Nyelv kiválasztása

Esc

Segítségnyújtás és kapcsolatfelvétel

Az Ön közvetlen kapcsolata velünk

Kérdése van szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban? Vagy segítségre van szüksége?

Azonnali kiszolgálás
+36 30 552 6600

Hétfő - péntek

7:30 - 16:00

Szombat, vasárnap és munkaszüneti napok nem vehetők igénybe.

Vagy talán nem is olyan közvetlen?

Vasárnap és ünnepnapok nem vehetők igénybe

Lépjen kapcsolatba velünk
Kapcsolatfelvételi lehetőségek
Segítség és támogatás közvetlenül a helyszínen
Keresse meg a legközelebbi fiókot

Esc

12.03.2024

Minden területen otthon van

Az Agrartechnik Vertrieb Sachsen GmbH 30 éve elismert név a mezőgazdasági gépgyártás területén. A fő hangsúlyt a jól ismert gyártók, mint például a New Holland, JCB, Horsch és Krone mezőgazdasági gépeinek értékesítésére és szervizelésére helyezi. Az egyszemélyes vállalkozásból mára egy 150 alkalmazottat foglalkoztató középvállalkozás lett. A HANSA-FLEX a kezdetektől fogva kísérte ezt a sikertörténetet.

  • Föld

Az Agrartechnik Vertrieb Sachsen GmbH 30 éve elismert név a mezőgazdasági gépgyártás területén. A fő hangsúlyt a jól ismert gyártók, mint például a New Holland, JCB, Horsch és Krone mezőgazdasági gépeinek értékesítésére és szervizelésére helyezi. Az egyszemélyes vállalkozásból mára egy 150 alkalmazottat foglalkoztató középvállalkozás lett. A HANSA-FLEX a kezdetektől fogva kísérte ezt a sikertörténetet.

 

Szászországra jellemzőek a rendkívül nagy mezőgazdasági vállalkozások, amelyek a korábbi állami mezőgazdasági szövetkezetekre vezethetők vissza. Bernhard Bertelsmeier hamar felismerte a német újraegyesítés kínálta lehetőségeket, és 1990-ben Ebersbachban megalapította első mezőgazdasági gépekkel foglalkozó bázisát, akkor még egyetlen alkalmazottal, a helyi mezőgazdasági szövetkezet által bérelt helyiségekben. A mezőgazdasági gépgyártó már a kezdetektől fogva a vevőkhöz való közelségre támaszkodott, aminek eredményeképpen a régióban további telephelyek létesültek. Ma a vállalat nyolc szászországi és brandenburgi telephelyen mintegy 150 alkalmazottat foglalkoztat, és a második generációban az alapító két fia, Dr. Marcus Bertelsmeier és Ralph Bertelsmeier vezeti. A vállalat “Minden területen otthon” szlogenje tükröződik a termék- és szolgáltatási portfólióban: “A régió fő növényei az állattenyésztés mellett a gabonafélék, a kukorica és a repce. Ennek megfelelően portfóliónk is sokszínű, a traktoroktól és kombájnoktól kezdve a legkülönfélébb tartozékokon át a takarmányozási rendszerekig és a fejőgépekig” – magyarázza Ralph Bertelsmeier ügyvezető partner.

Bármennyire is változatosak a mezőgazdasági gépészet alkalmazási területei, egy dolog közös bennük: a szolgáltatási műveletekben elengedhetetlen a gyors reakcióidő.

Az Agrartechnik Vertrieb Sachsen GmbH 30 éve elismert név a mezőgazdasági gépgyártás területén. A HANSA-FLEX felelős az ügyfelek teljes hidraulikai igényeinek kielégítéséért.

/

Együtt felnőni

A HANSA-FLEX a második generációban is képviselteti magát a régióban. “Én úgymond a HANSA-FLEX-szel nőttem fel. Apám segített az első kelet-németországi HANSA-FLEX fiók létrehozásában Demitz-Thumitzban” – emlékszik vissza Falk Böttger, aki regionális igazgatóként most az Agrartechnik Sachsenért is felelős. Az együttműködés szinte elkerülhetetlen volt, és nem véletlen, hogy már 30 éve létezik. A két vállalat együtt fejlődött, és üzleti kapcsolataik az idők során egyre kiterjedtebbé és összetettebbé váltak. Minden klasszikus módon tömlővezetékekkel és csatlakozó berendezésekkel kezdődött, majd csővezetékek, hidraulikus hengerek és aggregátumok következtek. Ma a HANSA-FLEX felel az ügyfelek teljes hidraulikaigényének ellátásáért. “A HANSA-FLEX jól ismeri a mezőgazdasági gépészet igényeit. Ez például abban is megmutatkozik, hogy az olyan gyártók, mint a Horsch, eredeti felszerelésként is a HANSA-FLEX hidraulikavezetékeire támaszkodnak” – nyilatkozta Dr. Steffen Wöbcke ügyfélszolgálati szakember.

