Nyelv kiválasztása

Esc

Segítségnyújtás és kapcsolatfelvétel

Az Ön közvetlen kapcsolata velünk

Kérdése van szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban? Vagy segítségre van szüksége?

Azonnali kiszolgálás
+36 30 552 6600

Hétfő - péntek

7:30 - 16:00

Szombat, vasárnap és munkaszüneti napok nem vehetők igénybe.

Vagy talán nem is olyan közvetlen?

Vasárnap és ünnepnapok nem vehetők igénybe

Lépjen kapcsolatba velünk
Kapcsolatfelvételi lehetőségek
Segítség és támogatás közvetlenül a helyszínen
Keresse meg a legközelebbi fiókot

Esc

13.03.2024

Látogatás a Hennigsdorfi Bundestagnál

2023. július 13-án a hennigsdorfi kirendeltség fogadta Uwe Feiler urat, a CDU/CSU Bundestag-frakció tagját nyári körútja keretében.

 • Legfrissebb hírek

2023. július 13-án a hennigsdorfi kirendeltség fogadta Uwe Feiler urat, a CDU/CSU Bundestag-frakció tagját nyári körútja keretében.

A májusi Youlab 2023 képzési vásáron kollégáink beszélgetésbe elegyedtek a Bundestag képviselőjével, és ezt követően tervezték meg a hálózati találkozót a henningsdorfi kirendeltségünkön.

A tervezett 60 perces találkozóból gyorsan 90 perc lett, amely alatt élénk eszmecserére kerülhetett sor. Falk Böttger regionális igazgató a HANSA-FLEX bemutatóján vezette végig a küldöttséget, amelyet egy kávé és szendvicsek melletti politikai vita követett. Olyan pontok, mint a szakmunkáshiány és a lakáshiány kritikusan kerültek megvitatásra.

A telephelyen tett túra során Andreas Fano üzemvezető vezette végig Feiler urat és csapatát a telephelyen, és mutatta be a HANSA-FLEX világát. Kiemelt eseményként MdB Uwe Feiler egy hidraulikatömlő-családot gyárthatott a TESLA gyár számára. Végül bemutatták az új klímatechnológiai részleget. A találkozóból további hálózati találkozók következnek – egy minden szempontból sikeres látogatás!

/

Tudjon meg többet

 • Fehér arany Ochsenfurtból

  A cukor sokáig csak a gazdagok és a hatalmasok számára volt elérhető, és a 19. században a "fehér arany" státuszát élvezte. Csak az ipari méretű cukorgyártó üzemek bevezetésével vált megfizethetővé a társadalom minden rétege számára. Az európai piacvezető Südzucker AG 150 éve teszi egy kicsit édesebbé az életünket. A korábban kézzel végzett folyamatok ma már…
  Tudjon meg többet
 • De tejszínnel kérem!

  Csokoládépuding tejszínnel, piros zselé vaníliaöntettel, joghurt egzotikus gyümölcsökkel vagy tejpuding csokoládéval. A Campina édes desszertjei és különleges joghurtjai után egész nap az ínyencek nyúlnak. Ízletes nassolnivaló, higiénikus csomagolásban.
  Tudjon meg többet
 • Nagyon lédús!

  A "beckers bester" név alatt forgalmazott ízletes gyümölcslevek jól ismertek Németországban. A családi vállalkozás, amelyet jelenleg a harmadik generáció vezet, 75 éve a dél-alsó-szászországi Lütgenrodében található. A HYDRAULIKPRESSE bepillantást engedett e nagy múltú vállalkozás kulisszái mögé.
  Tudjon meg többet