Nyelv kiválasztása

Esc

Segítségnyújtás és kapcsolatfelvétel

Az Ön közvetlen kapcsolata velünk

Kérdése van szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban? Vagy segítségre van szüksége?

Azonnali kiszolgálás
+36 30 552 6600

Hétfő - péntek

7:30 - 16:00

Szombat, vasárnap és munkaszüneti napok nem vehetők igénybe.

Vagy talán nem is olyan közvetlen?

Vasárnap és ünnepnapok nem vehetők igénybe

Lépjen kapcsolatba velünk
Kapcsolatfelvételi lehetőségek
Segítség és támogatás közvetlenül a helyszínen
Keresse meg a legközelebbi fiókot

Esc

13.03.2024

A brémai nagyprojekt munkálatai előrehaladnak

A Bréma-Mahndorf ipari parkban, a Von-Thünen-Straße 14-ben egy 18 000 m²-es telken egy négyrészes épületegyüttes épül adminisztrációs, logisztikai és gyártócsarnokkal, valamint egy magasraktárral.

 • Legfrissebb hírek

A mintegy 20 millió eurós beruházási volumenű nagyszabású projekt a HANSA-FLEX központjától nem messze további teret teremt a vállalat jövőbeli növekedéséhez. Jelenleg az adminisztrációs épület homlokzatának és belső terének kialakítása zajlik, a 28 méteres magasraktárban a szalagtechnika telepítése zajlik, és a kültéri létesítményekkel is foglalkoznak. A befejezés az év végére várható.

 

Beeindruckender Gebäudekomplex

Az új brémai telephely kezd megtelni: mind a négy épület és csarnok már felhúzásra került, és jó benyomást kelt a kész komplexum kinézetéről. Az adminisztrációs épületben jelenleg a szárazépítési, a vízvezeték-, a szellőző-, a fűtési és a villanyszerelési szakmákkal, valamint az elektromos munkákkal kapcsolatos belső munkálatok folynak, míg az épület külső burkolatán felülről lefelé az időjárásálló fémlemez-hordóburkolat felszerelése zajlik. A magasraktárban a szivattyúkkal ellátott tűzoltórendszert telepítették. A logisztikai és gyártócsarnok munkálatai befejeződtek, az átadás július végére várható.

Magasan szárnyaló szállítószalag-technológia

A magasraktárban is javában folyik a munka. Jelenleg a szállítószalag-technika beállítása folyik. Ebből a célból egy 70 méter magas daru látogat el az építkezés helyszínére. Feladata, hogy a tetőn kialakított nyílásokon keresztül behozza a négy tároló- és raktározógépet, és a sínekre helyezze őket. A jövőben a síneken vezetett, egyvágányú raktározó- és kimentőgépek szállítják majd a raklapokon tárolt árukat, és szolgálják ki a magasraktár több mint 18 000 raktározási helyét. Helytakarékos kialakításuknak köszönhetően a raktározó- és betárológépek optimálisan kihasználják a raktár szűkös helyeit, és teljesen automatizált technológiájukkal nagy kezelési kapacitást biztosítanak. “Minden egyes raktározó- és betárológép egy mozgó- és emelőegységből, valamint egy rakománykezelő egységből áll. Ezeket a modulokat a helyszínen szerelik össze, és egy panorámarepülést követően közel 30 méter magasan a csarnok felett leeresztik a magasraktár folyosóira” – magyarázza Wolfgang Becker, az építési projektvezető.

Vége a láthatáron

A magasraktárépület munkálatai december végére fejeződnek be teljesen, míg az adminisztrációs épület októberre készül el. “Ez azt jelenti, hogy pontosan az ütemterv szerint haladunk” – mondja Becker boldogan. A telephelyen jelenleg a kültéri létesítmények parkosítása, a fák szegélyezése és a bekötőutak betonozása folyik.

További információk

 • Digitális forradalom az ipari műveletekben

  Az M-Group mobil Quadriga platformjával forradalmasítja az ipari kemencék téglafalainak karbantartását: egy távirányítású, hidraulikus kalapáccsal ellátott robot biztonságosabban és költséghatékonyabban végzi el a korábban kézzel végzett kárjavítási munkákat.
  Tudjon meg többet
 • A brémai nagyprojekt munkálatai előrehaladnak

  A Bréma-Mahndorf ipari parkban, a Von-Thünen-Straße 14-ben egy 18 000 m²-es telken egy négyrészes épületegyüttes épül adminisztrációs, logisztikai és gyártócsarnokkal, valamint egy magasraktárral.
  Tudjon meg többet
 • Nagyon különleges fából faragott

  A Pfeiffer-csoport lauterbachi faipari üzemének 2009-es megalapítása óta a HANSA-FLEX az első számú kapcsolattartó a hidraulika és a kapcsolódó szolgáltatások terén.
  Tudjon meg többet