Nyelv kiválasztása

Esc

Segítségnyújtás és kapcsolatfelvétel

Az Ön közvetlen kapcsolata velünk

Kérdése van szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban? Vagy segítségre van szüksége?

Azonnali kiszolgálás
+36 30 552 6600

Hétfő - péntek

7:30 - 16:00

Szombat, vasárnap és munkaszüneti napok nem vehetők igénybe.

Vagy talán nem is olyan közvetlen?

Vasárnap és ünnepnapok nem vehetők igénybe

Lépjen kapcsolatba velünk
Kapcsolatfelvételi lehetőségek
Segítség és támogatás közvetlenül a helyszínen
Keresse meg a legközelebbi fiókot

Esc

13.03.2024

Tapasztalja meg a megelőző karbantartást testközelből: 360°-os ipari szolgáltatás

Gondolkodott már azon, hogy mit takar az ipari szolgáltatásunk, és milyen szolgáltatások rejtőznek mögötte?

 • Legfrissebb hírek

Stefan kollégánk, az Osnabrück környéki ipari szerviz vezetője szívesen elviszi Önt egy virtuális túrára egy fiókba és Miele ügyfelünkhöz.

Amellett, hogy minden hidraulikus rendszert tömlővezetékkel szerelünk fel, az összes vezeték ellenőrzését is elvégezzük. A Miele és a HANSA-FLEX közösen használja a My.HANSA-FLEX ügyfélportált az ellenőrzések dokumentálására, így közösen felügyelik a rendszereket és tervezik meg a következő feladatokat – de nézze meg saját szemével.

Allcons ügyfelünk a kulisszák mögé is bepillantást engedett – kísérje el egyik szerviztechnikusunkat a mindennapi munkájába. További 360°-os filmeket és betekintést szolgáltatási kínálatunkba talál YouTube-csatornánkon.

 

További információk

 • Tiszta olaj, tiszta cementgyártás

  Hogyan válik a Holcim a nyersvasgyártás melléktermékéből a cementgyártás értékes nyersanyagává, és miért nélkülözhetetlen a tiszta hidraulikaolaj.
  Tudjon meg többet
 • Fent a felhők között

  Mi a közös a világ legmagasabb épületében, a lélegzetelállító magasságú hidakban, a hosszú alagutakban és a hatalmas erőművekben? A válasz a Doka innovatív zsaluzási technológiája. A több mint 70 országban több mint 6000 főt foglalkoztató Doka csoport globális vezető szerepet tölt be a zsaluzási technológia fejlesztésében, gyártásában és értékesítésében. A németországi építkezések zökkenőmentes lebonyolításához a…
  Tudjon meg többet
 • Igazi kihívás

  Lassan megindul a több mint száz tonnás dömper. A külszíni bányászathoz használt munkagép lenyűgöző méretekkel rendelkezik. Oldalán a "CAT" felirat díszeleg. Ezek a Caterpillart, az építőipari gépek és motorok gyártóját jelölik. A Zeppelin az amerikai cég németországi szerződéses kereskedője, és az értékesítés és az átalakítások mellett a karbantartást és a szervizelést is vállalja. Mivel a…
  Tudjon meg többet