A több mint 70 országban több mint 6000 főt foglalkoztató Doka csoport globális vezető szerepet tölt be a zsaluzási technológia fejlesztésében, gyártásában és értékesítésében. A németországi építkezések zökkenőmentes lebonyolításához a…
  Tudjon meg többet