Nyelv kiválasztása

Esc

Segítségnyújtás és kapcsolatfelvétel

Az Ön közvetlen kapcsolata velünk

Kérdése van szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban? Vagy segítségre van szüksége?

Azonnali kiszolgálás
+36 30 552 6600

Hétfő - péntek

7:30 - 16:00

Szombat, vasárnap és munkaszüneti napok nem vehetők igénybe.

Vagy talán nem is olyan közvetlen?

Vasárnap és ünnepnapok nem vehetők igénybe

Lépjen kapcsolatba velünk
Kapcsolatfelvételi lehetőségek
Segítség és támogatás közvetlenül a helyszínen
Keresse meg a legközelebbi fiókot

Esc

12.03.2024

Közelség, rövid reakcióidő

Legyen szó ipari, folyékony vagy 24 órás szolgáltatásokról, a HANSA-FLEX minden szolgáltatását kiemelkedő megbízhatóság, gyorsaság és nagyfokú közelség jellemzi. A BSH Hausgeräte GmbH Bad Neustadt-i porszívógyára számára ez a közelség még nagyobb, mint valaha – egy egyszerű okból: az üzem és a helyi HANSA-FLEX fióktelep közvetlen szomszédok.

 • Fém

Legyen szó ipari, folyékony vagy 24 órás szolgáltatásokról, a HANSA-FLEX minden szolgáltatását kiemelkedő megbízhatóság, gyorsaság és nagyfokú közelség jellemzi. A BSH Hausgeräte GmbH Bad Neustadt-i porszívógyára számára ez a közelség még nagyobb, mint valaha – egy egyszerű okból: az üzem és a helyi HANSA-FLEX fióktelep közvetlen szomszédok.

 

Alexander Cilluffo a HANSA-FLEX Bad Neustadt-i kirendeltségének értékesítési technikusa. Ha őt vagy a Sascha Diemar műhelyvezető vezette csapatából bárki mást hívnak egy szervizmunkára, akkor a modern, teljesen felszerelt szervizjárműveket használják. A BSH Hausgeräte GmbH munkatársainál azonban gyakran nincs szükség jármű használatára. Ennek oka, hogy a két vállalat szomszédos. Németország legnagyobb porszívógyára 1996 óta a BSH tulajdonában van, és nap mint nap meg kell küzdenie a globális versennyel. A vállalat ezért a világhírű porszívóventilátorok és a nagy pontosságú, többkomponensű, nagyméretű műanyag alkatrészek gyártásához a legmodernebb gyártási eljárásokat alkalmazza. Ebben a környezetben az állásidő üzletileg kritikus, így a megbízható szerviz rendkívül fontos.

/

Keresett egyablakos partner

Ez különösen a gyártási folyamatban használt hidraulikus alkatrészek karbantartására vonatkozik. A BSH-nál nyolc szerszámkészítő, négy szerelő és négy villanyszerelő felel a karbantartásért. Az ő felelősségi körükbe tartozik 28 fröccsöntőgép, amelyekkel akár 1000 gramm súlyú műanyag házelemeket gyártanak. A műanyagipari gépek hidraulikája 170 bar maximális üzemi nyomáson működik. “A folyamatbiztonságos rendszerek és gépek kritikus fontosságúak a gyártási folyamataink szempontjából. Örülünk, hogy a HANSA-FLEX személyében olyan professzionális rendszerpartnerünk van, aki a szomszédban teljes hidraulikai szolgáltatást tud nyújtani” – magyarázza Marco Geis, a BSH szervizvezetője.

“Termelésünk a folyamatok és gépek megbízhatóságával áll és bukik. Örülünk, hogy a HANSA-FLEX kompetens rendszerpartnerünk közvetlen szomszédságunkban van, aki teljes hidraulikai szolgáltatást nyújt.”

Marco Geis

A BSH karbantartási vezetője

Hatékony anyaglogisztika

A Bad Neustadt-i telephely 2008-as megnyitása új ügyfélszolgálati lehetőségeket hozott. A közelség még gyorsabb kiszolgálást tett lehetővé. A legtöbb esetben a BSH-nak ma már nincs szüksége saját raktárra a pótalkatrészek, például tömlők, csavarok, tömítések, szelepek és fogyóanyagok beszerzéséhez. A vállalat így csökkentette raktározási költségeit, miközben megtartotta ugyanazt az optimális ellátási szintet, mivel a HANSA-FLEX folyamatosan raktáron tartja az összes alkatrészt. A HANSA-FLEX X-CODE sokkal egyszerűbbé teszi a rendelést és a pótalkatrész-beszerzési folyamatot. Az alfanumerikus kód a hidraulikus csatlakozóelemek összes termékjellemzőjét azonosítja – olyan pontosan, mint egy ujjlenyomat. “Ez kiküszöböli a félreértések lehetőségét. A pótalkatrészek mindig gyorsan rendelkezésünkre állnak, és a tömlővezetékek időigényes lekérdezések nélkül szerelhetők össze” – számol be Geis a tapasztalatokról.

