Nyelv kiválasztása

Esc

Segítségnyújtás és kapcsolatfelvétel

Az Ön közvetlen kapcsolata velünk

Kérdése van szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban? Vagy segítségre van szüksége?

Azonnali kiszolgálás
+36 30 552 6600

Hétfő - péntek

7:30 - 16:00

Szombat, vasárnap és munkaszüneti napok nem vehetők igénybe.

Vagy talán nem is olyan közvetlen?

Vasárnap és ünnepnapok nem vehetők igénybe

Lépjen kapcsolatba velünk
Kapcsolatfelvételi lehetőségek
Segítség és támogatás közvetlenül a helyszínen
Keresse meg a legközelebbi fiókot

Esc

13.03.2024

HANSA-FLEX labdarúgó torna 2023: sok gól egy jó ügyért

A világjárvány miatti hároméves szünet után idén végre ismét megrendezésre került a HANSA-FLEX labdarúgó-világbajnokság. A 18. alkalommal megrendezett tornán 22 nemzet 33 csapata játszott a győzelemért. A helyszín Bréma, a vállalat székhelye volt.

 • Legfrissebb hírek

Két napon át Brémában, ragyogó napsütésben és nyárias 30 fokban ünnepeltek, beszélgettek és természetesen fociztak. Régi barátok találkoztak újra, és új arcokat üdvözöltek. Különösen örömteli volt a KNAPHEIDE új kollégáinak részvétele, akik nemrégiben csatlakoztak a HANSA-FLEX családhoz. Három erős csapattal gazdagították a labdarúgótornát, és izgalmas mérkőzéseket biztosítottak.

 

A kétnapos rendezvény pénteken egy grill-esttel kezdődött, ahol az igazgatóság maga is több órán át grillezett, és kolbászt osztott minden alkalmazottnak. A világ minden tájáról érkező kollégák élénk hangulatban ünnepelték a találkozót, és várták a másnapi labdarúgó-torna kezdetét.

A tényleges versenynap szombaton libabőrös és tiszta izgalmat hozott. A 33 csapat sok gólgazdag mérkőzése után a döntőben a lengyel Sárkányok a FRIENDS HF SERBIA csapatával találkoztak. Mindkét csapat már a csoportfázisban is sikeresen szerepelt és megnyerte a kieséses mérkőzéseket. A döntőben a várt izgalmas mérkőzés volt, mindkét csapatnak jó lehetőségei voltak a vezetés megszerzésére. Végül a lengyel kollégák ünnepelhettek méltóképpen 2:1-es győzelmet.

/

A verseny egyik legmeghatóbb pillanata azonban a csoportkép volt. Nem csak az, hogy több mint 800 alkalmazott gyűlt össze erre, hanem a szokásos “HANSA-FLEX” kiáltás, amely az egész pályán hangosan hallatszott, és így fejezte ki a kollégák közötti összetartást és a vállalathoz való kötődést.

Az eseményt szintén a “Célok a jótékonyságért” mottó jegyében tartották. A HANSA-FLEX minden egyes 292 lőtt gól után 50 eurót adományozott a törökországi súlyos földrengések károsultjainak. A pénzt lakáskonténerek vásárlására fordítják, hogy a Hatay régióban még mindig hajléktalan emberek számára menedéket biztosítsanak. Az otthonukat elvesztett és még mindig sátrakban élő családok ott találhatnak szállást.

Szeretnénk köszönetet mondani minden játékosnak és szurkolónak, akik a labdarúgó-tornát olyan egyedülállóvá tették. Természetesen szeretnénk köszönetet mondani minden segítőnek és az ATS Buntentornak is a létesítmények használatáért. Már alig várjuk a jövő évet!

Tudjon meg többet

 • Digitális forradalom az ipari műveletekben

  Az M-Group mobil Quadriga platformjával forradalmasítja az ipari kemencék téglafalainak karbantartását: egy távirányítású, hidraulikus kalapáccsal ellátott robot biztonságosabban és költséghatékonyabban végzi el a korábban kézzel végzett kárjavítási munkákat.
  Tudjon meg többet
 • Hivatkozások

  A mobil hidraulika azonnali szerviz, az ipari szerviz és a folyadékszerviz szerviz szakemberei világszerte úton vannak az Ön számára. Olvasson izgalmas beszámolókat ügyfélprojektekről.
  Tudjon meg többet
 • Építés

  Az építkezéseken a hidraulikus alkatrészek, például a tömlővezetékek nagymértékben elhasználódnak. Jó, ha a pótlás mindig gyorsan kéznél van. Ez nemcsak a gép leállási idejét minimalizálja, hanem a rendszeres karbantartási munkákhoz szükséges időt is lerövidíti. Tudja meg, hogyan biztosítja a HANSA-FLEX az építőipari gépek optimális alkatrészellátását a helyszínen a mobil hidraulikus vészhelyzeti szerviz és a műhelyszerviz…
  Tudjon meg többet