Nyelv kiválasztása

Esc

Segítségnyújtás és kapcsolatfelvétel

Az Ön közvetlen kapcsolata velünk

Kérdése van szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban? Vagy segítségre van szüksége?

Azonnali kiszolgálás
+36 30 552 6600

Hétfő - péntek

7:30 - 16:00

Szombat, vasárnap és munkaszüneti napok nem vehetők igénybe.

Vagy talán nem is olyan közvetlen?

Vasárnap és ünnepnapok nem vehetők igénybe

Lépjen kapcsolatba velünk
Kapcsolatfelvételi lehetőségek
Segítség és támogatás közvetlenül a helyszínen
Keresse meg a legközelebbi fiókot

Esc

13.03.2024

HANSA-FLEX aquries hagyományos ház Knapheide

A HANSA-FLEX örömmel jelenti be, hogy április elején stratégiai befektetés formájában felvásárolja a Knapheide (Beckum, NRW) vállalatot, amely 400 új alkalmazottat hoz a HANSA-FLEX csoporthoz.

 • Legfrissebb hírek

A HANSA-FLEX örömmel jelenti be, hogy április elején – a versenyhatóságok jóváhagyásától függően – stratégiai befektetés formájában felvásárolja a Knapheide vállalatot (Beckum, Észak-Rajna-Vesztfália), amely 400 új alkalmazottat hoz a HANSA-FLEX csoporthoz.

 

A Knapheide neves német gépgyártók hidraulikus rendszereinek beszállítója, és magas kétszámjegyű milliós forgalmat bonyolít. A globális ellátási láncokban bekövetkezett zavarok, valamint az energiaköltségek áremelkedése miatt a Knapheide kénytelen volt újrapozícionálni magát a megváltozott piaci körülmények között.
Az alkalmazottak és az ügyfelek számára semmi sem változik az átvétel következtében: minden üzleti folyamat és helyszín változatlanul működik. A HANSA-FLEX-szel együtt egy német családi középvállalat hagyományos értékei előremutató módon folytatódnak.

/

Thomas Armerding, a HANSA-FLEX vezérigazgatója és fő részvényese hozzátette: “A Knapheide-ot hosszú évek óta sikeres piaci társként ismerjük és értékeljük, és a felvásárlással ezt a jól átgondolt lépést tesszük, különösen a terjeszkedési lehetőségek és az ezzel járó jövőbeli biztonság szempontjából mindkét vállalat és alkalmazottaik számára”.

A két vállalat közötti folyamatokat és interfészeket az elkövetkező hónapokban szinkronizálják. A Knapheide név megmarad a piacon, és a Knapheide Schlauchtechnik GmbH (KST) és a Knapheide Solutions GmbH (KHS) cégekben folytatódik. A magasan specializálódott hidraulikaszállító Knapheide felvásárlása, amely alapítása óta folyamatos szerves növekedést mutat, mindkét fél számára hatalmas szinergiákat kínál. “Ezzel a stratégiai akvizícióval a HANSA-FLEX bővíti kapacitásait a sorozatgyártás területén a német eredeti berendezésgyártó üzletág számára” – mondja Christian-Hans Bültemeier, a HANSA-FLEX igazgatótanácsának tagja. A precíziós szerelvénygyártás felvásárlása megerősíti a HANSA-FLEX ellátási láncát, és ezáltal támogatja a vállalat ambiciózus nemzetközi növekedési terveit. A hidraulikára szakosodott, számos esztergáló- és maróközponttal rendelkező gyártóüzem kiválóan alkalmas a HANSA-FLEX jelenlegi termékpalettájának kiegészítésére.

Az alkalmazottak és az ügyfelek számára az átvétel következtében semmi sem változik: minden üzleti folyamat és helyszín változatlanul fennmarad. A HANSA-FLEX-szel együtt egy német családi középvállalat hagyományos értékei előremutató módon folytatódnak.

Tudjon meg többet

 • Nagy elvárások

  Ez Berlin egyik legnagyobb jövőbeli projektje: Siemensstadt 2.0 néven a Siemens mintegy 70 hektáros berlin-spandaui ipari területén egy modern, a munka-, kutatási és lakóhelyeket ötvöző városfejlesztés jön létre. A városi termelési létesítmények, kutatóközpontok és irodahelyiségek mellett a már működő vállalatok és induló vállalkozások számára lakásokat, diáklakásokat és közösségi létesítményeket is terveznek. A meglévő épületek egy…
  Tudjon meg többet
 • Energiatermelés hulladékból

  A Stapelfeldi hulladék-erőműben a hulladékot villamos energia és hő előállítására használják fel.
  Tudjon meg többet
 • A szél betakarítása

  A szélturbinák fejlesztése terén szerzett több mint 26 éves tapasztalatával a Nordex SE a terület egyik legjelentősebb szereplője.
  Tudjon meg többet