Nyelv kiválasztása

Esc

Segítségnyújtás és kapcsolatfelvétel

Az Ön közvetlen kapcsolata velünk

Kérdése van szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban? Vagy segítségre van szüksége?

Azonnali kiszolgálás
+36 30 552 6600

Hétfő - péntek

7:30 - 16:00

Szombat, vasárnap és munkaszüneti napok nem vehetők igénybe.

Vagy talán nem is olyan közvetlen?

Vasárnap és ünnepnapok nem vehetők igénybe

Lépjen kapcsolatba velünk
Kapcsolatfelvételi lehetőségek
Segítség és támogatás közvetlenül a helyszínen
Keresse meg a legközelebbi fiókot

Esc

13.03.2024

Sikeres jelenlét a Nordbau-on

Neumünster, 2023. szeptember 18. – Az idei NordBau Neumünsterben teljes siker volt a HANSA-FLEX számára. Az építőipar több mint 670 másik kiállítójával együtt összesen 42 800 vásárlátogatót fogadott.

 • Legfrissebb hírek

Neumünster, 2023. szeptember 18. – Az idei NordBau Neumünsterben teljes siker volt a HANSA-FLEX számára. Az építőipar több mint 670 másik kiállítójával együtt összesen 42 800 vásárlátogatót fogadott.

 

Az ötnapos vásár a látogatóknak a szabadtéri helyszínen, ragyogó napsütésben átfogó betekintést nyújtott az épület- és mélyépítés világába. A kiállítótermekben a magánépíttetők is értékes információkat gyűjthettek az építés és a lakhatás minden aspektusáról.

/

A HANSA-FLEX különösen büszke mobil hidraulikus segélyszolgálatára, amely a vásár teljes ideje alatt működött. A kollégák még a vásár felépítése alatt is a helyszínen voltak mobil műhelyeikkel, hogy különböző építőipari gépeket javítsanak.

A vásáron való megjelenés egyik fénypontja az új és meglévő ügyfelekkel folytatott érdekes eszmecsere volt. A legfiatalabb látogatóknak lehetőségük volt saját kulcstartót is készíteni, ami nagy lelkesedést váltott ki a kis vendégek körében.

/

A másik csúcspont a péntek esti standparty volt, amelyre az ügyfeleket és partnereket hívták meg. A vásári nap koktélokkal és jó hangulatban, nyugodt légkörben ért véget.
A másik csúcspont a péntek esti standparty volt, amelyre az ügyfeleket és partnereket hívták meg. A napot koktélok és jó hangulatú, oldott légkörű rendezvény zárta.

A HANSA-FLEX köszönetet mond a NordBau csapatának és minden látogatónak a sikeres vásárért, és már várja a következő alkalmat, hogy bemutathassa a hidraulika és az építőipari gépekkel kapcsolatos szolgáltatások széles választékát.

Tudjon meg többet

 • Minden területen otthon van

  Az Agrartechnik Vertrieb Sachsen GmbH 30 éve elismert név a mezőgazdasági gépgyártás területén. A fő hangsúlyt a jól ismert gyártók, mint például a New Holland, JCB, Horsch és Krone mezőgazdasági gépeinek értékesítésére és szervizelésére helyezi. Az egyszemélyes vállalkozásból mára egy 150 alkalmazottat foglalkoztató középvállalkozás lett. A HANSA-FLEX a kezdetektől fogva kísérte ezt a sikertörténetet.
  Tudjon meg többet
 • A talaj urai

  Az Oldenburger Münsterland. Itt, Cloppenburg és Vechta körzetében a föld lapos, a helyiek "plattdeutsch" nyelven beszélnek, és állandóan "Moin"-nal köszönnek egymásnak. A régió lakói pedig ugyanolyan rusztikusak, egyszerűek és melegszívűek, mint az időtlen üdvözlésük. Az Oldenburger Münsterland szívében fekszik Emstek falu. Emstek 1972 óta a Hans Wübben GmbH - a földmunkákra specializálódott vállalkozás - telephelye.
  Tudjon meg többet
 • Digitális forradalom az ipari műveletekben

  Az M-Group mobil Quadriga platformjával forradalmasítja az ipari kemencék téglafalainak karbantartását: egy távirányítású, hidraulikus kalapáccsal ellátott robot biztonságosabban és költséghatékonyabban végzi el a korábban kézzel végzett kárjavítási munkákat.
  Tudjon meg többet