Hozzáadott érték a szolgáltatás révén

A többi telephelyhez hasonlóan a HANSA-FLEX Bad Neustadt is az ügyfelek igényeihez igazította termék- és szolgáltatáskínálatát. “Természetesen Bad Neustadtban is a teljes termék- és szolgáltatási palettát lefedjük, de a fröccsöntésre is specializálódtunk” – magyarázza Cilluffo.

Ezt a BSH különösen nagyra értékeli: “A folyadékszerviz és az ipari szerviz részlegek jelentős szerepet játszanak a rendszer rendelkezésre állásának biztosításában a gyártóüzemekben” – jegyzi meg Geis. A folyadékszerviz részleg például hatékony olajszervizelést biztosít, hogy megbízhatóan megelőzze az alkatrészek túlzott elhasználódását és ezáltal a zavarokat, sőt a termelés leállását. Az ipari szerviz részleg hidraulikus szakemberei felelősek a gépek helyszíni ellenőrzéséért, karbantartásáért és szervizeléséért az üzemben. A HANSA-FLEX még optimalizálási szolgáltatásokat is nyújt, és teljesen felújítja a termelési rendszereket.

24 órás szolgáltatás

A kirendeltség a népszerű mobil gyors hidraulikus szolgáltatást is kínálja vészhelyzetekben. Ha helyszíni segítségre van szükség, egy teljesen felszerelt műhelyjárművel rendelkező ügyfélszolgálati munkatárs éjjel-nappal elérhető. A tömlők összeszerelése és a javítások elvégzése magában a szervizjárműben történik, hogy az állásidő a lehető legkisebb legyen.

Egy kipróbált és bevált rendszerkapcsolat

A BSH különösen nagyra értékeli, hogy a HANSA-FLEX nemcsak alkatrészeket és szolgáltatásokat, hanem szakmai tanácsadást is nyújt a hidraulikával kapcsolatos valamennyi kérdésben: “Még a folyadéktechnika területén is találkozunk néha trükkös kihívásokkal. A HANSA-FLEX kirendeltségénél minden kérdésre van szakavatott kapcsolatunk. Így a gyártásban gyakran felmerülő sürgős feladatokat is el tudjuk végezni” – dicséri Geis a szomszédos hidraulika-specialista munkáját.

Profil: BSH Hausgeräte GmbH

A BSH Hausgeräte GmbH Európa legnagyobb háztartási készülékgyártója. A vállalat 2013-ban mintegy 10,5 milliárd eurós forgalmat bonyolított le. A vállalatcsoport 42 gyártóüzemmel rendelkezik 13 országban Európában, az Egyesült Államokban, Latin-Amerikában és Ázsiában. A BSH világszerte mintegy 50 000 embert foglalkoztat.

Tudjon meg többet

 • Csendes éjszaka, dolgos éjszaka

  A karácsony általában az elmélkedés időszaka, amikor az emberek élvezhetik a nyugalmat és a csendet. De ez nem vonatkozik a KKF Fels GmbH & Co. karbantartó csapatára. KG. "Amikor mások szabadságra mennek, akkor indulnak be igazán a dolgok" - mondja Holger Stryck karbantartási vezető. Ő felel azért, hogy az autóipari beszállító hatalmas fröccsöntő gépei éjjel-nappal…
  Tudjon meg többet
 • Sokoldalúság tisztán és egyszerűen

  A világ egyik vezető poliuretán (PUR) műanyag gyártója a Hennecke GmbH az észak-rajna-vesztfáliai Sankt Augustinban, Bonn közelében.
  Tudjon meg többet
 • Non-stop működés

  A helyszín egy szász-anhalti kőbánya: egy tehervonat vagonról vagonra halad el lassan a töltés alatt. A vagonok tartályai tele vannak ömlesztett anyagokkal, például homokkal, kaviccsal vagy sóderrel. Első pillantásra egy átlagos tehervonatnak tűnik, de valójában egy nagyon különleges technológiát képvisel: a Havelländische Eisenbahn AG (HVLE) önürítő tehervonatát. A szállítószalagok hatékonyan és pontosan szállítják az árut…
  Tudjon meg többet