Nyelv kiválasztása

Esc

Segítségnyújtás és kapcsolatfelvétel

Az Ön közvetlen kapcsolata velünk

Kérdése van szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban? Vagy segítségre van szüksége?

Azonnali kiszolgálás
+36 30 552 6600

Hétfő - péntek

7:30 - 16:00

Szombat, vasárnap és munkaszüneti napok nem vehetők igénybe.

Vagy talán nem is olyan közvetlen?

Vasárnap és ünnepnapok nem vehetők igénybe

Lépjen kapcsolatba velünk
Kapcsolatfelvételi lehetőségek
Segítség és támogatás közvetlenül a helyszínen
Keresse meg a legközelebbi fiókot

Esc

13.03.2024

A képzés kezdete 01.08. – az új gyakornokok a fedélzeten vannak

Végre újra eljött az idő: a HANSA-FLEX-nél megkezdődik a képzés. 39 új gyakornok és duális hallgató kezdte meg a HANSA-FLEX-nél a gyakornoki kalandot Németország-szerte – közülük 15-en Brémában.

 • Legfrissebb hírek

A központi irodában a felsőbb évfolyamokról Artur Makarov, Julian Lange, Janik Schwiebert és Lilly Hoy gyakornokaink összefogtak egy szervezőcsapatba, és megszervezték és lebonyolították az első képzési napot az új brémai gyakornokok számára.

 

A kezdetekben az újonnan érkezők az idősebb gyakornokoktól többet tudtak meg a vállalatról, és biztonsági eligazítást kaptak. Ezután Florian Wiedemeyerrel, az igazgatótanács egyik tagjával reggeliztek, aki beszélt a HANSA-FLEX-nél töltött saját karrierjéről, és válaszolt a legkülönfélébb kérdésekre.

Reggeli után az új gyakornokok oktatói csatlakoztak hozzájuk a WorkCaféban. Kétfős csapatokban (oktató és gyakornok) régi szállítólevelekből hidakat építettek. A győztes, Leonie Metzner, az oktatójával, Dominik Kunow-val együtt a legstabilabb és leghosszabb építményt építette meg, és egy finomságokkal teli kosarat nyert az osztálya számára. Új kollégái az MHS-ben nagyon örültek a meglepetésnek.

/

Mielőtt a L’Osteria étterembe mentek volna ebédelni, a gyakornokok megismerkedtek az Ifjúsági Képzési Képviselettel (JAV), és megkapták a munkaruhájukat.
Az újonnan érkezők első munkanapja a központi iroda két épületének megtekintésével és az első részlegek megismerésével zárult.

Köszönet a szervezőcsapatnak, akik az első napon enyhíteni tudták az új gyakornokok izgalmát, és készenlétben álltak, hogy válaszoljanak minden kérdésre. Minden gyakornoknak izgalmas pályakezdést és nagyszerű képzési időszakot kívánunk a HANSA-FLEX-nél!

További információk

 • De tejszínnel kérem!

  Csokoládépuding tejszínnel, piros zselé vaníliaöntettel, joghurt egzotikus gyümölcsökkel vagy tejpuding csokoládéval. A Campina édes desszertjei és különleges joghurtjai után egész nap az ínyencek nyúlnak. Ízletes nassolnivaló, higiénikus csomagolásban.
  Tudjon meg többet
 • Fehér arany Ochsenfurtból

  A cukor sokáig csak a gazdagok és a hatalmasok számára volt elérhető, és a 19. században a "fehér arany" státuszát élvezte. Csak az ipari méretű cukorgyártó üzemek bevezetésével vált megfizethetővé a társadalom minden rétege számára. Az európai piacvezető Südzucker AG 150 éve teszi egy kicsit édesebbé az életünket. A korábban kézzel végzett folyamatok ma már…
  Tudjon meg többet
 • Nagyon lédús!

  A "beckers bester" név alatt forgalmazott ízletes gyümölcslevek jól ismertek Németországban. A családi vállalkozás, amelyet jelenleg a harmadik generáció vezet, 75 éve a dél-alsó-szászországi Lütgenrodében található. A HYDRAULIKPRESSE bepillantást engedett e nagy múltú vállalkozás kulisszái mögé.
  Tudjon meg többet