A HANSA-FLEX jól ismeri a mezőgazdasági gépészet igényeit. Ez például abban is megmutatkozik, hogy az olyan gyártók, mint a Horsch is a HANSA-FLEX hidraulikavezetékekre támaszkodnak eredeti felszerelésként!

Dr. Steffen Wöbcke

Ügyfélszolgálati szakértő, Agrartechnik Sachsen

Erőteljes erő, pontos adagolás

Legyen szó a talaj megmunkálásáról, a magvetésről, a betakarításról, a gyakran nehéz terhek szállításáról, a növényi és állati termékek feldolgozásáról, vagy akár a beltéri műveletekben az automatizált takarmányozási rendszerekkel – a hidraulika a mezőgazdasági gépészet szerves részévé vált. Míg a múltban gyakran a puszta teljesítményen volt a hangsúly, ma már központi szerepet játszik ennek az erőnek a pontos adagolású alkalmazása. A hidraulika lehetővé teszi a munkagépek mozgásának és teljesítményének változó irányítását és szabályozását. A traktorok hidraulikarendszerei ennek megfelelően sokoldalúak és nagy teljesítményűek, akár több első és hátsó munkagép egyidejű csatlakoztatását is lehetővé teszik. Egy további alkalmazási terület maguknak a traktoroknak a meghajtása. A New Holland például elektrohidraulikusan működtetett, robotpilóta funkcióval ellátott kormányrendszert kínál, amely +/- 2,0 cm pontosságot tesz lehetővé, ami jelentősen növeli a hatékonyságot a mezőgazdasági műveletekben.

 

Gyors reakciók, átfogó szolgáltatás

Bármennyire is változatosak a mezőgazdasági gépészet alkalmazási területei, egy dolog közös bennük: a szolgáltatási műveletekben elengedhetetlen a gyors reakcióidő. “Every minute counts when you are feeding animals or bringing in the harvest. Extensive downtimes such as with car repairs are simply inconceivable in agricultural engineering,” explains Dr. Wöbcke. The close-knit network of Agrartechnik Sachsen branches guarantees both short distances and fast reaction times. If a machine can’t be repaired within a short time window, a replacement is provided immediately. The agricultural engineering specialist has a pool of over 200 machines for this purpose and even keeps combine harvesters and feed mixers on hand – a unique service in the industry. HANSA‑FLEX is in demand when there is a problem with the hydraulics. “We offer a 24/7 standby service, and not only during the harvest period. Operations with floodlights directly in the field are just as much part of our business as overnight hose production at our branches,” reports Böttger.

/

Közösen a jövőbe tekintve

30 év közös növekedés után a Bertelsmeier és a Böttger nagy optimizmussal tekint a jövőbe. Mindkét fél nagyra értékeli, hogy a két vállalat jelentős fejlődése ellenére a kapcsolat mindig személyes és közvetlen maradt. “Minél zajtalanabb az együttműködés, annál jobb” – foglalja össze Bertelsmeier a partnerséget. A mezőgazdasági technológiával foglalkozó szakembert nemrégiben Szászország “A 2020-as év 3 legjobb vállalkozása” közé választották. A vállalat számára a jövő a külföldi üzletág bővítését is jelenti Lengyelországban, a Cseh Köztársaságban és Magyarországon, valamint a képzésbe való befektetést, mivel minden gyakornokának jó esélye van arra, hogy a tanulóévek sikeres befejezése után állandó munkahelyet kapjon.

Tudjon meg többet

  • Aus ganz bestimmtem Holz geschnitzt

    Seit der Gründung des Holzwerks der Pfeifergruppe in Lauterbach im Jahr 2009 ist HANSA-FLEX dort erster Ansprechpartner, wenn es um Hydraulik und die dazugehörigen Dienstleistungen geht.
    Tudjon meg többet
  • A talaj urai

    Az Oldenburger Münsterland. Itt, Cloppenburg és Vechta körzetében a föld lapos, a helyiek "plattdeutsch" nyelven beszélnek, és állandóan "Moin"-nal köszönnek egymásnak. A régió lakói pedig ugyanolyan rusztikusak, egyszerűek és melegszívűek, mint az időtlen üdvözlésük. Az Oldenburger Münsterland szívében fekszik Emstek falu. Emstek 1972 óta a Hans Wübben GmbH - a földmunkákra specializálódott vállalkozás - telephelye.
    Tudjon meg többet
  • Igazi kihívás

    Lassan megindul a több mint száz tonnás dömper. A külszíni bányászathoz használt munkagép lenyűgöző méretekkel rendelkezik. Oldalán a "CAT" felirat díszeleg. Ezek a Caterpillart, az építőipari gépek és motorok gyártóját jelölik. A Zeppelin az amerikai cég németországi szerződéses kereskedője, és az értékesítés és az átalakítások mellett a karbantartást és a szervizelést is vállalja. Mivel a…
    Tudjon meg többet