Nyelv kiválasztása

Esc

Segítségnyújtás és kapcsolatfelvétel

Az Ön közvetlen kapcsolata velünk

Kérdése van szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban? Vagy segítségre van szüksége?

Azonnali kiszolgálás
+36 30 552 6600

Hétfő - péntek

7:30 - 16:00

Szombat, vasárnap és munkaszüneti napok nem vehetők igénybe.

Vagy talán nem is olyan közvetlen?

Vasárnap és ünnepnapok nem vehetők igénybe

Lépjen kapcsolatba velünk
Kapcsolatfelvételi lehetőségek
Segítség és támogatás közvetlenül a helyszínen
Keresse meg a legközelebbi fiókot

Esc

12.03.2024

A legteljesebb bizalom egész Európában

A Boels mindent bérbe ad, amire az építkezéseken szükség van, a kis fúrógépektől a 22,5 tonnás lánctalpas kotrógépekig. Mindezt Európa tizenegy országában teszi. Egy olyan vállalatnak, amely ennyi eszközt használ, sok karbantartandó és javítandó eszköze is van. Bárhol is van szükség hidraulikus alkatrészekre, a vállalat teljes mértékben a HANSA-FLEX európai szintű szervizhálózatára támaszkodik, függetlenül attól, hogy egy építkezésen bekövetkezett káreseményről vagy egy Boels műhelyben végzett tervezett karbantartásról van szó.

 • Építőipar

A Boels mindent bérbe ad, amire az építkezéseken szükség van, a kis fúrógépektől a 22,5 tonnás lánctalpas kotrógépekig. Mindezt Európa tizenegy országában teszi. Egy olyan vállalatnak, amely ennyi eszközt használ, sok karbantartandó és javítandó eszköze is van. Bárhol is van szükség hidraulikus alkatrészekre, a vállalat teljes mértékben a HANSA-FLEX európai szintű szervizhálózatára támaszkodik, függetlenül attól, hogy egy építkezésen bekövetkezett káreseményről vagy egy Boels műhelyben végzett tervezett karbantartásról van szó.

 

A Boels 1977-ben alakult Hollandiában, és mára az egyik legtekintélyesebb európai szerszám-, gép-, vendéglátó- és rendezvényfelszerelés-kölcsönző céggé nőtte ki magát. Tizenegy országban 400 fiókteleppel rendelkezik, ebből több mint 150 Németországban. Az ügyfelek között magánszemélyek éppúgy megtalálhatók, mint műszaki vállalkozások és építőipari cégek. “Amikor egy projekthez szerszámra vagy gépre van szükség, a Boels rendelkezésre bocsátja azt” – magyarázza Thomas Stoffel, a Boels Németország műszaki vezetője. A dolgok természetéből adódik, hogy az építőipari gépeknél sok hidraulikát használnak. Az olajnyomás erejét több ezer gépben használják, a kotrógépektől kezdve a munkaállványokig.

Hosszú távú partnerség

Legyen szó magánszemélyről vagy kézművesről: az építési projekteknél mindig az idő szorítása a fő szempont. Az utolsó dolog, amire bárkinek szüksége van, az a géphiba, ezért a gyors reagálás elengedhetetlen. “Megígérjük ügyfeleinknek, hogy ha egy gép meghibásodás miatt meghibásodik, egy napon belül megoldást találunk” – mondja Thomas Stoffel. A Boels számos szerelője dolgozik ezeken a műveleteken. Ha azonban egy ügyfél hidraulikai sérülést jelent, akkor a HANSA-FLEX szakembereit hívják. A két vállalat már 15 éve dolgozik együtt. A szoros partnerség a Boels hollandiai Sittardban található központjában kezdődött. A kezdeti pozitív tapasztalatoknak köszönhetően a bérleti szakember fokozatosan átadta a HANSA-FLEX-nek az egész Hollandiáért való felelősséget. Amikor a Boels egész Európára egységesíteni kívánta hidraulikai szolgáltatását, a HANSA-FLEX nemzetközi hálózatával és bevált megoldásközpontú megközelítésével képes volt a szükséges szolgáltatást nyújtani. Marius Vennemann Key Account Manager, Peter Düring osztályvezető és Martin de Man értékesítési vezető mostantól a Boels központi kapcsolattartói a HANSA-FLEX-nél. Ők biztosítják, hogy a hidraulikai károkat gyorsan és megbízhatóan javítsák egész Európában.

/

Központi kapcsolattartó pont

Ha hidraulikai sérülést jelentenek, a bölsi ág hibajelentést küld a központi HANSA-FLEX e-mail címre. “Fontos számunkra, hogy legyen egy világos folyamat, amelyben mindenki tudja, mit kell tennie, és nem kell először ellenőrizni, hogy ki a felelős” – mondja Thomas Stoffel. A HANSA-FLEX-nél 12 diszpécser áll készenlétben Németországban, akik a nap 24 órájában, az év 365 napján rögzítik a hibabejelentéseket. Ezután bevetik a Rapid Hydraulic Service járművet, amely a lehető leggyorsabban el tudja látni a feladatot. “A diszpécsereink a GPS-adatok alapján látják, hogy melyik jármű van a közelben” – magyarázza Marius Vennemann. “A rendszer azt is jelenti, hogy milyen gyorsan lesznek elérhetőek, így optimálisan tudunk reagálni.” A gyorshidraulikai szolgálat járművei így évente mintegy 7000 alkalommal vannak szolgálatban.

