Nyelv kiválasztása

Esc

Segítségnyújtás és kapcsolatfelvétel

Az Ön közvetlen kapcsolata velünk

Kérdése van szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban? Vagy segítségre van szüksége?

Azonnali kiszolgálás
+36 30 552 6600

Hétfő - péntek

7:30 - 16:00

Szombat, vasárnap és munkaszüneti napok nem vehetők igénybe.

Vagy talán nem is olyan közvetlen?

Vasárnap és ünnepnapok nem vehetők igénybe

Lépjen kapcsolatba velünk
Kapcsolatfelvételi lehetőségek
Segítség és támogatás közvetlenül a helyszínen
Keresse meg a legközelebbi fiókot

Esc

13.03.2024

Végre újra Bauma

Összesen 60 országból 3200 kiállító érkezett Münchenbe a világ vezető építőipari gépipari szakvásárára, 614 000 m2 kiállítási területen. Több mint 200 országból 495 000 látogató volt a helyszínen. A nemzetközi látogatók aránya aro

  • Legfrissebb hírek

Október 24. és 30. között a müncheni baumán találkoztak a meghatározó szereplők és innovátorok, valamint az érdeklődő célcsoportok, hogy véleményt cseréljenek az építő-, építőanyag- és bányagépipar legújabb trendjeiről.

 

A világ vezető vásárának a háromévente szokásos módon áprilisban kellett volna megrendezésre kerülnie, de a világjárvány miatt októberre halasztották. Annál nagyobb örömünkre szolgált, hogy személyesen találkozhattunk a világ minden tájáról érkező barátainkkal és üzleti partnereinkkel. Az iparág-specifikus eszmecsere mindig nyereség. Új kapcsolatokat kötöttünk, és sikeresen tudtunk kapcsolatot teremteni meglévő ügyfeleinkkel az eredeti berendezések (OEM), valamint a karbantartás és javítás (MRO) témakörében. Nagy volt az érdeklődés a PARA bilincs iránt, a HANSA-FLEX saját fejlesztése a gyakorlatilag szerszámmentes kábel-előszereléshez. A szabadalmaztatás alatt álló innovációt először a HANSA-FLEX standján lehetett kipróbálni.

/

A kicsik és nagyok számára különleges látványosság volt a három méter magas Racebot, a mi “Flexformerünk”. Mi a HANSA-FLEX-nél szeretjük a hidraulikát, és a gépekre és rendszerekre nem egyszerűen alkatrészként tekintünk, hanem ügyfeleink rendkívül összetett igényeit látjuk. Már 60 éve vagyunk szenvedélyes karbantartó és rendszerpartner.

A Flexformer jelképezi ügyfeleinket és gépeiket. Gépeket, amelyekhez munkatársaink nap mint nap 24 órás sürgősségi szolgálatot teljesítenek. Akár a szervizben, akár a kirendeltségen, mindent megteszünk azért, hogy ügyfeleink gépei működjenek. Mert: Szívünkön viseljük a gépeket!

Tudjon meg többet