Megbízható értékelések

Amikor a HANSA-FLEX technikus megérkezik a helyszínre, Boels teljesen rábízza magát. Egyedül ő méri fel a károkat. “Amikor az ügyfél felé történő számlázásról van szó, a HANSA-FLEX szakértő megítélése döntő jelentőségű” – mondja Thomas Stoffel. Végül is, ha az ügyfelek felelősek a kezelési hibák vagy gondatlanság által okozott károkért, akkor azt maguknak kell megfizetniük. Ha azonban a gép meghibásodása kopás vagy műszaki hiba miatt következik be, akkor a Boelsnek kell fizetnie. A technikus értékelése más területeken is értékes hozzájárulást jelent a munkafolyamathoz: ha a helyszínen kiderül, hogy nem hidraulikus kárról van szó, azonnali visszajelzést ad egy megbízható értékeléssel együtt arról, hogy hol lehet a probléma. Ez lehetővé teszi a Boels kirendeltség számára, hogy gyorsan és megfelelően reagáljon. Amint a HANSA-FLEX technikusa kijavította a hidraulikus sérülést, visszajelzi a Boels kirendeltségnek, hogy a megrendelés teljesült, és a gép újra üzemképes. Ez azt jelenti, hogy a Boels mindig naprakész állapotinformációkkal rendelkezik.

/

A biztonság az első

A Boels a biztonság terén is számít a hidraulikus partnerére. “A munkahelyi biztonság kulcsfontosságú kérdés számunkra” – erősíti meg Stoffel. Mindenkit, aki a Boels-től szeretne gépet bérelni, mindig tájékoztatnak a szükséges védőfelszerelésekről. A különösen fontos biztonsági intézkedések esetében, mint például a leesés elleni védelem a légi munkaállványoknál, a megfelelő felszerelés mindig benne van a csomagban. Ezenkívül csak olyan gépeket adnak át az ügyfeleknek, amelyeket az ipari biztonsági előírásoknak megfelelően teszteltek. A teszteket a Boels képzett munkatársai végzik. Annak érdekében, hogy ezeket a szabványokat garantálni tudja, a Boels a DEKRA vizsgálószervezettel is együttműködik. “A hidraulika biztonsági szempontból fontos javításainál teljes mértékben számítanunk kell arra, hogy partnerünk szakszerűen, megbízhatóan és minőségi anyagokkal dolgozik. És ebben az esetben ezt meg is tudjuk tenni” – mondja Stoffel.

Ütemezett karbantartás

A HANSA-FLEX-re azonban nem csak a Boelsnél van szükség, amikor a gyors hidraulikai szolgáltatásra van szükség az építkezéseken rövid időn belül. Az együttműködés kiterjed a nagy gépek ütemezett karbantartási munkáira is. Amikor a hamburgi, berlini, willichi, karlsruhei vagy müncheni öt központi műhelyben a láncos kotrógépeket vagy a légi munkaállványokat teljesen új hidraulikatömlő-rendszerekkel szerelik fel, az ipari szerviz a gyors hidraulikaszervizzel együtt kerül igénybevételre. Egy ilyen projekt általában több napot vagy akár hetet is igénybe vesz. Legyen szó ütemezett karbantartási munkákról vagy sürgősségi javításokról – Thomas Stoffel nagyon elégedett hidraulikus partnerével: “A hidraulikai problémák nem jelentenek problémát sem nekünk, sem ügyfeleinknek, mert a HANSA-FLEX professzionális megoldást nyújt, amely gyorsan és hatékonyan kezeli azokat.”

Tudjon meg többet

 • Sorozatgyártás

  A brémai központi tömlővezeték-sorozatgyártó üzemünk és a schönebecki csőhajlító központunk havonta több tízezer cikket szállít az OEM-gyártóknak, beleértve a beépítésre kész nagynyomású, PTFE és ipari tömlővezetékeket, méretre gyártva és kis vagy nagy tételben.
  Tudjon meg többet
 • Tiszta olaj, tiszta cementgyártás

  Hogyan válik a Holcim a nyersvasgyártás melléktermékéből a cementgyártás értékes nyersanyagává, és miért nélkülözhetetlen a tiszta hidraulikaolaj.
  Tudjon meg többet
 • Fent a felhők között

  Mi a közös a világ legmagasabb épületében, a lélegzetelállító magasságú hidakban, a hosszú alagutakban és a hatalmas erőművekben? A válasz a Doka innovatív zsaluzási technológiája. A több mint 70 országban több mint 6000 főt foglalkoztató Doka csoport globális vezető szerepet tölt be a zsaluzási technológia fejlesztésében, gyártásában és értékesítésében. A németországi építkezések zökkenőmentes lebonyolításához a…
  Tudjon meg többet